01 Haziran 2015, Pazartesi 11:41:39

İşte Havaş'ın yeni üniformaları

Türkiye’nin köklü yer hizmetleri şirketi Havaş, modernize edilen tasarımlarla oluşturulan yeni üniformalarıyla hizmetlerine devam ediyor.
  • memurlara cehennem sıcağında bile kışlık gömlek ve pantolon verildi . devam edin. bu kadar da kısılmaz ki. yazıklar olsun
  • Çelebi kıyafetlerinin aynısı yapılmış. Güzel kopya edilmiş :))
  • HERKES MAAŞLARDEN DERT YANMIŞ.ACABA YÖNETİMDEN OKUYAN DUYAN VARMIDIR BU YORUMLARI?BİRİLERİ DUYSA SESİMİZİ KEŞKE BU MAAŞLAR RESMEN SÖMÜRGE POLİTİKASI.İSTİFAYA ZORLAR BİR MAAŞ UYGULAMASI VAR.TABI MEMLEKETTE ONCA İŞSİZ VAR NEDE OLSA ARKADA BEKLEYEN VAR ELLERİ GÜÇLÜ BEGENMIYORSAN CIK DIYORLAR HAKLI OLARAK.SENDIKA LAZIM GREV LAZIM YOKSA BURALARA COK YORUM YAZARIZ HEPIMIZ.HAVAS INSAN KAYNAKLARI OKU BURAYIDA MAAŞLARA BI DUZEN GETIRIN.
  • Tamam kıyafetleriniz iyi denilebilecek kadar iyi gelgelelim Kıyafet gösterişi yapacağınıza insanların emeklerinin karşılığını vermeyi bilin Ortak şirket olarak geçen TGS ile aranızda uçurum var Kendine gel Havaş personeline sahip çıkkk !!
  • Gömleklerin uzun kol olmasi sacma , bölgelere göre kiyafet secme hakki varsa trabzon, antalya, ankara ve bir cok yerde yolcu hizmetleri sadece havalimani icinde yer almiyor.Apronada çıkıyorlar. Kiyafetler güzel olmus olabilir.Ama Tzx de nemli bir bölge uzunkol gömlek yerine kisa kol gömlek olabilirdi.Yada Polo yaka tshirt de olabilirdi.Hem yaz icin bence daha şık gözüküyor .Harekatcinin kiyafeti kesinlikle tshirt olmali celebinin kiyafeti bile daha rahat diye düşünüyorum. Tabi tercih size kalmış
  • MODERN TÜRKİYE DE OLMASI GEREKEN GÖRÜNTÜ BİRDE THY YE BAKIN ; MOLLALAR,SAKALLILAR,SIKMABAŞLILAR DAN GEÇİLMİYOR.İŞTEN ANLADIKLARIDA YOK HEP PARTİ KANALI İLE GELENLER SONUÇ İŞİN TAMAMI ESKİ PERSONELE DÜŞÜYOR.....
  • havas memurlarinin kiyafetleri guzel ama yolcu hizmetlerinde calisan contuar iscilerinin kiyafetleri tam bi rezallet acilen degismesi lazim
  • Güzel oldu.Mevcut şirketlerde en iyi üniforma bu.Gömlek ile kravat daha uyumlu olabilirdi.
  • Tgs nin bay memur kıyafetleri cok güzel. Tgs bayanda sadece pembe siritmisti. Birde kızlarin giymemek için uydurma bahaneleri tam komedi. Ayrica havas ve tgs isci kiyafetleri kiyas edilemez. Tgs ssüper bu sene. Havas in postabaşi kıyafeti tgs nin eski kiyafeti.
  • Birr gecede kurulan havaş hatırlarsanız thy nin jeneratörlerini vb yer hizmeti cihazlarını alıp bir gecede boyayıp devletten aldığı krediyle ödedi veya ödemedi bilinmez amma bugün büyük bir şirket oldu maşşallah ha birde direnen sendika başkanınıda içeri atmışlardı sağolsun o başkanda bir laf etmiş biryerde işte öyle bir şirket bugün sahıbısı ülkemizin en büyük işadamı.Tebrikler türkiye fırsatlar ülkesi aksarayda otoparkçılıkla başlayan macera bugün şirketler grubu oldu.Yakın zamanda 400işçiye mezar olan madeninde eski sahıbısı.Gelelim konuya bahsi geçen şirkete 3-5yıl dayanan yok herkes kaçıyor sürekli personel sirkülasyonu memnun olan yok gibi birde hizmet verdikleri şirketlerdede onlara insanca davranan yok sürekli eziklik.Yeni esvaplar hayırlı olsun biraz fazlaca sipariş edin ayrılan kaçan çok olur.

