17 Ekim 2016, Pazartesi 10:21:47

Pegasus rakamları açıkladı

Pegasus Havayolları Ocak-Eylül dönemine ilişkin trafik rakamlarını açıkladı.
  • Herkese duyurulur.Sayın P.G.S.Yöneticilerinin dikkatine.PGS.Teknik kendi içinde hazırlığını tamamladı.Hepinizin gözü aydın olsun.Bence birdaha bu durumu gözardı etmeden birkere daha düşünün.Çok önemli bir karar alındı.OCAK 2017 bekleniyor.Sonrada herkese selam olsun.Sayın ALİ bey bari siz biraz daha ılımlısınız.Nane abiyle Amocu Abimize gereken Ültimatomu verin sonra bütün emeklere yazık olmasın.Şrketimiz tıkır tıkır işliyordu.Herkes PGS ye girmek için can atıyordu.Şimdi şirketin içide,insanlarıda,çalışanlarıda düştü yerlere.Bu durumu kim yarattıysa eski haline getirsin.Hepimize ve emeklere,şirkete yazık olmasın.
  • Pgs'yi satti diyelim..... alan sizi ise alacak mi? suyu ,ekmeği bedava verip aç karninizi mi doyuracak? Koltukları olmayan boyunuza gore mi ayarlayacak? bu ne nefret yaaa..... çok donanımlı iseniz gidin başka iş veya başka havayoluna başvurun... niye illa pgs???
  • 10 gün sonra çocuğumuz olacak.
  • Tebrikler
  • Haksız yere çıkardığınız insanların vebalini nasıl ödeyeceksiniz !!
  • Benim kafa az çalışır. Ama bu rakamlar sadece uçan uçaklar üzerinden verilerek hesaplandı ise bizi yanıltır. Yani benim bildiğim geçen seneye göre filo uçak sayısı arttı ve bunun üzerine uçamayan uçaklar, ucuz ve TL ye satılan bilet, yükselen dollar ile yakıt fiyatları binince CORTLADI İŞLER.
  • Bu günlere ragmen toparlanma sinyalleri geleneye başladı havacılık için sevindirici bir haber
  • Rakamlar yalan söylemez rakamları söyleyen insanlar yalan söyler Daha önce daha az personel ile onların haklarını bir şekilde yiyerek ortaya çıkan rakamlar ile şimdi olması gereken personel ve standartlarda olunca zarar ettik ediyoruz edeğiz diye bas bas bağırıp acısını yine çalıştırdıklarından çıkarıyorlar 10 ay önce ölüyoruz bitiyoruz personel yok okullar alımlar davetler için yırtındılar şimdi insanlara işime gelmedi işten çık imza atmazsan sonucuna katlanırsın kar edebilmek için fedakarlık edeceğiz nutuğunda ! Devammm Yaz başı kimse şirket değiştiremez sektör kötü etkilenir diye karar çıkartan SHGM de kışın uykuda ??? İnsanlar işten çıkarılırken parttime için zorlanırken bi dakka arkadaş sezonda bu insanların etinden sütünden faydalanırken iyiydi diyemeyecek kadar etkisiz ilgisiz ve bilgisiz :((
  • Bugun yeni bir işten çıkarma daha oldu kontrolörlerden megasusta
  • Çalışanına faydası ne?İşten çıkartma ya da part time.PGS çalışan memnuniyetsizliği nedeni ile trend aşağı yönlü,demedi demeyin.

Pegasus Havayolları Ocak-Eylül dönemine ilişkin trafik rakamlarını açıkladı. Buna göre Pegasus, yolcu sayısını geçen yıla göre yüzde 7.4'lük artışla 18 milyona çıkardı.

