24 Haziran 2015, Çarşamba 08:15:27

Havaş'ın yeni rotası Didim oldu

Türkiye’nin köklü kurumlarından Havaş, Bodrum-Milas Havalimanı’ndan şehir merkezine gerçekleştirdiği yolcu taşımacılığı hizmetine Didim hattını da ekledi.
  • ..
  • Adana osmaniye arası havaş var yok diyen arkadaş için hatta saatinide yazıyim osmaniyeden hergün sabah 5:20 akşam 17:00 adanadan sabah 09:00 akşam 20:00
  • sömürgeci havaş
  • Havas tıpkı muttas gibi menteşe ye de gitmeli muttas küçük araçlar ile yolcuları perişan ediyor
  • Kocaseyit havaalanı içinde havaş olmalı, altınoluk ayvalık balıkesir merkez hatları
  • Fiyat???
  • 25 tl
  • Adana ve Osmaniye arasında bi başlatmadılar şu seferleri. Bir türlü gidemiyoruz, Osmaniye Adana arasında çok zor ulaşım sağlanıyor toplu taşıma ile.
  • Didime Adnan menderesten mi gitmek mi mantıklı milastan mı? Bilen varsa yazabilirse sevinirim
  • Çok iyi olmus .kisinda devam etmesini isterim.

Türkiye’nin köklü kurumlarından Havaş, Bodrum-Milas Havalimanı’ndan şehir merkezine gerçekleştirdiği yolcu taşımacılığı hizmetine Didim hattını da ekledi. Havaş’ın Bodrum-Milas Havalimanı – Didim otobüs seferleri her gün karşılıklı olarak gerçekleştirilecek.

Şehir merkezleri ile havalimanları arasında otobüs hizmeti veren Havaş, Bodrum-Milas Havalimanı’ndan şehir merkezine sürdürdüğü yolcu taşımacılığı hizmetine Didim hattını da ekleyerek yolculara yeni güzergahında hizmet vermeye başladı. Yaz sezonu sonuna kadar devam edecek Bodrum-Milas Havalimanı ile Didim arasındaki karşılıklı otobüs seferleri, yolcu konforunun üst düzeyde sağlandığı Midibus araçlarla gerçekleştiriliyor.

Havaş Genel Müdürü Kürşad Koçak, ‘Havaş olarak, Türkiye’nin 19 ilindeki çok sayıda güzergahta yolcu taşımacılığı hizmetimizle faaliyetlerimizi sürdürerek yeni açtığımız hatlarla hizmetimizi daha fazla yolcuya ulaştırmaya devam ediyoruz. Bodrum-Milas Havalimanı ile şehir merkezi arasındaki hattımızla  1997’den beri yolculara konforlu ve kaliteli hizmet sunuyoruz. Bodrum-Milas Havalimanı – Didim arasında da yaz sezonu süresince başlattığımız günde 14 karşılıklı sefer ile ülkemizin turizm potansiyeli açısından en önemli kentlerinden olan Bodrum’un yanı sıra Didim’e de yerli ve yabancı turistlerin ulaşım sorununu ortadan kaldırarak önemli bir ihtiyacı karşılayacağımıza inanıyorum. Tüm yolcularımıza hayırlı olsun’’ dedi.

Havaş’ın Bodrum-Milas Havalimanı ile Didim arasında sezon sonuna kadar gerçekeleştireceği seferler, Havalimanı – Didim – Havalimanı olarak her gün karşılıklı 14 sefer halinde düzenleniyor. Yolcu konforuna yönelik tasarlanan 30 kişi kapasiteli Midibus araçlarla sürdürülen seferler kapsamında, oluşacak talebe göre araçların sayılarının artırılması planlanıyor. Toplam 19 istasyonda yolcu taşımacılığı hizmeti sunan Havaş, Bodrum-Milas Havalimanı – Didim hattı ile birlikte hizmet ağına 31’inci güzergahını ekledi.

Havaş'ın yeni rotası Didim oldu

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Slm 0cak ayında varmı Didime sevis . ~ 2 ay önce
..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
5830 ~ 8 yıl önce
Adana osmaniye arası havaş var yok diyen arkadaş için hatta saatinide yazıyim osmaniyeden hergün sabah 5:20 akşam 17:00 adanadan sabah 09:00 akşam 20:00

Yanıtla

Kalan karakter 1000
vatandaş ~ 9 yıl önce
sömürgeci havaş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
MENTESE MUĞLA ~ 9 yıl önce
Havas tıpkı muttas gibi menteşe ye de gitmeli muttas küçük araçlar ile yolcuları perişan ediyor

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Xyz ~ 9 yıl önce
Kocaseyit havaalanı içinde havaş olmalı, altınoluk ayvalık balıkesir merkez hatları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BG ~ 9 yıl önce
Fiyat???

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 9 yıl önce
25 tl

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ercan ~ 9 yıl önce
Adana ve Osmaniye arasında bi başlatmadılar şu seferleri. Bir türlü gidemiyoruz, Osmaniye Adana arasında çok zor ulaşım sağlanıyor toplu taşıma ile.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hmm ~ 9 yıl önce
Didime Adnan menderesten mi gitmek mi mantıklı milastan mı? Bilen varsa yazabilirse sevinirim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777cpt ~ 9 yıl önce
Milas 90 km - izmir adb 170 civari
serap ~ 9 yıl önce
Çok iyi olmus .kisinda devam etmesini isterim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000