28 Mart 2017, Salı 09:03:41

Resimhane Sanat Grubu Esenboğa Havalimanı'nda

Ankara Esenboğa Havalimanı’nda bulunan kültür-sanat platformu TAV Galeri’de, yolları Resminhane Sanat Grubu’nda kesişen 17 sanatçının eserleri yolcuların beğenisine sunuldu.
  • bayanlar var maşallah, da Başgan nerde onu aradı gözler...

Ankara Esenboğa Havalimanı’nda bulunan TAV Galeri Ankara, kuruluşunun 8. yılında Ankara’lı Resimhane Sanat Grubu’nun eserlerini ağırlıyor. Sanat Grubu’nun kurucusu Leman Ersöz’ün ve sanatçı arkadaşlarının eserlerinin yer aldığı karma serginin açılış törenine, Esenboğa Havalimanı Mülki İdare Amiri Murat Soylu, DHMİ Esenboğa Başmüdürü Selay Mürey, TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer ve Esenboğa Havalimanı yetkilileri katıldı.

TAV Esenboğa Genel Müdürü Nuray Demirer, “Yurt içinde 37 ve yurt dışında 17 ülkede 28 destinasyona direkt uçuşlarla bağlanan Ankara Esenboğa Havalimanı olarak Ankaralı Resimhane Sanat Grubunun eserlerini terminalimizde yer alan TAV Galeri’ye taşımaktan büyük bir mutluluk duyuyoruz. 2009 yılında kurduğumuz TAV Galeri Ankara’da bugüne kadar 70’den fazla sergiyi yolcularımız ve sanatseverlerin beğenisine sunduk. Bugün eserlerine ev sahipliği yaptığımız Resimhane Sanat Grubuna teşekkürlerimizi sunuyoruz” dedi.

Resimhane Sanat Gurubu Kurucusu Leman Ersöz ise “İzlenimci ekolden hareket eden Resimhane Sanat Grubu; renkli, lekeci ışık disiplini ile eserler üretmekdedir ve hersene eserlerini sergilemektedirler. Solo ve karma sergilerin yanı sıra sosyal sorumluluk projeleri ile birlikte hareket eden sanat grubu Resimhane’nin kurucusu olarak, yıllar içinde sanatçı arkadaslarımı atölye çatısı altında biraraya getirmek benim için büyük bir mutluluk kaynağı. Sanata destek vererek, sanatçının daima yanında olan ve grubumuzun sanatseverler ile buluşmasında vesile olan TAV Esenboğa’ya sonsuz tesekkürlerimizi iletmek istiyorum” ifadelerini kullandı.
41 eserden oluşan sergi 27 Mart - 20 Nisan tarihleri arasında TAV Galeri’de ziyaret edilebilecek.





Resimhane Sanat Grubu Esenboğa Havalimanı'nda

Yorumlar

Ne kadar hoş ~ 7 yıl önce
bayanlar var maşallah, da Başgan nerde onu aradı gözler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000