12 Ekim 2010, Salı 10:16:59

GENEL İSTEK ÜZERİNE

AirportHaber'in yazar kadrosuna katılan SHGM Genel Müdür eski Yardımcısı Oktay Erdağı, ilk yazısını kaleme aldı. Peki, Erdağı ilk yazında neler dedi? İşte o yazı...
  • OKTAY BEY FİKİR FIRTINASI NE ZAMAN BAŞLAYACAK. DAHA ÇOK BEKLEYECEKMİYİZ. AİRPORT TV'ye NE OLDU KAPANDIMI YAZILARINIZI TAKİP EDİYORUZ ÇOK SELAMLAR.
  • Abi yazınızı ve altına yazılan yorumları şimdi okuyabildim. Şu bir gerçekki bundan sonra havacılı konusunda yazan çizen ve konuşanlar biraz daha dikkat edecek. Bende siz SHGM'de çalışırken havacılık sektörü masanın obür tarafından nasıl görünüyordu sektörden yanı masanın bu tarafından SHGM nasıl görünüyor bu konuda tarafsız bir yazı yazmanızı bekliyorum gerçektende bu çok önemli bir konu.
  • Tesbitlerinize aynen ketılmakla beraber bu tesbitlerin kimin tarafından yapıldığı ve yapanın bu standartlara ne kadar uyduğuda önemli. Yoksa doğuştan muhalefet olarak doğan, hersabah aynaya bakıp kendisiyle ve çevresiyle kavga eden, kavga edecek hiç birşey bulamazsa ayakkabısıyla veya çorabıyla gavga eden birisi tarafından bu tesbitler yapılmışsa oktay beyin yazısı hedefine ulaşmış demektir. ÇÇçÇhedefineulaşmıoluyor.
  • BU MEMLEKETTE AĞZI OLAN HERKES KONUŞURSA, KALEMİ OLAN HERKES YAZI YAZARSA, HER KONUDA ÇOK BÜYÜK SORUNLAR VAR DEMEKTİR. KEŞKE ÇOK KONUŞAN İNSANLAR, ÇOK YAZI YAZAN YAZARLAR OLACAĞINA, GERÇEKTEN İŞ BİLEN, İŞ YAPAN, İŞ ÜRETEN ULUSLAR ARASI DÜZEYDE VEYA DÜNYA ÇAPINDA HAVACILARIMIZ OLSAYDI DA KONUŞUP, YAZSALARDI, BİZLERDE GURUR DUYSAYDIK.
  • Şaban efendi bakıyorumda yazının içerisinde kendini bulmuşsun. Sen bırak oktay abiyi ve ülke havacılığını kurtarmayı da Şabanlığına devam et , belki eş, dost,konu,komşu senin havacı olduğuna inanır ama sen onu benim külahıma anlat. galiba sen oktay abinin tanımladığı çakmaların başında geliyorsun ama anlammamış olmana şaşırmadım.
  • Oktay bey yazısında zülf ü yare dokunmuş. Ancak yorumunuzdan anlaşılan size bırakın dokunmaya ezmiş geçmiş. Bu nedenlede size göre iyi başlaması söz konusu bile olamaz. Bana göre bırakın iyi başlamayı mega bir başlangıç yapmış çünkü bu yazının amacının siz ve sizin gibilerinin kimyasını bozmak olduğu anlaşılıyor. Bozmuş ya daha ne olsun. ellerine sağlık abi devammmmmmmmmmm
  • "Vatan kurtaran şabanlar" çok yanlış bir cümle..Kemal Sunal' ın tiplemesi İnek Şaban' dan söz ediyoruz biliyorum ama farklı bir kelime kullanabilirsiniz..Şaban kelimesinin gerçek anlamına baktığınızda hiçte sandığınız gibi bir kelime olmadığını görebilirsiniz..Saygılar...
Bilindiği gibi profesyonel köşe yazarları bile ilk yazılarını yazarken çok zorlanırlar. İlk yazıdan sonraki yazılar ise daha kolay yazılır. Biz de hayırlısıyla yazımıza bir yerinden başlayabilseydik, sonrası kolay.
 
Bu köşede yazı yazmam için talep, Airporthaber ailesinden geldi.  Kendilerini kesinlikle kıramazdım.  Airport TV’de birlikte Fikir Fırtınası programını yaparken güzel günlerimiz oldu. Çok önemli konuları ve sorunları  ele aldık, tartıştık ve çözüm önerileri ürettik. Havacılıktaki bir çok sorunun ortadan kalkmasına yardımcı olduk.
 
