19 Temmuz 2018, Perşembe 01:21:52

Ryanair 600 uçuşunu iptal edecek

Avrupa’nın en büyük ekonomik havayolu şirketi Ryanair 25 ve 26 Temmuz tarihlerinde 600 kadar uçuşunu iptal edebileceğini duyurdu. İptaller; Belçika, Portekiz ve İspanya'ya yapılacak uçuşlarda yaşanacak ve yaklaşık 50 bin yolcuyu etkileyecek.
  • Grev en doğal haktır. Hakkını arayan ezdirmeyen insanlar var bu dünyada
  • THY den Ryanaire Kopenhag mafyası denilen toplu olarak ayrılarak gitmişti.Hatırlarsanız ,bunar THY pilotları ingilizce bilmiyor, FO lar uçağı uçuramıyor gibi açıklamalar yapmışlardı...Bunlar kendilerine Kopenhag mafyası diyordu...THY deki ağır mesai ve uçuşa dayanamamış ve ayrılmışlardı..
  • Daha beter olsunlar
  • Thy’de de adil ucret yok. Yeni baslayan yeni yetme lise mezunu dyned’i zar zor gecmis kabin memuru 5000 tl ile ise basliyor 2-3 yil sonra 7-8000 tl, amir olunca 10-11000 tl, purser olunca pilot maasi aliyor (herhangi bir teknik arizada kontrollere gececekler ya malum). Nevin Colak kendisi soyledi. Katar emirates’de ise pilot/km maas orani 5 kat. Oysa ki tr’de cogu havayolu sirketinde kabin memuru 3000 tl amiri 3500 tl aliyor. Pgs onur air atlas’ta arkadaslariniz varsa ogrenin. Sonra da iste skytrax’ta en iyi kabin siralamasinda ilk 20’ye bile giremiyorlar cunku maaslarini az buluyor ucan garsonlar, kaptan maasi istiyorlar :)) dayayin bunlara 110-120 saatlik ucuslari. Ne de olsa hallerinden sikayetci degiller hava is’te kaldilar
Avrupa’nın en büyük ekonomik havayolu şirketi Ryanair 25 ve 26 Temmuz tarihlerinde 600 kadar uçuşunu iptal edebileceğini duyurdu. İptaller; Belçika, Portekiz ve İspanya'ya yapılacak uçuşlarda yaşanacak ve yaklaşık 50 bin yolcuyu etkileyecek.

İrlanda merkezli havayolunun bu ülkelerdeki uçuş görevlileri 'çalışma koşullarının iyileştirilmesi' isteğiyle greve gideceklerini duyurmuşlardı.

Ryanair'in grevi 'gereksiz' olarak nitelediği açıklamasında, 25 ve 26 Temmuz tarihlerindeki toplam 4800 uçuşun 600'ünde iptaller yaşanabileceği duyuruldu.

Ryainair çalışanları 4 Temmuz tarihinde 'adil ücret' talebini de içeren 34 maddelik bir liste yayınlamıştı. Ryanair ise açıklamasında çalışanlarına ortalama ücretlerin iki katıdan fazlasını ödediğini iddia ediyor. Ekonomik havayolu devinin adı son bir yıldır sıkça grevlerle anılıyor ve konu Avrupa Parlamentosuna da taşınmıştı.

 

Ryanair 600 uçuşunu iptal edecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Helal olsun ~ 6 yıl önce
Grev en doğal haktır. Hakkını arayan ezdirmeyen insanlar var bu dünyada

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mafya ~ 6 yıl önce
THY den Ryanaire Kopenhag mafyası denilen toplu olarak ayrılarak gitmişti.Hatırlarsanız ,bunar THY pilotları ingilizce bilmiyor, FO lar uçağı uçuramıyor gibi açıklamalar yapmışlardı...Bunlar kendilerine Kopenhag mafyası diyordu...THY deki ağır mesai ve uçuşa dayanamamış ve ayrılmışlardı..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 6 yıl önce
Daha beter olsunlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tk ~ 6 yıl önce
Thy’de de adil ucret yok. Yeni baslayan yeni yetme lise mezunu dyned’i zar zor gecmis kabin memuru 5000 tl ile ise basliyor 2-3 yil sonra 7-8000 tl, amir olunca 10-11000 tl, purser olunca pilot maasi aliyor (herhangi bir teknik arizada kontrollere gececekler ya malum). Nevin Colak kendisi soyledi. Katar emirates’de ise pilot/km maas orani 5 kat. Oysa ki tr’de cogu havayolu sirketinde kabin memuru 3000 tl amiri 3500 tl aliyor. Pgs onur air atlas’ta arkadaslariniz varsa ogrenin. Sonra da iste skytrax’ta en iyi kabin siralamasinda ilk 20’ye bile giremiyorlar cunku maaslarini az buluyor ucan garsonlar, kaptan maasi istiyorlar :)) dayayin bunlara 110-120 saatlik ucuslari. Ne de olsa hallerinden sikayetci degiller hava is’te kaldilar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kocum ~ 6 yıl önce
Kizim sen hasta misin? Hee haberin altina yorum yapiyorsun. Kocum gir sinavlara kazan km’lugunu sen de al o maaslari. Hasta misin? Giremediysen de camur atma. Ayip su yaptigin. Kendi hakkini savun. Bizim haklarimizi da verin de. Kendi egitimsizligini, bilgisizligini, seviyesizligini gelipte burada kabin kokpit karsilastirmasi yaparak, milleti birbirine dusurerek, kiskandigin insanlari assagiya cekmek istemek senin sacmaligin!... cok calis sen de gel anam. Kabin 3000 lira alirsa senin yiyecek ekmegin olmaz. Su bulamazsin!... ayrica 18. Siranin sebebi bellidir. Kabin ve kokpit uyelerinin sen ve senin gibilerin calisma ortamlariyla karistirilmasidir. 8 saatinin 5 saatini belki calisiyorsun. Biz hepsini catir catir calisiyoruz... 100’lerce insani memnun etmeye calisiyoruz ve cok yorgun olarak bunlari yapmaya calisiyoruz. 3000 lira oldugu zaman o maas buraya sen gelirsin calisirsin. 5-6 ay sonra sende olmazsin sirketinde olmaz. Ayriyeten ben lise mezunu hic gormedim kabinde kendim makine muhendisiyim. Muhendisler ogretmenler avukatlar hatta doktor var km olan. Sen kimsin? Anlattiklarimi anlamadin. Belki okumadin. Okusaydin zaten boyle birseyi yazmazdin. Yazik sana!...
Yetti ~ 6 yıl önce
Takmışsınız kafaya kabin memuru maaşları , bu kadar gözün varsa kokpiti bırak snde kabine geç ,
Kocum’a ~ 6 yıl önce
La kokpit personeli senin neyini kiskanacak? Cayini kahveni mi? Adam adaletsiz maaslarsan bahsetmis, senin niye zoruna gidiyor. Yoksa sen de mi maasini hak etmedigini dusunuyorsun ki bu reaksiyonu gosterdin? Makine muhendisi vb iken kokpite degil de anca kabine girebilmis olman zaten seviyeni gosteriyor.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000