26 Nisan 2017, Çarşamba 16:25:43

THK Üniversitesi öğrencileri sektörü ödüllendirdi

Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Topluluğu; Türk havacılık tarihinin en önemli şahsiyetlerinden Vecihi Hürkuş adına düzenlediği törenle, bu yıl dördüncü kez havacılık sektörünün başarılı kurum ve kuruluşlarını ödüllendirdi.
  • 50-60 tane gencecik üniversiteli aylarca hazırlandı, o gün sabahtan akşama ter döktü. Kusursuz bir etkinlikle herkesin gönlünü kazandı. Üniversitenin zor zamanında dahi böylesi bir işe imza atan gençleri alkışlamak varken olumsuz yorum yazanlara birazcık edep ya da okuduğunu anlayacak kadar zeka diyeceğim ama onları zorlamak da istemiyorum.
  • THK Üniversitesi öğrencileri harika bir etkinlik yaptı. O salondaki güzelliği görmeyenler klavye başında sallamasın. Bugüne kadar havacılık sektörünün gördüğü en gerçek, samimi ve başarılı organizasyonlardan biriydi. Gençleri tebrik ederiz.
  • Vecihi Hürkuş Ödül Törenine iştirak etmiş birisi olarak  önce emeği geçen tüm  öğrencileri  tebrik ediyorum.Muhteşem bir organizasyondu bu kadari beni hem şaşırttı bir o kadar da gururlandirdi.Bu kadar emeğe klavye başından hakaret edenleri kınıyorum. Keşke o gun onlarında orada  izleme fırsatı olsaydı inanıyorum ki  sizi ayakta alkislarlardi .Tekrar tüm utaa bec grubu öğrencilerini  canı gönülden kutluyorum.Daha büyük organizasyonlara imza atacaginiza hiç şüphem yok.Yaptiklariniz yapacaklarinizin göstergesidir.
  • Harikaydınız çocuklar muhteşem bir etkinlikti.
  • Türk gençliğinin sağlam ve istikrarlı duruşunun, güçlü Türkiye'nin meyveleri bu çocukların yaptığı etkinlik bir Vecihi hayranı olarak beni çok etkiledi. Etkinliği izlerken canlı yayından gözlerim doldu doldu boşaldı. Türk Hava Kurumu'nun burslarıyla eğitim hayatımı gerçekleştirdim. Pilot oldum emekli oldum. Bu İstikbal'imi önce Atatürk'e sonra Türk hava kurumuna daha sonra ise Yeni yeşeren destekleyen bu gençlere borçluyum. Bazı usulsüz harcamalar olmuş olabilir ancak bu gençlere kati müddetle bunun muhatabı değildir. Böyle lüks otellerde, böyle lüks sahnelerde böyle onurlu ödüllerin verilmesi Türk havacılığını desteklemeye yöneliktir. İftiranın ne kadar kötü olduğunu belirten bir hadis ile yazımı tamamlamak isterim "(Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söylerse, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allahü teâlâ onu Cehenneme sokar)" Her nevi mağduriyet yaşadığını iddia eden vatandaşlarımızın olduğunu gördüm yorumlarda, bu mağduriyetlerin çözüm yolu idare mahkemelerdir, haber yorumları değildir. Sağlıcakla kalınız. Allah yar ve yardımcınız olsun.
  • Ülkemizdeki havacilik adına gurur duyulası bir etkinlik gençler gönülden hepinizi tebrik ederim devamını getirmelisiniz.
  • Harika bir etkinlikti. Vasıfsız, elinden bir şey gelmeyen insanlar sadece boş yorumlar yapar ve başarılı insanların başarılarını karalamaya çalışırlar yorum yapmak kolaydır zoru başaran sizlersiniz o yüzden çok takılmamak lazım başarılarınızın devamını diliyorum.
  • Boş insanların boş yorumlarına takılmayın . Çok güzel bir etkinlikti . Kedi uzanamadığı ciğere mundar der . Onlar konuşsun, siz en iyisini bir daha yapın .
  • Okul ne durumdadır bilmem çocuklar tüm gün ellerinde telsizlerle ordan oraya koşuşturdular hepsi çok heyecanlı hevesli bir o kadar da ışıl ışıllardı. Önceden gerçekleşmiş kirli oyunları bu çocukların emeklerine bulaştırmak büyük bir haksızlık olur. Ben en içten tebriklerimi ve devamının gelmesini dilerim.
  • Bravoooo THKU

Türk Hava Kurumu Üniversitesi İşletme ve Ekonomi Topluluğu; Türk havacılık tarihinin en önemli şahsiyetlerinden Vecihi Hürkuş adına düzenlediği törenle, bu yıl dördüncü kez havacılık sektörünün başarılı kurum ve kuruluşlarını ödüllendirdi. İnternet ortamında yapılan oylama sonucu belirlenen “Yıldızlar” ödüllerini muhteşem bir törenle aldı. 

