01 Nisan 2016, Cuma 12:20:04

Havaş'ın bu aracı şaşırttı

Yer Hizmetleri şirketi Havaş, bir aracını retro renklerine boyadı.
  • bunların alayı rEtro olmuş hırsızlar
  • Esb de dini imanı para olanlar jeeplere binenler odeyemiyeceksiniz milletin hakkini,karsiliksiz fazla mesaiye birakilip isiniz yururken dost isiniz bitince profesyonel yonetici ayakları,dogruyu yuzune soyledigi icin yuksetilmeyen insanlarin beddualariyla yok olacaksiniz
  • Havaşta durum sakat. Eskiden hep çelebiye yorumlar gelirdi şimdi de Havaşa. Birileri birşeyler yapmalı sanki
  • Havaş AYT ve ADB ye verin bu aracı. Yönetim de retro zaten
  • Eline sağlık Ömer Usta.
  • Şaşkınlıktan yarım gün yazamadım kusura bakmayın. Bu Havaş'ın yöneticilerine lafımızı zaten zamanında söyledik, sonuç alamadık. Şimdi lafım Tav yönetimine ; yazıktır günahtır, yılların şirketi.. Prim sistemine geçin yada çalışanla çalışmayanı ayırın bir şekilde kardeşim. Ha yapmazsan önemsemezsen ne olur; imaj yerlerde. Torpilin önüne geç, hizmette kusuru minimuma indirin. Daha çok kazanın bilader. Yine siz kazanın. Demiyorum ki maaşa zam vs. Yeter artık şu çalışan ile çalışmayanı ayırın artık! Size para kazandıran personeli diğer torpillilerden ayırın. Başka birşey istemiyoruz. Prim sistemini Havaş için değerlendirmenizi temenni ediyorum. Karınıza kar katmaz Allah benim belamı versin. Bir el atın be kardeşim. Kim haftalik kaç saat çalışıyor, kim gece çalışıyor.. Bir sisteme geçin artık! Herkes aynı parayı alıyor ama birileri kayırılıyor.. Bu yaz da böyle geçmeyecek. Geçen sene gibi olursa büyük sorunumuz var. Haberiniz olsun!
  • Eski malzemeleri retro ayagina degerlendirmekte moda oldu arkadas:)
  • 2004 Yilinda izmir istasyonundan haksiz yere cikisimi veren istasyon md. Erdogan Pasin; bil ki ahirette iki elim yakanda..
  • ay ben şok
  • Zaten maaşlarda retroydu, şimdi tam olmuş.

Yer Hizmetleri şirketi Havaş, Atatürk Havalimanı'ndaki bir aracını retro renklerine boyadı.

90'lı yıllardaki apron araçlarında kullandığı eski boya tipini bir push back aracına yeniden uygulayan Havaş, aracın yeni halini de Facebook hesabından paylaştı.

Havaş'ın retro boyamalı Push Bach aracı operasyonlarda kullanılmaya başlandı.



Havaş'ın bu aracı şaşırttı

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

bozoglu ~ 6 yıl önce
bunların alayı rEtro olmuş hırsızlar

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Eski bir dost ~ 7 yıl önce
Esb de dini imanı para olanlar jeeplere binenler odeyemiyeceksiniz milletin hakkini,karsiliksiz fazla mesaiye birakilip isiniz yururken dost isiniz bitince profesyonel yonetici ayakları,dogruyu yuzune soyledigi icin yuksetilmeyen insanlarin beddualariyla yok olacaksiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havaş ~ 8 yıl önce
Havaşta durum sakat. Eskiden hep çelebiye yorumlar gelirdi şimdi de Havaşa. Birileri birşeyler yapmalı sanki

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT ~ 8 yıl önce
Havaş AYT ve ADB ye verin bu aracı. Yönetim de retro zaten

Yanıtla

Kalan karakter 1000
! ~ 8 yıl önce
sende de retro'luk bir durum var!!!
çok güzel olmuş ~ 8 yıl önce
Eline sağlık Ömer Usta.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bilader ~ 8 yıl önce
Şaşkınlıktan yarım gün yazamadım kusura bakmayın. Bu Havaş'ın yöneticilerine lafımızı zaten zamanında söyledik, sonuç alamadık. Şimdi lafım Tav yönetimine ; yazıktır günahtır, yılların şirketi.. Prim sistemine geçin yada çalışanla çalışmayanı ayırın bir şekilde kardeşim. Ha yapmazsan önemsemezsen ne olur; imaj yerlerde. Torpilin önüne geç, hizmette kusuru minimuma indirin. Daha çok kazanın bilader. Yine siz kazanın. Demiyorum ki maaşa zam vs. Yeter artık şu çalışan ile çalışmayanı ayırın artık! Size para kazandıran personeli diğer torpillilerden ayırın. Başka birşey istemiyoruz. Prim sistemini Havaş için değerlendirmenizi temenni ediyorum. Karınıza kar katmaz Allah benim belamı versin. Bir el atın be kardeşim. Kim haftalik kaç saat çalışıyor, kim gece çalışıyor.. Bir sisteme geçin artık! Herkes aynı parayı alıyor ama birileri kayırılıyor.. Bu yaz da böyle geçmeyecek. Geçen sene gibi olursa büyük sorunumuz var. Haberiniz olsun!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 8 yıl önce
Eski malzemeleri retro ayagina degerlendirmekte moda oldu arkadas:)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pearl ~ 8 yıl önce
2004 Yilinda izmir istasyonundan haksiz yere cikisimi veren istasyon md. Erdogan Pasin; bil ki ahirette iki elim yakanda..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
şok ~ 8 yıl önce
ay ben şok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tebrikler ~ 8 yıl önce
Zaten maaşlarda retroydu, şimdi tam olmuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000