25 Kasım 2008, Salı 07:33:56

Uçakta egzersiz dersleri...

Sağlık Bakanlığının, "Yaşamın Her Alanında Fiziksel Aktivite Kampanyası" çerçevesinde hazırlattığı "Yolculukta Egzersiz" CD'leri uçak, tren ve şehirlerarası otobüslerde gösterime girdi.
  • Thy'de uzun A330 ve 340'larda bu videolar zaten vardı diye hatırlıyorum yanlışsam düzeltin, tamam çok güzel sağlıkla ilgili video yapmışlar. ellerine sağlık tabi handycam'le 1980 dizi film vari bir şey değilse.. Yine muhalefetim ama şunun yerine güzel bir türkiye belgeseli, ermeni soykırımı hakkında dvd vb bir uygulama yapsanıza...

"Yolculukta Egzersiz" programının tanıtımı, TCDD Ankara Tren Garı'nda yapıldı. Sağlık Bakanlığı Temel Sağlık Hizmetleri Genel Müdürü Seraceddin Çom, yaptığı konuşmada obezite ve aşırı kilonun genç yaşlardan itibaren kalp-damar hastalıklarının artmasına yol açtığını belirterek, fiziksel aktiviteye gereken önemin verilmesiyle bunların ortadan kalkabileceğine dikkat çekti.

Haftada 3 defa en az yarım saat spor yapılmasının, özellikle obezite ve kalp hastalıklarından korunmada önemli olduğunu vurgulayan Çom, alışverişe araba yerine yürüyerek gidilmesi, asansör yerine merdivenlerin kullanılması gibi önerilerde bulundu.

Çom, yolculuklarda, uzun süreli hareketsiz ve sabit pozisyonlarda kalınmasına bağlı olarak bazı sağlık problemleri görülebildiğine işaret ederek, "Yolculukta Egzersiz" programı çerçevesinde hazırlanan ve hem yolculuk sırası hem de yolculuk sonrası için basit egzersiz önerilerinin yer aldığı CD'lerin uçak, tren ve şehirlerarası otobüslerde gösterileceğini bildirdi.

Uçakta egzersiz dersleri...

Yorumlar

Death Grind ~ 15 yıl önce
Thy'de uzun A330 ve 340'larda bu videolar zaten vardı diye hatırlıyorum yanlışsam düzeltin, tamam çok güzel sağlıkla ilgili video yapmışlar. ellerine sağlık tabi handycam'le 1980 dizi film vari bir şey değilse.. Yine muhalefetim ama şunun yerine güzel bir türkiye belgeseli, ermeni soykırımı hakkında dvd vb bir uygulama yapsanıza...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000