Teklifi ilk aldığımda önce tereddüt ettim. Çünkü daha önce de çeşitli vesileler ile belirttiğim gibi sivil havacılıkta  yaklaşık 32 yıl  çalıştıktan ve memuriyetten emekli olduktan sonra 3 yıldır da özel sektörde çalışan  birisi olarak kamuoyunda bildiklerimden daha çok yaptıklarımın önemli olduğunu  düşünüyorum.
 
Herkesin şundan emin olmasını isterim ki, ben ve bu güne kadar SHGM’de çalışan tüm arkadaşlarım Türkiye’nin kamu yönetimi sistemi içerisinde, devletin bize sağladığı  olanaklarla ve SHGM’de çalıştığım günlerdeki kısıtlı koşullar içerisinde gece, gündüz, tatil demeden her şeyin doğrusunu ve en iyisini yapmaya çalıştık. Ülkemizde sivil havacılık sektörünün bu günlere gelmesinde insanüstü gayretlerle katkı sağladık. Bu sektörün gelişiminde SHGM’de çalışan herkesin alın teri ve göz nuru var.

AirportHaber yazarlarından Oktay Erdağı'nın kaleme aldığı yazının tamamı için TIKLAYIN
GENEL İSTEK ÜZERİNE

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 14 yıl önce
OKTAY BEY FİKİR FIRTINASI NE ZAMAN BAŞLAYACAK. DAHA ÇOK BEKLEYECEKMİYİZ. AİRPORT TV'ye NE OLDU KAPANDIMI YAZILARINIZI TAKİP EDİYORUZ ÇOK SELAMLAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Abi yazınızı ve altına yazılan yorumları şimdi okuyabildim. Şu bir gerçekki bundan sonra havacılı konusunda yazan çizen ve konuşanlar biraz daha dikkat edecek. Bende siz SHGM'de çalışırken havacılık sektörü masanın obür tarafından nasıl görünüyordu sektörden yanı masanın bu tarafından SHGM nasıl görünüyor bu konuda tarafsız bir yazı yazmanızı bekliyorum gerçektende bu çok önemli bir konu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Tesbitlerinize aynen ketılmakla beraber bu tesbitlerin kimin tarafından yapıldığı ve yapanın bu standartlara ne kadar uyduğuda önemli. Yoksa doğuştan muhalefet olarak doğan, hersabah aynaya bakıp kendisiyle ve çevresiyle kavga eden, kavga edecek hiç birşey bulamazsa ayakkabısıyla veya çorabıyla gavga eden birisi tarafından bu tesbitler yapılmışsa oktay beyin yazısı hedefine ulaşmış demektir. ÇÇçÇhedefineulaşmıoluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
BU MEMLEKETTE AĞZI OLAN HERKES KONUŞURSA, KALEMİ OLAN HERKES YAZI YAZARSA, HER KONUDA ÇOK BÜYÜK SORUNLAR VAR DEMEKTİR. KEŞKE ÇOK KONUŞAN İNSANLAR, ÇOK YAZI YAZAN YAZARLAR OLACAĞINA, GERÇEKTEN İŞ BİLEN, İŞ YAPAN, İŞ ÜRETEN ULUSLAR ARASI DÜZEYDE VEYA DÜNYA ÇAPINDA HAVACILARIMIZ OLSAYDI DA KONUŞUP, YAZSALARDI, BİZLERDE GURUR DUYSAYDIK.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Şaban efendi bakıyorumda yazının içerisinde kendini bulmuşsun. Sen bırak oktay abiyi ve ülke havacılığını kurtarmayı da Şabanlığına devam et , belki eş, dost,konu,komşu senin havacı olduğuna inanır ama sen onu benim külahıma anlat. galiba sen oktay abinin tanımladığı çakmaların başında geliyorsun ama anlammamış olmana şaşırmadım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Oktay bey yazısında zülf ü yare dokunmuş. Ancak yorumunuzdan anlaşılan size bırakın dokunmaya ezmiş geçmiş. Bu nedenlede size göre iyi başlaması söz konusu bile olamaz. Bana göre bırakın iyi başlamayı mega bir başlangıç yapmış çünkü bu yazının amacının siz ve sizin gibilerinin kimyasını bozmak olduğu anlaşılıyor. Bozmuş ya daha ne olsun. ellerine sağlık abi devammmmmmmmmmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
"Vatan kurtaran şabanlar" çok yanlış bir cümle..Kemal Sunal' ın tiplemesi İnek Şaban' dan söz ediyoruz biliyorum ama farklı bir kelime kullanabilirsiniz..Şaban kelimesinin gerçek anlamına baktığınızda hiçte sandığınız gibi bir kelime olmadığını görebilirsiniz..Saygılar...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000