24 Aralık 2015, Perşembe 11:53:57

Havaş'tan 'Mahan Air' açıklaması

Atatürk Havalimanı'nda Mahan Havayolları'na yer hizmetleri veren Havaş'ın Genel Müdürü Kürşad Koçak, kazayla ilgili bir açıklama yaptı.
  • uçak sıerra 6 pozisyonundan otobüse çıkmıştır
  • hamburger hehee
  • Arkadaşlar uçakta fren arızası var. Ayrıca otobüs ile park pozisyonu arası 25 mt dir. Uçak 298mt duramamıştır. Bilmeden kimseyi suçlamayınız.
  • Şu arff rumuzlu yazanada ayar oldum. Arff herzamanki gibi müdahale etmişler teşekkürler demiş. Yaw arkadaş o yüzden ordasın zaten. Sanki hadi edelim ya yazıktır demişler. Devlet o yüzden seni orda tutuyor. Şu dhmi yi özelleştirsinler arkadaş. Büyükşehir itfaiyesinde çalışan adamdan ne farkın varda abuk subuk triplere giriyosun. Ver eğitimini onlarada. Herzaman söylenip durdukları şu tazminat belasındanda kurtulursun. Komik olmayın artık arff haddi hududu bilmek lazım. Şu havaş tgs çalışanlarından apronculardanda utanmıyosunuz. Adamlar deli gibi çalışıyo.
  • Siera 6 park pozisyonu muhtemelen tango 13 14 arasi bir yere gecmis otobuste kimsenin olmayisi sans orarsi otobus park yeri degil yolcu bekliyodur tangonda.....
  • havaş şimdi bu eski otobüsün parasını çıkarmak için bu sene personele zam yapmaz kesin
  • Aşağısı yeni park alanı tango artık araçlar tangonun karşısına park edebiliyor yolcu beklerken otobüsler veya diğer araçlar ucak merdiven önünde değilde orada durabiliyorlar
  • havaş ailesine çok geçmiş olsun allahım korumuş
  • Yaw yolcu otobusleri nezamandir aprona park edebiliyor??
  • Yeni apron. S1 den s8 e kadar. Geçmiş olsun.

Atatürk Havalimanı'nda Mahan Havayolları'na yer hizmetleri veren Havaş'ın Genel Müdürü Kürşad Koçak, kazayla ilgili bir açıklama yaptı.

Açıklamada şu ifadeler kullanıldı:

Havaş olarak yer hizmetleri sunduğumuz Mahan Havayolları’nın Tahran’dan gelen W5112 sefer sayılı uçağı, Atatürk Havalimanı’na inişini takiben saat 08:30 sularında park pozisyonuna geçmek üzere yönlendirme hizmeti aldığı sırada, teknik inceleme sonunda netlik kazanacak bir nedenle park yeri dışına çıkmış ve korkuluklara çarparak durmuştur.

Olay esnasında yönlendirme hizmeti veren görevlimizin dur ikazını birkaç kez tekrarlamasının ardından, Mahan Havayolları pilotu arıza nedeniyle ikaza uyamayacağını belirtmiştir. Ön dikmesi kırılarak park alanından çıkan uçak, yolcusu ve şoförü bulunmayan park halindeki apron otobüsüne çarpmış ve maddi hasar meydana getirmiştir. Mahan Havayolları’na ait uçağın pilotu ve yolcular sorunsuz şekilde uçaktan tahliye edilmiştir.

Kazanın sebebi gerçekleştirilecek teknik incelemenin ardından netlik kazanacaktır.

Havaş'tan 'Mahan Air' açıklaması

Yorumlar Tüm Yorumlar (40)

buminkavro ~ 8 yıl önce
uçak sıerra 6 pozisyonundan otobüse çıkmıştır

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 8 yıl önce
hamburger hehee

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Arrival ~ 8 yıl önce
Arkadaşlar uçakta fren arızası var. Ayrıca otobüs ile park pozisyonu arası 25 mt dir. Uçak 298mt duramamıştır. Bilmeden kimseyi suçlamayınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dfr ~ 8 yıl önce
Şu arff rumuzlu yazanada ayar oldum. Arff herzamanki gibi müdahale etmişler teşekkürler demiş. Yaw arkadaş o yüzden ordasın zaten. Sanki hadi edelim ya yazıktır demişler. Devlet o yüzden seni orda tutuyor. Şu dhmi yi özelleştirsinler arkadaş. Büyükşehir itfaiyesinde çalışan adamdan ne farkın varda abuk subuk triplere giriyosun. Ver eğitimini onlarada. Herzaman söylenip durdukları şu tazminat belasındanda kurtulursun. Komik olmayın artık arff haddi hududu bilmek lazım. Şu havaş tgs çalışanlarından apronculardanda utanmıyosunuz. Adamlar deli gibi çalışıyo.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sana ~ 8 yıl önce
Sen hangi bağın gulusun çiçeğim de arff ye laf atiyorsun.bu iş sadece eğitimle olmaz yürekte lazım.bizde yürekte var ya..kta.sende kim olduğunu söyleyecek g.. Varmi
Umit ~ 8 yıl önce
Siera 6 park pozisyonu muhtemelen tango 13 14 arasi bir yere gecmis otobuste kimsenin olmayisi sans orarsi otobus park yeri degil yolcu bekliyodur tangonda.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yandık ~ 8 yıl önce
havaş şimdi bu eski otobüsün parasını çıkarmak için bu sene personele zam yapmaz kesin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs person ~ 8 yıl önce
Aşağısı yeni park alanı tango artık araçlar tangonun karşısına park edebiliyor yolcu beklerken otobüsler veya diğer araçlar ucak merdiven önünde değilde orada durabiliyorlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hvsmurat ~ 8 yıl önce
havaş ailesine çok geçmiş olsun allahım korumuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucucbocegi ~ 8 yıl önce
Yaw yolcu otobusleri nezamandir aprona park edebiliyor??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Turgut CLB ~ 8 yıl önce
Yeni apron. S1 den s8 e kadar. Geçmiş olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000