Türkiye’nin köklü yer hizmetleri şirketi Havaş, modernize edilen tasarımlarla oluşturulan yeni üniformalarıyla hizmetlerine devam ediyor.

Yer hizmetlerinde küresel bir marka haline gelen Havaş, çalışan konforunu artıracak şekilde modern bir tasarıma sahip yeni üniformalarıyla hizmet sunmaya başladı. Antrasit ve gri rengin hakim olduğu yeni üniformalarda yeşil tonları da destekleyici unsur olarak yer alıyor. Çağdaş çizgisiyle yolcu ve paydaşların da beğenisini toplayan tasarımlar, Havaş’ın Türkiye’deki toplam 26 istasyonunda eş zamanlı olarak kullanıma alındı.

Havaş Genel Müdür Vekili Kürşad Koçak, “Ana önceliğimiz müşteri memnuniyetini en üst düzeye çıkartmak. Müşteri memnuniyetininse çalışan mutluluğundan geçtiğine inanıyoruz. Bu nedenle iş güvenliği başta olmak üzere olumlu bir çalışma ortamı, çalışanlarımızın kişisel ve profesyonel gelişimi için ciddi yatırım yapıyoruz. Yeni üniformalarımızı tasarlarken de, yaptığımız işin niteliğine uygun şekilde çalışanlarımıza en konforlu giysileri sunmayı ve aynı zamanda Havaş’ın dinamizm, profesyonellik gibi kurumsal değerlerini yansıtmayı hedefledik” dedi.

Türkiye’deki 26 havalimanının yanı sıra Almanya, Letonya ve Suudi Arabistan’da da yer alan 8 istasyonda önümüzdeki günlerde kullanılmaya başlanacak yeni üniformalar, çalışanlar tarafından görev alanlarına göre farklı seçeneklerde de tercih edilebiliyor. Yaz aylarında sıcak havanın etkili olduğu bölgelerdeki Havaş istasyonlarında, apronda görev yapan çalışanlar için yeni üniformalarda kapri pantolon kullanma imkanı da sunuluyor.

Başlıca faaliyet alanları yolcu ve bagaj işlemleri, ramp, uçak temizlik, yük kontrolü ve haberleşme, kargo, uçuş operasyon, ulaşım, temsil ve gözetim hizmetleri olan Havaş’ın, Mayıs 2015 itibariyle 3 bin 900 çalışanı bulunuyor.





