21 Mayıs 2012, Pazartesi 14:42:01

TEKNİK EKİPLER ÖYLE DİYOR!

AK Parti Tokat Milletvekili Zeyid Aslan, teknik ekibin yaptığı incelemede mevcut havaalanını genişletme ve büyütme kapasitesi olmadığının tespit edildiğini belirterek, “Tokat’ın yeni bir havaalanına ihtiyacı var” dedi...
  • sen tokatlıları ne sandın sivaslı sen görgü nedir bilirmisin ki tokatlıları küçük görüyorsun siz önce uçakla tanışın sonra tokatlılara laf atın
  • Yaa bırakın bunları herkes bilmeden yazıyor.Daha servisten haberi yok adam yorum yazmış Sivas havaalanına servis olsa iyi olur diye.Yahu tokat-sivas arası metro turizmin thy ile anlaşmalı servisi var her uçuş için sivasa gidip geliyor.ama içinde iki üç kişi ya oluyor ya olmuyor.Tokatlı vatandaşın önce uçakla seyahat kültürünün oluşması gerekiyor.Böyle uzaktan konuşmakla olmaz bu iş.Ticaret odası,valilik,belediye ne yapmış bu konuda allah aşkına.Noolur hikaye anlatmayın.Ha ille de anlatacam diyorsanız külahımı bırakıyorum ve size mutluluklar diliyorum..
  • dhmi'nin yıl dönümünü sadece yöneticilermi bilir kutlar, suratları asık, personeline selam dahi vermeyen, sorunlarına göstermelik eğilen, tepeden inme meydan müdürleri başmüdürler dhmi kuruluş yıl dönümünü kutlasın... personele sormak lazım dhmi ne zaman kurulmuş, kurumla çalışanlar arsındaki sıcaklık iyice soğumaya başladı.
  • Tokatlı isimli yorumcu her habere yorum yaza yaza nazar değdirdin gül gibi havaalanına :-)
  • Tokat halkı havaalanına sahip çıkmıyor havaalanının tokatta olduğunu bilen bile yok siyasiler uyuyor böyle gelmiş böyle gider değişen hiç bir şey olmaz........
  • sonunda tokat havaalani hakkinda biri konusmaya basladi, merak ettim, hemde iktidar partisinden, sayin aslan, tokat halki sizin arkanizda duruyor, ozaman artik bir icraat yapin, belediye tokat'i köye cevirdi, borajet biraz hareketlilik getirdi, artik yeni bir havaalani sart oldu, arazi konusunda tokat-sivas arasida olabilir, sehir merkezine uzakta olmaz.! Orta gövdeli ucaklarin inebilecegi bir havalimani en kisa sürede sart. Maliyeti ne olursa olsun yerine getirin lütfen.!
  • SAYIN VELVEKİL MADEM ESKİ HAVAALANI YETERSİZ DEVLETİN PARASINI HARCAYANLARDAN HESAP SORSUNLAR.NERDE BU YOĞURDUN BOLLUĞU BİR İLE İKİ HAVAALANI..OSMANLI ZAMANINDA KELLESİ GİDERMİŞ YANLIŞ YAPANLARIN , PARA YİYENLERİN...BU ZAMANDADA TERSİNE DÖNDÜ HERŞEY...TREN YOLU YAPTIRIN HIZLI TEREN. ÖREMEDİĞİMİZ DEMİRAĞLARLA ÖRÜN YURDUN HER BİR YANINI..SİSTEN-PUSTAN PİLOT İNMİYOR DİYE HOPLAYIP ZIPLAMAZSINIZ TERNE BİNER GİDERSİNİZ.ÖNÜNÜ GÖRMESİNEDE GEREK YOK TRENİN... TOKAT IN NÜFUSU KAÇ SAYIN VEKİL?KİME NE YEDİRECEKSİNİZ YİNE?YOKSA BAŞBAKANIN BAŞLATTIĞI PERFORMANS NOTUN DÜŞÜK MÜ ÇIKTI..?
  • Aklina gelen aklinin estigi yere meydan istiyor, o teknik ekibi bizim bahceyede gondersinler bizde meydan istiyoruz baksinlar. Millet populizm duymaktan bikti vekiller yapmaktan bikmadi.
  • SAYIN VEKİL SİZ ÖNCE MEVCUT HAVAALANINA YAPILAN SEFERLERİ KORUYUN. BORAJET ANKARA SEFERLERİNİ KALDIRDI, ANADOLUJET İL TOKAT A ORTAK UÇUŞLARI ASKIYA ALDI. ÖNCE SEFERLERİ SAĞLAYIN SONRA LİMAN YAPIN, UÇUŞ OLMADAN OLAN LİMANI NE YAPALIM BİZ?
  • yolcu olmadıktan sonra en tehlikeli meydan olsa n'olur? yine birileri istimlaktan ve diğer rant kapılarından köşeyi dönme peşindeler gibi kokuyor bu haber...

