27 Kasım 2018, Salı 12:03:26

THY ekip odasına sahte pilot sızdı!

THY’nin Airbus 330 filosunda görev yaptığını iddia eden sahte bir pilotun, Türk Hava Yolları uçuş ekiplerinin kullandığı ekip odasında elini kolunu sallayarak gezdiği ortaya çıktı.
  • Bu adi adam hala İnstagramda aktif@sky__ cptn niki şimdi de doha baseli aman dikkat kadınlar kandırılmayın yine
  • TegeSe ye alım var mı
  • Böyle birisinin uçak personelinin dinlendiği yere elini kolunu sallayarak girmesi emniyet zaafiyetinin bir göstergesidir. Böyle bir zaafiyetin sebebi araştırılmalı ve giderilmelidir. Kimlik kartlarıyla girilebilecek Turnike sisteminin ivedi kurulmasının gerektiğini değerlendirmekteyim. Çok kötü sonuçlar doğurabilirdi.. ÖNCE EMNİYET..
  • foto 1: adam iş hattıyla cepten konuşurken, özel hattıyla cepten selfie yapıp insta'da paylaşıyor. denemek lazım, iki cebi olan arkadaşlar deneyip tecrübelerinizi paylaşır mısınız.. agshfsfs
  • Levent Kaptanla geçen uçtum ben, genel olarak crmi iyi uyumlu bir kaptan. Lavaboya gidiyorum ayağına biraz ortalıkta çok dolanır yalnızca, kabinle sosyalleşme mevzusu oradan ileri geliyordur belki :)
  • Sayın Kaptanlarım ve çok kıymetli ekip arkadaşlarım, halka açık platformlarda şirketimize zarar verecek ve mesleki saygınlığımızı azaltacak yazılar yazmayalım lütfen. Hepimiz aynı gemideyiz! Herkese emliyetli uçuşlar.
  • Kandırıldık allah affetsin. Gemi var gemicik var
  • Bu hayatta kendim haric iki pilota guvenirim. Auto pilot A, Auto Pilot B.
  • Ula neresun nere neraaaaaaa
  • Adam plan almayı da biliyor. İhtiyaç varsa alın :)

THY’nin Airbus 330 filosunda görev yaptığını iddia eden sahte bir pilotun, Türk Hava Yolları uçuş ekiplerinin kullandığı ekip odasında elini kolunu sallayarak gezdiği ortaya çıktı.

THY’de pilot olduğunu iddia eden Levent Derelioğlu isimli bir şahsın, sadece THY uçuş ekiplerinin kullandığı dinlenme salonundan fotoğraflar paylaşması tartışma yarattı. THY’de görev yapan pilot ve kabin memurlarının uçuş öncesi son hazırlıklarını yapmak ve dinlenmek için toplandığı salona elini kolunu sallayarak giren sahte pilotun, ekip odasındaki kabin memurları ile iletişime geçerek özel ilişkiler kurduğu iddia edildi. Dikkatli uçuş ekipleri tarafından söz konusu pilotla ilgili olarak AirportHaber’e çok sayıda ihbar iletildi.

THY'DE BU İSİMDE KİMSE YOK!

İddialar üzerine Türk Hava Yolları’nda bu isimde bir pilot çalışıp çalışmadığını sorgulayan Airporthaber, THY’de ve Airbus 330 filosunda bu isimde bir pilotun uçmadığı bilgisini teyid etti.

Pilot üniforması ve malzemelerini instagram hesabında paylaşarak takipçilerine pilot izlenimi veren Derelioğlu’nun bu yolla da çok sayıda kişiyle özel ilişkiler kurduğu öğrenildi.

Sosyal medya üzerinden ulaştığımız Tayyareci_Levo61 hesabını kullanan şahıs iddiaları yalanlayarak Airbus 330 filosunda pilot olarak görev yaptığını ve iddaların asılsız olduğunu iddia etti. Ancak Derelioğlu’nun Airporthaber’in verdiği sorulara verdiği çelişkili cevaplar dikkatlerden kaçmadı.






THY ekip odasına sahte pilot sızdı!

Yorumlar Tüm Yorumlar (118)

Sevilla ~ 3 yıl önce
Bu adi adam hala İnstagramda aktif@sky__ cptn niki şimdi de doha baseli aman dikkat kadınlar kandırılmayın yine

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tgs ~ 5 yıl önce
TegeSe ye alım var mı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ayhan ~ 5 yıl önce
Böyle birisinin uçak personelinin dinlendiği yere elini kolunu sallayarak girmesi emniyet zaafiyetinin bir göstergesidir. Böyle bir zaafiyetin sebebi araştırılmalı ve giderilmelidir. Kimlik kartlarıyla girilebilecek Turnike sisteminin ivedi kurulmasının gerektiğini değerlendirmekteyim. Çok kötü sonuçlar doğurabilirdi.. ÖNCE EMNİYET..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hafiye ~ 5 yıl önce
foto 1: adam iş hattıyla cepten konuşurken, özel hattıyla cepten selfie yapıp insta'da paylaşıyor. denemek lazım, iki cebi olan arkadaşlar deneyip tecrübelerinizi paylaşır mısınız.. agshfsfs

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fo ~ 5 yıl önce
Levent Kaptanla geçen uçtum ben, genel olarak crmi iyi uyumlu bir kaptan. Lavaboya gidiyorum ayağına biraz ortalıkta çok dolanır yalnızca, kabinle sosyalleşme mevzusu oradan ileri geliyordur belki :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY Fo ~ 5 yıl önce
Sayın Kaptanlarım ve çok kıymetli ekip arkadaşlarım, halka açık platformlarda şirketimize zarar verecek ve mesleki saygınlığımızı azaltacak yazılar yazmayalım lütfen. Hepimiz aynı gemideyiz! Herkese emliyetli uçuşlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hamdolsun ~ 5 yıl önce
Kandırıldık allah affetsin. Gemi var gemicik var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Guven ~ 5 yıl önce
Bu hayatta kendim haric iki pilota guvenirim. Auto pilot A, Auto Pilot B.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ulaaa Lövent ~ 5 yıl önce
Ula neresun nere neraaaaaaa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A320cc ~ 5 yıl önce
Adam plan almayı da biliyor. İhtiyaç varsa alın :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000