İşte Havaş'ın yeni üniformaları

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

siri ~ 8 yıl önce
memurlara cehennem sıcağında bile kışlık gömlek ve pantolon verildi . devam edin. bu kadar da kısılmaz ki. yazıklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 9 yıl önce
Çelebi kıyafetlerinin aynısı yapılmış. Güzel kopya edilmiş :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
HAVİŞT ~ 9 yıl önce
HERKES MAAŞLARDEN DERT YANMIŞ.ACABA YÖNETİMDEN OKUYAN DUYAN VARMIDIR BU YORUMLARI?BİRİLERİ DUYSA SESİMİZİ KEŞKE BU MAAŞLAR RESMEN SÖMÜRGE POLİTİKASI.İSTİFAYA ZORLAR BİR MAAŞ UYGULAMASI VAR.TABI MEMLEKETTE ONCA İŞSİZ VAR NEDE OLSA ARKADA BEKLEYEN VAR ELLERİ GÜÇLÜ BEGENMIYORSAN CIK DIYORLAR HAKLI OLARAK.SENDIKA LAZIM GREV LAZIM YOKSA BURALARA COK YORUM YAZARIZ HEPIMIZ.HAVAS INSAN KAYNAKLARI OKU BURAYIDA MAAŞLARA BI DUZEN GETIRIN.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tamam kıyafetleriniz iyi denilebilecek kadar iyi gelgelelim Kıyafet gösterişi yapacağınıza insanların emeklerinin karşılığını vermeyi bilin Ortak şirket olarak geçen TGS ile aranızda uçurum var Kendine gel Havaş personeline sahip çıkkk !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
..... ~ 9 yıl önce
Gömleklerin uzun kol olmasi sacma , bölgelere göre kiyafet secme hakki varsa trabzon, antalya, ankara ve bir cok yerde yolcu hizmetleri sadece havalimani icinde yer almiyor.Apronada çıkıyorlar. Kiyafetler güzel olmus olabilir.Ama Tzx de nemli bir bölge uzunkol gömlek yerine kisa kol gömlek olabilirdi.Yada Polo yaka tshirt de olabilirdi.Hem yaz icin bence daha şık gözüküyor .Harekatcinin kiyafeti kesinlikle tshirt olmali celebinin kiyafeti bile daha rahat diye düşünüyorum. Tabi tercih size kalmış

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kol ~ 9 yıl önce
Arap ülkelerinde ve afrikada özellikle uzun kollu gömlekler giyilir. Kollara gelen sıcağı bir nebze olsun keser. Bu bilimsel deneyler sonucu ortaya çıkmıştır.
SKY ~ 9 yıl önce
MODERN TÜRKİYE DE OLMASI GEREKEN GÖRÜNTÜ BİRDE THY YE BAKIN ; MOLLALAR,SAKALLILAR,SIKMABAŞLILAR DAN GEÇİLMİYOR.İŞTEN ANLADIKLARIDA YOK HEP PARTİ KANALI İLE GELENLER SONUÇ İŞİN TAMAMI ESKİ PERSONELE DÜŞÜYOR.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
contuarci ~ 9 yıl önce
havas memurlarinin kiyafetleri guzel ama yolcu hizmetlerinde calisan contuar iscilerinin kiyafetleri tam bi rezallet acilen degismesi lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Güzel oldu.Mevcut şirketlerde en iyi üniforma bu.Gömlek ile kravat daha uyumlu olabilirdi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Android Uygulaması ~ 9 yıl önce
Tgs nin bay memur kıyafetleri cok güzel. Tgs bayanda sadece pembe siritmisti. Birde kızlarin giymemek için uydurma bahaneleri tam komedi. Ayrica havas ve tgs isci kiyafetleri kiyas edilemez. Tgs ssüper bu sene. Havas in postabaşi kıyafeti tgs nin eski kiyafeti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
Birr gecede kurulan havaş hatırlarsanız thy nin jeneratörlerini vb yer hizmeti cihazlarını alıp bir gecede boyayıp devletten aldığı krediyle ödedi veya ödemedi bilinmez amma bugün büyük bir şirket oldu maşşallah ha birde direnen sendika başkanınıda içeri atmışlardı sağolsun o başkanda bir laf etmiş biryerde işte öyle bir şirket bugün sahıbısı ülkemizin en büyük işadamı.Tebrikler türkiye fırsatlar ülkesi aksarayda otoparkçılıkla başlayan macera bugün şirketler grubu oldu.Yakın zamanda 400işçiye mezar olan madeninde eski sahıbısı.Gelelim konuya bahsi geçen şirkete 3-5yıl dayanan yok herkes kaçıyor sürekli personel sirkülasyonu memnun olan yok gibi birde hizmet verdikleri şirketlerdede onlara insanca davranan yok sürekli eziklik.Yeni esvaplar hayırlı olsun biraz fazlaca sipariş edin ayrılan kaçan çok olur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000