DSİ Lokali'nde basın mensupları ile bir araya gelen AK Parti’li Aslan, havalimanı konusuna dikkat çekti.

Mevcut havalimanının genişletme ve büyütme kapasitesi olmadığı için yeni bir havalimanı yapılması için yer arayışlarının başlatıldığını ifade eden Aslan, “Çerçi-Kömeç arasındaki arazinin buna uygun olabileceği yönünde bir ön görü var. Yüzde 70’i özel mülkiyet ve birinci sınıf bir tarım arazisi. Bu anlamda ne kadar uygun olacak, olmayacak, maliyet çalışması var. Ama bir şey çıktı ortaya mevcut havaalanın kapasitesinden daha fazlaya taşınması mümkün değil fiziki şartları itibariyle. Bu arada bir şey daha öğrendik, Türkiye’deki mevcut havaalanları içersinde iniş riski en yüksek olan havaalanı Tokat havaalanı. Teknik çalışmaları yapanların ifadesi bu. Yeni bir havaalanı Tokat’a bir ihtiyaç. Maliyeti çok yüksek bir çalışma” diye konuştu.

Merhum Vali Recep Yazıcıoğlu döneminde yapılan havaalanının o zamanki şartlara göre çok fazla teknik olarak dikkat edilemediğini belirten AK Parti'li Aslan, “Ciddi bir etüt çalışması yapılmamış. Yeni bir havaalanında bu tür risklerin hepsini kapsayacak bir etüt çalışması yapılacak. Artık etüt çalışması yapılması anlamında bir sıkıntı yok. Mevcut havaalanını genişletme ve büyütme kapasitemiz yok. Ne pist yönün değişmesi ne uzaması bunların hiçbirisi şuanda Tokat’a orta gövdeli uçakların inebileceği bir havaalanı şartlarını oluşturmuyor. O yüzden Tokat’ın yeni bir havaalanına ihtiyacı var. En azından bunu tespit yaptık. Mevcut havaalanını rehabilite etme şansımız yok” şeklinde konuştu.

TEKNİK EKİPLER ÖYLE DİYOR!

Yorumlar Tüm Yorumlar (12)

tokatlı ~ 11 yıl önce
sen tokatlıları ne sandın sivaslı sen görgü nedir bilirmisin ki tokatlıları küçük görüyorsun siz önce uçakla tanışın sonra tokatlılara laf atın