Havacılık sektörünün en önemli kuruluşlarını buluşturan ve 16 dalda havacılığın yıldızlarının belirlendiği geceye; Türk Hava Kurumu Genel Başkanı ve THK Üniversitesi Mütevelli Heyet Başkanı Kürşat Atılgan, THK Üniversitesi Rektör Vekili Prof. Dr. Hüseyin Sak, üniversite personeli ve öğrenciler katıldı. Ayrıca PTT Genel Müdür Yardımcısı Adil Zembat, Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı Başkanı Veli Sarıtoprak, TUSAŞ- Türk Havacılık ve Uzay Sanayii A.Ş. Teknoloji Yönetimi Müdürü Hakan Erdun da geceye katılan ve ödül alan isimler arasındaydı. 

Törende bir konuşma yapan THKÜ Mütevelli Heyet Başkanı Kürşat Atılgan, Vecihi Hürkuş'un ömrü boyunca yılmak bilmeden çalışıp hayallerini gerçekleştirerek Türk havacılık tarihinde müstesna bir yer bıraktığını söyledi. Vecihi Hürkuş’un 39 yaşındayken Türk Hava Kurumu tarafından mühendislik eğitimi için Almanya'ya gönderildiğini hatırlatan Atılgan, “İşte sevgili gençler THK’nin varoluş sebebi bu. Şimdilerde bu vizyonu THK Üniversitesi ile ortaya koyuyoruz. Günümüzde ülkemizin Vecihi Hürkuş'lara çok ihtiyacı var. THK, hayal kuran, ısrar eden, vazgeçmeyen gençlerimizin hayallerini gerçekleştirmek için her zaman hazır ve nazırdır. 92 yıldır değişmeyen “İstikbal Göklerdedir” vizyonumuzla kazandığımız tecrübeyi başta THK Üniversitesi üzerinde olmak üzere gençlerimize sunmak için can atıyoruz.” dedi.



Törende konuşan THK Üniversitesi V. Rektörü Prof. Dr. Hüseyin Sak da, böylesi bir etkinliğe imza atan öğrencileriyle gurur duyduğunu ifade etti. “Ülkemizin lokomotif sektörlerinden sivil havacılığın en değerli kurum ve kuruluşlarının temsilcileri ile beraber olmaktan son derece mutluyum” diyen SAK; “Biliyoruz ki; günümüzde üniversiteler, evrensel nitelikli bilgi üretmek, uluslararası ölçütlere uygun eğitim vermek ve rekabet ortamına uyum sağlayacak insan kaynağını yetiştirmek mecburiyetindedir. Bizler de vizyonu geniş, hedefleri yüksek, küresel rekabet ortamında gelişmenin ve ilerlemenin öncüsü olan girişimci gençler yetiştirmek hedefiyle çalışıyoruz. Öğrencilerimizin gerçekleştirdiği bu ödül töreni de bunun göstergesidir.” diye konuştu. 

 Ödül törenine adını veren Vecihi Hürkuş’u anlatan ve öğrenciler tarafından hazırlanan sunum katılımcıların büyük beğenisini kazandı

Konuşmaların ardından Havacılığın Yıldızları ödüllerini öğrencilerin elinden aldılar. 

İnternet üzerinden yapılan oylama sonucu gecede ödül alan kurum ve kuruluşlar şöyle;

En İyi Hava Savunma Sanayi Şirketi: TUSAŞ Havacılık ve Uzay Sanayi
En Çevreci Terminal İşletmesi: TAV - Esenboğa Havalimanı
En İyi İç Hatlar Terminali: TAV - Atatürk Havalimanı 
En İyi Havayolu Şirketi: Türk Hava Yolları
En Yetkin Bakım Kuruluşu: Turkish Technic
En İyi Hava Kargo İşletmesi: Turkish Cargo
En İyi Havayolu Entegreli Posta ve Kargo Şirketi: Posta ve Telgraf Teşkilatı PTT
En İyi Terminal İşletmesi: ICF - Antalya Havalimanı
En İyi Uçuş Kampanyası Yapan Şirket: Pegasus Havayolları
En İyi Hava Taksi İşletmesi: Skyline
En İyi Uçuş Eğitim Organizasyonu: Atlantik Uçuş Akademisi AFA
En İyi Uçak Güvenlik Hizmeti Veren Kuruluş: Gözen Güvenlik Hizmetleri
En İyi Yer Hizmetleri Şirketi: Çelebi Hava Servisi
En İyi Balon İşletmesi: Royal Balloon
En İyi Dış Hatlar Terminali: YDA
4. Vecihi Hürkuş Havacılık Ödülleri Özel Ödülü: Veli SARITOPRAK - Türk Sanayici ve İş Adamları Vakfı - TÜSİAV Başkanı







