22 Haziran 2015, Pazartesi 10:32:07

Havaş'ta Kürşad Koçak asaleten atandı

Türkiye’nin köklü yer hizmetleri şirketi Havaş’ın, Ocak 2015’den itibaren Genel Müdür Vekili görevini yürüten Kürşad Koçak asaleten atandı.
  • şirketteki örgün öğretim fakülte mezunları nedense hiç önemsenmiyor. ortaokul, lise mezunları sürekli yükseliyor. şimdi kimse maval okumasın olur mu öyle şey diye. bir araştırın objektif bakın da görelim.
  • sen şaşırmış olma acaba nerden uyduruyorsun anlamadan dinlemeden kimin adamısın
  • Öncelikle bir is yerinde ben olmassam burasi olmaz DİE bir şey yoktur arkadaşlar ne olursa olsun ekmek yediğiniz kapiyi bu şekilde demolize etmek hoş bir davranis degildir. kayseri istasyonu için yapilan yorum bence etik bir davranis değildir .cunki kayseri de ikamet edip calisan biri nereye giderse gitsin asgari ücretle calişacagini ve dahaccok yorulucagini bilir ornek organize sanayi.arkadaslar amacim firmasavunmak yada yalakalik değil maaş ikramiye yemek parasi sgk gibi haklarimi var daha iyi şartlarda kayseride is imkani bulmak matematiksel hesaplara gore yuzde5 o yuzden şahsi fikrim işimize ekmegimize sahip cikip calismamiZ gerekir bence.yaz sezonunda evet hak veriyorum herkes yoruluyor ama kisinda oturulan zamanida düşünmek gerekiyor tekrar söylüyorum amacim birilerine yalakalik yada yaranmak değil sadece gordugumu dile getirmek istedim cunki bu tur yazilar yorumlar calisma ortamimizda gereksiz gerginlik ve dedi kodu yaratiyor bence kendi aramizda halldemiyecegimiz bisey yoktur .
  • ızmır ıstasyonu organızasyonu acıl gözden gecırılmelı en tepedekı adamların calısanların sorunlarıyla en ufak ılgılerı yok. ama lafa geldımı mangalda kul kalmaz, biz bir aileyiz derler. işler ıyı gıttıgı surece ıyı ama ufacık bı hatan olmasın. ınsanlara baskı yapıp hep susturulmuş. unutmayın personelın sadece ıs hayatı yok
  • Havaş yer hizmetlerinde çalışanların derdine tercüman olmak için çalışanları anlayabilmesi için iki sene önce olduğu gibi şimdide çalışan memnuniyeti anketi yapmalı zamanı geldi artık insanlar artık izin demeye korkar oldular izin yok şöyle böyle rapor alırsın şirket doktoru kabul etmezse maastan kesilir eee arkadaş sen çalışan iscine izin verki adam rapor almak zorunda kalmasın kayseri Havaş istasyon müdürlüğüne
  • Aşağıda bir tereyağcı daha işte:)) Sen ya onun yandaşın ya da bu işi anlamayan birisin
  • Havaş'a girene kadar akla karayı seçersiniz.Araya koymadığınız adam kalmaz sonra da böyle vır vır konuşursunuz.Madem bu kadar memnun değilsiniz yapacağınız şey bellidir.İllaki bu işi gönülden yapacak çok daha iyileri vardır.Mevzu Havaş değil,yönetim değil,yöneticiler değil.Dönüp birazda kendinizi sorgulayın.Havaş sektörde en iyisi ve daha iyi olmak için her zaman adım atan kurumsal tek şirkettir.Emin olun Kürşat bey yönetiminde çok daha iyi gelişmeler olacaktır.Sizde anca konuşun olur mu?
  • Oooo tayfası ondan çok seviniyordur, nereye gelicem diye:) önce gmy yarışı başlar şimdi, adaylar mı (yani tayfalar ) ; Ata'daki james Bond (en boş tayfadır) , Adb'deki T. Coşkun, gm'deki sessiz tilki... Daha aday pardon tayfa çok ama top 3 bunlar. Bilin bildi zaten bunların da kim olduğunu...
  • Asr havasta haftalık off kalmadı yerini yalancı offlar aldı haftada 36 saat kesintisiz izin yapmamız gerekirken 24 saat izin yapıyor hale geldik bunun 1 saatinide servis için çıkalım 23 saat yazık günahtır hak yeniliyor asr de hak
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Türkiye’nin köklü yer hizmetleri şirketi Havaş’ın, Ocak 2015’den itibaren Genel Müdür Vekili görevini yürüten Kürşad Koçak asaleten atandı.

