23 Haziran 2008, Pazartesi 16:17:03

19 uçak 526 milyon dolara satışa çıktı

TUI’nin havayolu şirketi TUIfly, filosundaki uçaklardan 19’unu satacağını açıkladı.
  • Baska care kalmadiginin ispatidir.Herseyi tek elden yapmanin sakatliginin ispatidir.TUI ki degil Almanya,Avrupa'da bile Turizmciligin öncüsüdür.Artik isin farkina vardi.

TUI’nin havayolu şirketi TUIfly, filosundaki uçaklardan 19’unu satacağını açıkladı. 19 uçak 526 milyon dolar değer biçen TUIfly, bu uçaklarını leasing usulüyle kiralık olarak kullanmaya devam etmeyi planlıyor. Şirketin bu gelirle borçlarını kapamak istediği belirtiliyor.

TUIfly, artan petrol fiyatları ve yükselen borçlarına önlem olarak filosundaki 19 uçağı satma yoluna gidiyor. 19 uçak için 526 milyon dolar isteyen TUI, bu uçakları satıldıktan sonra da “leasing” sözleşmesi yaparak kiralmak suretiyle kullanmak istiyor.

Satış işlemleri için AerCap Holdings N.V. ve DVB Bank tarafından işletilen Deucalion Aviation Fonds’u görevlendiren TUI yönetimi, bu kararlarının, Lufthansa ile Germanwings ve TUIfly’ın birleştirilmesine yönelik olarak halen devam eden pazarlık görüşmelerini etkilemeyeceğini savunuyor.

TUI, Lufthansa’nın şirketi Germanwings ile TUIfly’ı birleştirmek için ayrıca çabalarken, Lufthansa yönetiminin, havacılığın son aylarda içinde bulunduğu çıkmaz nedeniyle ağırdan aldığı ve birleşmeye eskisi kadar sıcak bakmadığı belirtiliyor.

TUIfly

19 uçak 526 milyon dolara satışa çıktı

Yorumlar

Neredeyiz ~ 16 yıl önce
Baska care kalmadiginin ispatidir.Herseyi tek elden yapmanin sakatliginin ispatidir.TUI ki degil Almanya,Avrupa'da bile Turizmciligin öncüsüdür.Artik isin farkina vardi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000