THK Üniversitesi öğrencileri sektörü ödüllendirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (65)

tulpar ~ 7 yıl önce
50-60 tane gencecik üniversiteli aylarca hazırlandı, o gün sabahtan akşama ter döktü. Kusursuz bir etkinlikle herkesin gönlünü kazandı. Üniversitenin zor zamanında dahi böylesi bir işe imza atan gençleri alkışlamak varken olumsuz yorum yazanlara birazcık edep ya da okuduğunu anlayacak kadar zeka diyeceğim ama onları zorlamak da istemiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Muhteşemdi ~ 7 yıl önce
THK Üniversitesi öğrencileri harika bir etkinlik yaptı. O salondaki güzelliği görmeyenler klavye başında sallamasın. Bugüne kadar havacılık sektörünün gördüğü en gerçek, samimi ve başarılı organizasyonlardan biriydi. Gençleri tebrik ederiz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Z.B ~ 7 yıl önce
Vecihi Hürkuş Ödül Törenine iştirak etmiş birisi olarak  önce emeği geçen tüm  öğrencileri  tebrik ediyorum.Muhteşem bir organizasyondu bu kadari beni hem şaşırttı bir o kadar da gururlandirdi.Bu kadar emeğe klavye başından hakaret edenleri kınıyorum. Keşke o gun onlarında orada  izleme fırsatı olsaydı inanıyorum ki  sizi ayakta alkislarlardi .Tekrar tüm utaa bec grubu öğrencilerini  canı gönülden kutluyorum.Daha büyük organizasyonlara imza atacaginiza hiç şüphem yok.Yaptiklariniz yapacaklarinizin göstergesidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahmet ~ 7 yıl önce
Harikaydınız çocuklar muhteşem bir etkinlikti.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
JDP ~ 7 yıl önce
Türk gençliğinin sağlam ve istikrarlı duruşunun, güçlü Türkiye'nin meyveleri bu çocukların yaptığı etkinlik bir Vecihi hayranı olarak beni çok etkiledi. Etkinliği izlerken canlı yayından gözlerim doldu doldu boşaldı. Türk Hava Kurumu'nun burslarıyla eğitim hayatımı gerçekleştirdim. Pilot oldum emekli oldum. Bu İstikbal'imi önce Atatürk'e sonra Türk hava kurumuna daha sonra ise Yeni yeşeren destekleyen bu gençlere borçluyum. Bazı usulsüz harcamalar olmuş olabilir ancak bu gençlere kati müddetle bunun muhatabı değildir. Böyle lüks otellerde, böyle lüks sahnelerde böyle onurlu ödüllerin verilmesi Türk havacılığını desteklemeye yöneliktir. İftiranın ne kadar kötü olduğunu belirten bir hadis ile yazımı tamamlamak isterim "(Bir kimse, bir mümin hakkında olmayan bir şey söylerse, iftiraya uğrayan kimse, onu affedinceye kadar, Allahü teâlâ onu Cehenneme sokar)" Her nevi mağduriyet yaşadığını iddia eden vatandaşlarımızın olduğunu gördüm yorumlarda, bu mağduriyetlerin çözüm yolu idare mahkemelerdir, haber yorumları değildir. Sağlıcakla kalınız. Allah yar ve yardımcınız olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ground Services ~ 7 yıl önce
Ülkemizdeki havacilik adına gurur duyulası bir etkinlik gençler gönülden hepinizi tebrik ederim devamını getirmelisiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THKU ~ 7 yıl önce
Harika bir etkinlikti. Vasıfsız, elinden bir şey gelmeyen insanlar sadece boş yorumlar yapar ve başarılı insanların başarılarını karalamaya çalışırlar yorum yapmak kolaydır zoru başaran sizlersiniz o yüzden çok takılmamak lazım başarılarınızın devamını diliyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Beste ~ 7 yıl önce
Boş insanların boş yorumlarına takılmayın . Çok güzel bir etkinlikti . Kedi uzanamadığı ciğere mundar der . Onlar konuşsun, siz en iyisini bir daha yapın .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Katılımcı ~ 7 yıl önce
Okul ne durumdadır bilmem çocuklar tüm gün ellerinde telsizlerle ordan oraya koşuşturdular hepsi çok heyecanlı hevesli bir o kadar da ışıl ışıllardı. Önceden gerçekleşmiş kirli oyunları bu çocukların emeklerine bulaştırmak büyük bir haksızlık olur. Ben en içten tebriklerimi ve devamının gelmesini dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aa ~ 7 yıl önce
Bravoooo THKU

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000