Yer hizmetlerinde küresel bir marka haline gelen Havaş’ın üst yönetiminde görev değişikliği oldu. 2009 yılından bu yana Havaş İşletme Genel Müdür Yardımcılığını yürüten ve 28 Ocak 2015 tarihi itibariyle Genel Müdür Vekili olarak görev yapan Kürşad Koçak asaleten atandı.

Ankara Üniversitesi Jeoloji Mühendisliği Bölümü’nden mezun olan Kürşad Koçak, sektöre 1996 yılında adım attı. 1997 yılında Havaş’ta göreve başlayan Kürşad Koçak, Havaş’ın İstanbul, Dalaman, Trabzon ve Antalya istasyonlarında yönetici pozisyonlarında görev yaptı. Cyprus Airport Services’de Genel Müdür olarak da görev yapan Koçak, 2009 yılında Havaş İşletme Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı. 28 Ocak 2015’den itibaren Havaş Genel Müdür Vekili olarak görevini sürdüren Kürşad Koçak, 16 Haziran 2015 tarihinde aynı göreve asaleten atandı. Koçak, İngilizce bilmektedir.
 

Havaş'ta Kürşad Koçak asaleten atandı

Yorumlar Tüm Yorumlar (54)

al sana ~ 9 yıl önce
şirketteki örgün öğretim fakülte mezunları nedense hiç önemsenmiyor. ortaokul, lise mezunları sürekli yükseliyor. şimdi kimse maval okumasın olur mu öyle şey diye. bir araştırın objektif bakın da görelim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerek var a ~ 9 yıl önce
sen şaşırmış olma acaba nerden uyduruyorsun anlamadan dinlemeden kimin adamısın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
matador38 ~ 9 yıl önce
Öncelikle bir is yerinde ben olmassam burasi olmaz DİE bir şey yoktur arkadaşlar ne olursa olsun ekmek yediğiniz kapiyi bu şekilde demolize etmek hoş bir davranis degildir. kayseri istasyonu için yapilan yorum bence etik bir davranis değildir .cunki kayseri de ikamet edip calisan biri nereye giderse gitsin asgari ücretle calişacagini ve dahaccok yorulucagini bilir ornek organize sanayi.arkadaslar amacim firmasavunmak yada yalakalik değil maaş ikramiye yemek parasi sgk gibi haklarimi var daha iyi şartlarda kayseride is imkani bulmak matematiksel hesaplara gore yuzde5 o yuzden şahsi fikrim işimize ekmegimize sahip cikip calismamiZ gerekir bence.yaz sezonunda evet hak veriyorum herkes yoruluyor ama kisinda oturulan zamanida düşünmek gerekiyor tekrar söylüyorum amacim birilerine yalakalik yada yaranmak değil sadece gordugumu dile getirmek istedim cunki bu tur yazilar yorumlar calisma ortamimizda gereksiz gerginlik ve dedi kodu yaratiyor bence kendi aramizda halldemiyecegimiz bisey yoktur .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
matador' a ~ 9 yıl önce
Abi 10 numara 5 yıldız.Bu kadar net yazmışsın anlayana.
ne gerek var ısme ~ 9 yıl önce
ızmır ıstasyonu organızasyonu acıl gözden gecırılmelı en tepedekı adamların calısanların sorunlarıyla en ufak ılgılerı yok. ama lafa geldımı mangalda kul kalmaz, biz bir aileyiz derler. işler ıyı gıttıgı surece ıyı ama ufacık bı hatan olmasın. ınsanlara baskı yapıp hep susturulmuş. unutmayın personelın sadece ıs hayatı yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerek var ~ 9 yıl önce
şaşırmışsınnnnnnn....
anti-çakmahormonlu ~ 9 yıl önce
Onun bir kabahati yokki onları oralara getirenlere sormalı????
şişt hormonlu ~ 9 yıl önce
Senin derdin kiminle acaba? Seni havaş' a almadılar diye mi bu kadar kapris :)
anti-çakmahormonlu ~ 9 yıl önce
Rumuz: şişt hormonlu, yazdıklarımı takip ediyorsun, teşekkür ederim. Germe kendini:)))
Az para cok is ~ 9 yıl önce
Havaş yer hizmetlerinde çalışanların derdine tercüman olmak için çalışanları anlayabilmesi için iki sene önce olduğu gibi şimdide çalışan memnuniyeti anketi yapmalı zamanı geldi artık insanlar artık izin demeye korkar oldular izin yok şöyle böyle rapor alırsın şirket doktoru kabul etmezse maastan kesilir eee arkadaş sen çalışan iscine izin verki adam rapor almak zorunda kalmasın kayseri Havaş istasyon müdürlüğüne

