16 Ekim 2011, Pazar 08:00:59

TUR ŞİRKETİ BATTI, YOLCULAR MAHSUR KALDI

Kopenhag’da Hüseyin Kıral’a ait Otium Travel A/S adlı seyahat acentesi iflasını açıkladı. Seyahat acentesinin iflası ile 300 yolcu Türkiye’de mahsur kaldı.
  • Bu adamların sonunun bu olacağı çok belliydi zaten bunlara izin veren yetkililerde sorun var bence tabi birde bunlara güvenen yolcularda
Acente yetkilileri Seyahat Garanti Fonuna başvurarak, Türkiye’de kalan yolcuların Danimarka’ya getirilmeleri için yardım talep etti.

Seyahat Garanti Fonu, uçak ve otel birlikte paket seyahat alanların ve ayrıca iflasa karşı seyahat sigortası yaptıranların Danimarka’ya dönüş ücretlerinin fon tarafından karşılanacağını ancak sadece uçak bileti alanların dönüş ücretlerini kendilerinin karşılayacağını açıkladı.

Fon ayrıca iflastan önce bilet satın alanların ancak seyahate henüz gitmemiş olanların da paket satın almış olmaları durumunda fona başvurarak paralarını geri isteyebileceklerini bildirdi. Seyahat Garanti Fonu Başkanı Birgitte Fjeldhold Otium Travel A/S’in iflasının kendilerini de şaşırttığını işaret ederek “Ağustos ayında durumları iyi gözüküyordu. Onun için biraz şaşırdık” dedi. Acentenin sahibi ise gelişmelerle ilgili bir açıklama yapmadı.
TUR ŞİRKETİ BATTI, YOLCULAR MAHSUR KALDI

Yorumlar

Misafir ~ 13 yıl önce
Bu adamların sonunun bu olacağı çok belliydi zaten bunlara izin veren yetkililerde sorun var bence tabi birde bunlara güvenen yolcularda

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000