21 Ekim 2015, Çarşamba 11:20:39

Havaş sertifikalarına yenilerini ekledi

Türkiye’nin önde gelen yer hizmetleri şirketi Havaş, engelli yolculara yönelik uygulamaları kapsamında Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nda ‘Engelsiz Havaalanı Kuruluşu’, çevreye duyarlı projeleri ile de İstanbul ve Ankara istasyonlarında ‘Yeşil Kuruluş’ sertifikası aldı.
  • Engelliyim havaşta ise başlamak istiyorum.Nasıl girebilirim?
  • Havaş gün geçtikçe personel açısından sıkıntılar yaşamaya başladı ters giden bişeyler var bu ortada ama yönetimde ne oluyo diyen birisi çıksın artık istasyonlarınıza yönetimden yada arkadaşları dinleyecek birilerini gönderin bişeyler yapın artık gidişaat iyi değil
  • havaşta bol sertifika hoş, kalite foş, gerisi boş
  • Kürşad bey süper insan ama kalitecilerine bir bakması lazım. Eskiyi çok arıyoruz.

Türkiye’nin önde gelen yer hizmetleri şirketi Havaş, engelli yolculara yönelik uygulamaları kapsamında Gazipaşa-Alanya Havalimanı’nda ‘Engelsiz Havaalanı Kuruluşu’, çevreye duyarlı projeleri ile de İstanbul ve Ankara istasyonlarında ‘Yeşil Kuruluş’ sertifikası aldı.

Havaş, engelli ve/veya hareket kabiliyeti kısıtlı yolcuların her türlü hizmeti en kolay yolla alabilmelerine imkan sağlamak üzere yürüttüğü kapsamlı çalışmalarla ‘Engelsiz Havaalanı Kuruluşu’ unvanı alan istasyon sayısını 10’a çıkarırken, çevreci projeleri ve uygulamaları ile ‘Yeşil Kuruluş’ sertifikalı istasyon sayısını da yediye yükseltti. Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü (SHGM) tarafından yürütülen Engelsiz Havaalanı ve Yeşil Havaalanları projeleri kapsamında, Gazipaşa-Alanya Havalimanı’ndaki uygulamaları ile ‘Engelsiz Havaalanı Kuruluşu’ sertifikası almaya hak kazanan Havaş, İstanbul Atatürk ve Ankara Esenboğa Havalimanı’ndaki istasyonlarında da ‘Yeşil Kuruluş’ unvanını aldı.

Havaş Genel Müdürü Kürşad Koçak, ‘’Türkiye’nin birçok noktasında faaliyet gösteren alanındaki en köklü kurum olmanın yanında küresel ölçekte de iştiraklerimizle farklı coğrafyalarda hizmet sunuyoruz. Başarılı ilerleyişimizin temelinde sadece ekonomik göstergeler ile gelişmek değil, sosyal fayda sağlamak idealimiz de bulunuyor. Tüm faaliyetlerimizde çevreye ve insana duyarlı bir yaklaşım ekseninde hareket etmeyi önemsiyoruz. Bu yaklaşımımızın bir göstergesi olarak, Gazipaşa-Alanya istasyonumuzda ‘Engelsiz Havaalanı Kuruluşu’, İstanbul Atatürk ve Ankara Esenboğa Havalimanı’ndaki istasyonlarımızda da ‘Yeşil Kuruluş’ sertifikalarını almaktan mutluluk duyuyoruz. Uluslararası bir kurum olarak kurumsal sosyal sorumluluk anlayışımız kapsamında, faaliyetlerimizi yürüttüğümüz her yerde çevreye ve insana duyarlı sosyal fayda gözeten çalışmalarımızı sürdüreceğiz’’ dedi.

Havaş, SHGM tarafından yürütülen Engelsiz Havaalanı projesini 2013’den bu yana, Yeşil Havaalanları projesini ise 2010’dan beri istasyonlarında uyguluyor. Havaş’ın; İstanbul, Ankara, İzmir, Adana, Antalya, Dalaman, Kütahya, Sivas, Nevşehir ve Gazipaşa-Alanya istasyonları Engelsiz Havaalanı Kuruluşu, Bodrum, Dalaman, Antalya, İzmir, Adana, İstanbul ve Ankara istasyonları da Yeşil Kuruluş sertifikasına sahip. Havaş’ın ayrıca, ‘Yeşil Kuruluş’ unvanına sahip Bodrum, Dalaman, Antalya, İzmir ve Adana istasyonlarındaki sertifikalarının da kapsamı SHGM tarafından genişletilerek yenilenmiş bulunuyor.

Havaş sertifikalarına yenilerini ekledi

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

selin ~ 8 yıl önce
Engelliyim havaşta ise başlamak istiyorum.Nasıl girebilirim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Personel ~ 8 yıl önce
Havaş gün geçtikçe personel açısından sıkıntılar yaşamaya başladı ters giden bişeyler var bu ortada ama yönetimde ne oluyo diyen birisi çıksın artık istasyonlarınıza yönetimden yada arkadaşları dinleyecek birilerini gönderin bişeyler yapın artık gidişaat iyi değil

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gereksiz ~ 8 yıl önce
havaşta bol sertifika hoş, kalite foş, gerisi boş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
gerekli ~ 8 yıl önce
Şimdi sen sadece Havaş'ı değil, bu sertifikaları veren kurumların kalitelerini de eleştirdin. Ama eleştirmek serbest tabi. Yazdın gittin o kadar.
Sertifika ~ 8 yıl önce
Parayı veren sertifikayı alır. NE var bunda.
Genel Müdür ~ 8 yıl önce
Kürşad bey süper insan ama kalitecilerine bir bakması lazım. Eskiyi çok arıyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000