08 Haziran 2017, Perşembe 17:47:04

Sabiha Gökçen 5 ayda 12 milyon yolcuya yaklaştı

Sabiha Gökçen Havalimanı, 2017 yılı 5 aylık yolcu rakamlarını açıkladı.
  • ama bir hataları var kii zaten anca bizde olur eski çıkışı kapatıp ileriye aldılar ama engelli çıkışları hala eski çıkışa gidiyor!! saygısızlar!! şaşırdım mı hayır.. zaten barikatlar falan ortadoğu gibi!!
  • Bir bitsin, yeni pist bir bitsin. Daha da saw ı kimse tutamaz. 3. Liman diye yapılan dünyanın bir ucunda. İstanbulun yeni çıkış kapısı bundan sonra saw olur. Hatta daha bile gelecekte fena parlar burası. Ahada buraya not düştüm.
  • SAW mı? PGS'nin mi?
  • Thy, AJet ve Pgs'ye de teşekkür edecektiniz. Yolcuların buradan uçmasına sebep bu 3 şirkettir. Sizin verdiğiniz hizmet değildir. Danışma masanız kuytu köşede Thy,Tgs personeli o hizmeti yolculara sizin yerinize verir, klimalarınız çalışmaz kışın soğuk, yazın hamam olur. Tuvaletin kirli olur thy Pgs personeli açıklama yapar. İnternet hizmetin yok onunda derdini bu iki şirket çeker. Bence açıklama; İstasyonumuz Değerli havayollarından.....
  • herkes yolcu artışından bahsediyor;ama her şirket çalışanlarının enflasyon zamlarini bile vermiyor.patronlar mi çok aç yoksa rakamlar olağanüstü hal korkusu mu?

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı, 2017 yılı 5 aylık yolcu rakamlarını açıkladı.

İlk 4 ayda 9,1 milyon olan yolcu sayısı Mayıs ayında 11,8 milyona yükseldi. Nisan ayında 2,5 milyon olan yolcu sayısı Mayıs ayında 2,7 milyon olarak rakamlara yansıdı.

Sabiha Gökçen Havalimanı sosyal medya hesaplarından rakamları paylaşırken yolculara teşekkür etti.

Sabiha Gökçen 5 ayda 12 milyon yolcuya yaklaştı

Yorumlar Tüm Yorumlar (5)

yönetim ~ 7 yıl önce
ama bir hataları var kii zaten anca bizde olur eski çıkışı kapatıp ileriye aldılar ama engelli çıkışları hala eski çıkışa gidiyor!! saygısızlar!! şaşırdım mı hayır.. zaten barikatlar falan ortadoğu gibi!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Metro ~ 7 yıl önce
Bir bitsin, yeni pist bir bitsin. Daha da saw ı kimse tutamaz. 3. Liman diye yapılan dünyanın bir ucunda. İstanbulun yeni çıkış kapısı bundan sonra saw olur. Hatta daha bile gelecekte fena parlar burası. Ahada buraya not düştüm.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Qatari ~ 7 yıl önce
SAW mı? PGS'nin mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsg ~ 7 yıl önce
Thy, AJet ve Pgs'ye de teşekkür edecektiniz. Yolcuların buradan uçmasına sebep bu 3 şirkettir. Sizin verdiğiniz hizmet değildir. Danışma masanız kuytu köşede Thy,Tgs personeli o hizmeti yolculara sizin yerinize verir, klimalarınız çalışmaz kışın soğuk, yazın hamam olur. Tuvaletin kirli olur thy Pgs personeli açıklama yapar. İnternet hizmetin yok onunda derdini bu iki şirket çeker. Bence açıklama; İstasyonumuz Değerli havayollarından.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
pilot ~ 7 yıl önce
herkes yolcu artışından bahsediyor;ama her şirket çalışanlarının enflasyon zamlarini bile vermiyor.patronlar mi çok aç yoksa rakamlar olağanüstü hal korkusu mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000