İşte Pegasus'un 9 aylık performansı:

Pegasus rakamları açıkladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (45)

NANELİ TİPİTİP ~ 7 yıl önce
Herkese duyurulur.Sayın P.G.S.Yöneticilerinin dikkatine.PGS.Teknik kendi içinde hazırlığını tamamladı.Hepinizin gözü aydın olsun.Bence birdaha bu durumu gözardı etmeden birkere daha düşünün.Çok önemli bir karar alındı.OCAK 2017 bekleniyor.Sonrada herkese selam olsun.Sayın ALİ bey bari siz biraz daha ılımlısınız.Nane abiyle Amocu Abimize gereken Ültimatomu verin sonra bütün emeklere yazık olmasın.Şrketimiz tıkır tıkır işliyordu.Herkes PGS ye girmek için can atıyordu.Şimdi şirketin içide,insanlarıda,çalışanlarıda düştü yerlere.Bu durumu kim yarattıysa eski haline getirsin.Hepimize ve emeklere,şirkete yazık olmasın.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali Sabanci ~ 7 yıl önce
Pgs'yi satti diyelim..... alan sizi ise alacak mi? suyu ,ekmeği bedava verip aç karninizi mi doyuracak? Koltukları olmayan boyunuza gore mi ayarlayacak? bu ne nefret yaaa..... çok donanımlı iseniz gidin başka iş veya başka havayoluna başvurun... niye illa pgs???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
...... ~ 7 yıl önce
10 gün sonra çocuğumuz olacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Şirketin ~ 7 yıl önce
Fuat Avnisi senmisin yoksa ?
....... ~ 7 yıl önce
neden sordun annesi senmisin yoksa?
Guzel ~ 7 yıl önce
Tebrikler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ggg ~ 7 yıl önce
Haksız yere çıkardığınız insanların vebalini nasıl ödeyeceksiniz !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Malkan ~ 7 yıl önce
Benim kafa az çalışır. Ama bu rakamlar sadece uçan uçaklar üzerinden verilerek hesaplandı ise bizi yanıltır. Yani benim bildiğim geçen seneye göre filo uçak sayısı arttı ve bunun üzerine uçamayan uçaklar, ucuz ve TL ye satılan bilet, yükselen dollar ile yakıt fiyatları binince CORTLADI İŞLER.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yürek yemek ~ 7 yıl önce
Buraya soyadını yazdığına göre haklı olabilirsin
düzeltme ~ 7 yıl önce
Malkan rumuzlu arkadaş konu ile ilgili olmayan ve pgs da çalışan kişilerin soyadları ile sahte rumuz açarak ne yapmaya çalışıyorsun.bu rumuzu sil ve gerçek adını kullan .
İyi haberler geliyor ~ 7 yıl önce
Bu günlere ragmen toparlanma sinyalleri geleneye başladı havacılık için sevindirici bir haber

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat ~ 7 yıl önce
toparlanma derken?
ne içtin? ~ 7 yıl önce
Ben ondan uzak durayım
Rakamlar yalan söylemez ~ 7 yıl önce
Rakamlar yalan söylemez rakamları söyleyen insanlar yalan söyler Daha önce daha az personel ile onların haklarını bir şekilde yiyerek ortaya çıkan rakamlar ile şimdi olması gereken personel ve standartlarda olunca zarar ettik ediyoruz edeğiz diye bas bas bağırıp acısını yine çalıştırdıklarından çıkarıyorlar 10 ay önce ölüyoruz bitiyoruz personel yok okullar alımlar davetler için yırtındılar şimdi insanlara işime gelmedi işten çık imza atmazsan sonucuna katlanırsın kar edebilmek için fedakarlık edeceğiz nutuğunda ! Devammm Yaz başı kimse şirket değiştiremez sektör kötü etkilenir diye karar çıkartan SHGM de kışın uykuda ??? İnsanlar işten çıkarılırken parttime için zorlanırken bi dakka arkadaş sezonda bu insanların etinden sütünden faydalanırken iyiydi diyemeyecek kadar etkisiz ilgisiz ve bilgisiz :((

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deer ~ 7 yıl önce
Bugun yeni bir işten çıkarma daha oldu kontrolörlerden megasusta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Çalışan ~ 7 yıl önce
Çalışanına faydası ne?İşten çıkartma ya da part time.PGS çalışan memnuniyetsizliği nedeni ile trend aşağı yönlü,demedi demeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000