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Harranlı ~ 9 yıl önce
işe girdigin tarihten bu güne çalıştığından çok raporun var dostum biz arkadaşız hep birbirimizi biliriz kendine iyi bak.
anti-çakmahormonlu ~ 9 yıl önce
Aşağıda bir tereyağcı daha işte:)) Sen ya onun yandaşın ya da bu işi anlamayan birisin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hahaha ~ 9 yıl önce
Çok komiksin. Çakmahormonluymus...Komiksiniz.Meyve veren ağaç taşlanır...
Hahahaha :) ~ 9 yıl önce
Çakmahormonlu ....acaba hazımsız mı desem ? İşi anlayıp anlamadığımın yorumunu yapmak sizin gibilere kalmadı.Ben işini severek yapanlardanım.Nabza göre şerbetlerden değil.
anti-çakmahormonlu ~ 9 yıl önce
Meyve veren ağaç mı?:)) Kaktüs kaktüs:)))))
havaş'lı ~ 9 yıl önce
Havaş'a girene kadar akla karayı seçersiniz.Araya koymadığınız adam kalmaz sonra da böyle vır vır konuşursunuz.Madem bu kadar memnun değilsiniz yapacağınız şey bellidir.İllaki bu işi gönülden yapacak çok daha iyileri vardır.Mevzu Havaş değil,yönetim değil,yöneticiler değil.Dönüp birazda kendinizi sorgulayın.Havaş sektörde en iyisi ve daha iyi olmak için her zaman adım atan kurumsal tek şirkettir.Emin olun Kürşat bey yönetiminde çok daha iyi gelişmeler olacaktır.Sizde anca konuşun olur mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tayfaya yarar ~ 9 yıl önce
Oooo tayfası ondan çok seviniyordur, nereye gelicem diye:) önce gmy yarışı başlar şimdi, adaylar mı (yani tayfalar ) ; Ata'daki james Bond (en boş tayfadır) , Adb'deki T. Coşkun, gm'deki sessiz tilki... Daha aday pardon tayfa çok ama top 3 bunlar. Bilin bildi zaten bunların da kim olduğunu...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
avani ~ 9 yıl önce
YAKINDA FOYAN ÇIKACAK AZ KALDI KORKMA TİTRE :)))
masimo! ~ 9 yıl önce
Hep böyle idi yine böyle devam edecek, kendini göremeyenler başkalarını hiç göremezler, sen ne yaptın ki başkalarına yorum yapıyorsun. Kim olduğun o kadar belli ki. Seni gidi tilki!!!
Dertli ~ 9 yıl önce
Asr havasta haftalık off kalmadı yerini yalancı offlar aldı haftada 36 saat kesintisiz izin yapmamız gerekirken 24 saat izin yapıyor hale geldik bunun 1 saatinide servis için çıkalım 23 saat yazık günahtır hak yeniliyor asr de hak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ÇALIŞAN ~ 9 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000