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Külahım burda ~ 12 yıl önce
Yaa bırakın bunları herkes bilmeden yazıyor.Daha servisten haberi yok adam yorum yazmış Sivas havaalanına servis olsa iyi olur diye.Yahu tokat-sivas arası metro turizmin thy ile anlaşmalı servisi var her uçuş için sivasa gidip geliyor.ama içinde iki üç kişi ya oluyor ya olmuyor.Tokatlı vatandaşın önce uçakla seyahat kültürünün oluşması gerekiyor.Böyle uzaktan konuşmakla olmaz bu iş.Ticaret odası,valilik,belediye ne yapmış bu konuda allah aşkına.Noolur hikaye anlatmayın.Ha ille de anlatacam diyorsanız külahımı bırakıyorum ve size mutluluklar diliyorum..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
havaya bak... ~ 12 yıl önce
dhmi'nin yıl dönümünü sadece yöneticilermi bilir kutlar, suratları asık, personeline selam dahi vermeyen, sorunlarına göstermelik eğilen, tepeden inme meydan müdürleri başmüdürler dhmi kuruluş yıl dönümünü kutlasın... personele sormak lazım dhmi ne zaman kurulmuş, kurumla çalışanlar arsındaki sıcaklık iyice soğumaya başladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
nazar ~ 12 yıl önce
Tokatlı isimli yorumcu her habere yorum yaza yaza nazar değdirdin gül gibi havaalanına :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tokat ölü şehir uyan tokat, tokatlarla yoksa ~ 12 yıl önce
Tokat halkı havaalanına sahip çıkmıyor havaalanının tokatta olduğunu bilen bile yok siyasiler uyuyor böyle gelmiş böyle gider değişen hiç bir şey olmaz........

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mesut güvenc ~ 12 yıl önce
sonunda tokat havaalani hakkinda biri konusmaya basladi, merak ettim, hemde iktidar partisinden, sayin aslan, tokat halki sizin arkanizda duruyor, ozaman artik bir icraat yapin, belediye tokat'i köye cevirdi, borajet biraz hareketlilik getirdi, artik yeni bir havaalani sart oldu, arazi konusunda tokat-sivas arasida olabilir, sehir merkezine uzakta olmaz.! Orta gövdeli ucaklarin inebilecegi bir havalimani en kisa sürede sart. Maliyeti ne olursa olsun yerine getirin lütfen.!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
EVİN ÖNÜNEDE HANGAR YAPTIR ~ 12 yıl önce
SAYIN VELVEKİL MADEM ESKİ HAVAALANI YETERSİZ DEVLETİN PARASINI HARCAYANLARDAN HESAP SORSUNLAR.NERDE BU YOĞURDUN BOLLUĞU BİR İLE İKİ HAVAALANI..OSMANLI ZAMANINDA KELLESİ GİDERMİŞ YANLIŞ YAPANLARIN , PARA YİYENLERİN...BU ZAMANDADA TERSİNE DÖNDÜ HERŞEY...TREN YOLU YAPTIRIN HIZLI TEREN. ÖREMEDİĞİMİZ DEMİRAĞLARLA ÖRÜN YURDUN HER BİR YANINI..SİSTEN-PUSTAN PİLOT İNMİYOR DİYE HOPLAYIP ZIPLAMAZSINIZ TERNE BİNER GİDERSİNİZ.ÖNÜNÜ GÖRMESİNEDE GEREK YOK TRENİN... TOKAT IN NÜFUSU KAÇ SAYIN VEKİL?KİME NE YEDİRECEKSİNİZ YİNE?YOKSA BAŞBAKANIN BAŞLATTIĞI PERFORMANS NOTUN DÜŞÜK MÜ ÇIKTI..?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yabanci ~ 12 yıl önce
Aklina gelen aklinin estigi yere meydan istiyor, o teknik ekibi bizim bahceyede gondersinler bizde meydan istiyoruz baksinlar. Millet populizm duymaktan bikti vekiller yapmaktan bikmadi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TOKATLI ~ 12 yıl önce
SAYIN VEKİL SİZ ÖNCE MEVCUT HAVAALANINA YAPILAN SEFERLERİ KORUYUN. BORAJET ANKARA SEFERLERİNİ KALDIRDI, ANADOLUJET İL TOKAT A ORTAK UÇUŞLARI ASKIYA ALDI. ÖNCE SEFERLERİ SAĞLAYIN SONRA LİMAN YAPIN, UÇUŞ OLMADAN OLAN LİMANI NE YAPALIM BİZ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dil sürçmesi olmalı ~ 12 yıl önce
yolcu olmadıktan sonra en tehlikeli meydan olsa n'olur? yine birileri istimlaktan ve diğer rant kapılarından köşeyi dönme peşindeler gibi kokuyor bu haber...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000