05 Eylül 2016, Pazartesi 10:34:49

Sunexpress'e THY'den atama

SunExpress Almanya’nın yeni Genel Müdür Yardımcısı Rafet Alper Özen oldu.
  • arkadaslar her insanin kendine göre karsisindakini elestirmeye hakki vardir ama terbiyesini seviyesinde tutmakla beraber. Simdi Ben bir Türk kökenli Lufthansa elemani olarak, Rafet Alper Beye hos geldin diyor ve bu degerli üst mevki görevinde basarilar diliyorum. Insallah THY ve LH ortakligi devam eder ve SunExpress daha da güclenecek. Söyle pazari incelersek maalesef cogu ucak sirketleri batmakta, ama bizim sirketler sükürler olsunki yükselmekte.. ve insaallah THY veya LH veya da SunExpress ortak kurulusumuz olsun gelecegin sirketleri yükselsin büyüsün.. Bizim vatanimiza, gelecegimize, cocuklarimiza lazim..
  • Kendilerinin nemalandiklari yetmiyor.Simdi de etrafindakileri nemalandiriyorlar.Bu OLMAMISTIR......
  • Birçok kaliteli adam var ama bir yerlere gelen yine bizler olacağız. Bunu kabul edeceksiniz, etmeyi öğreneceksiniz. Hala neyin eleştirisindesiniz?! Kartalmış, 2003-2008 arası ne yapmış, Olmuştur'un kankasıymış... Bırakın bunları, şu ana bakın. İlla bakacaksınız birşeylere geçmişte bizim yaşadıklarımıza bakın ve diyetimizi vermeyip gaddarlaşan kendinize bakın...
  • Alman'lar stratejik hedeflerine ilerliyorlar , tüm istediklerini alıyorlar , istedikleri her şeyi Alman'laştırıyorlar , teslim alıyorlar , ilerliyorlar ,yakında şirketin anahtarını da alacaklar. Biz ne yapıyoruz !!
  • Sunexpress de fifty fifty ortagiz Lh ile. jaan albrecht ingilizce konusacak cevap yok. Almanca konusacak cevap yok. Nerden buldunuz bunu bile demeden imzala lan şunu diyecek. Sonra bizler ezik tk ve turk milleti olmaya kaldigimiz yerden devam edecegiz
  • 15 Temmuz oncesi, Satış Baskani olabilmek icin Bestepeye cadır kurdugu bildirilen zat
  • Turkiye Genel Mudur Yardimcisi KIH Almanya Genel Mudur Yardimcisi KIH Finans Direktoru KIH IT Direktoru KIH Finans Senior Manager KIH SunExpress de kadrolasma asla yok.... Gidenler neden gitti anlasilmistir......
  • Thy bu gıbı ınsanlara sans tanıyor ,adam ne ısler basarmıs.
  • Aynen. Boyle kafaya boyle tarak...
  • Bu kadrolara milli ve yerli insanlarin oturmasi lazim. Mesela Rafet. Adam gibi adam. Cok iyi candy crush oynar.

SunExpress Almanya’nın yeni Genel Müdür Yardımcısı Rafet Alper Özen oldu.

Türk Hava Yolları ve Lufthansa’nın ortak kuruluşu SunExpress’in üst yönetim kadrosunda yeni atama gerçekleşti. Uzun yıllar Türk Hava Yolları’nda farklı bölgelerde görev yapan Rafet Alper Özen, SunExpress’in 2010 yılında kurduğu SunExpress Almanya’ya Genel Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Rafet Alper Özen Kimdir?

2003'te Uludağ Üniversitesi İktisat Fakültesi Ekonometri Bölümü’nü bitirdikten sonra profesyonel çalışma hayatına atılan Özen,  2008'de Türk Hava Yolları'nda  Satış ve Pazarlama  bölümünde çalışmaya başlamıştır.

Özen, Türk Hava Yolları’nda sırası ile İstanbul, Birleşik Krallık, Maldivler ve Dubai’de yöneticilik görevinde bulunduktan sonra 2014-2015 yılları arasında Afrika Satış Başkanlığı yapmıştır.

Özen, son olarak 2015 yılından bu yana Türk Hava Yolları Güney Avrupa Satış Başkanlığı görevi ile Yunanistan, Malta, İtalya, Fransa, İspanya ve Portekiz'de toplam 27 uçuş noktasının sorumluluğunu yürütmüştür. 1980'de İstanbul'da doğan Özen, evli ve iki çocuk babasıdır.

Sunexpress'e THY'den atama

Yorumlar Tüm Yorumlar (81)

LH'dan ~ 7 yıl önce
arkadaslar her insanin kendine göre karsisindakini elestirmeye hakki vardir ama terbiyesini seviyesinde tutmakla beraber. Simdi Ben bir Türk kökenli Lufthansa elemani olarak, Rafet Alper Beye hos geldin diyor ve bu degerli üst mevki görevinde basarilar diliyorum. Insallah THY ve LH ortakligi devam eder ve SunExpress daha da güclenecek. Söyle pazari incelersek maalesef cogu ucak sirketleri batmakta, ama bizim sirketler sükürler olsunki yükselmekte.. ve insaallah THY veya LH veya da SunExpress ortak kurulusumuz olsun gelecegin sirketleri yükselsin büyüsün.. Bizim vatanimiza, gelecegimize, cocuklarimiza lazim..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NEMA ~ 8 yıl önce
Kendilerinin nemalandiklari yetmiyor.Simdi de etrafindakileri nemalandiriyorlar.Bu OLMAMISTIR......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hazmedeceksiniz, hazmetmeyi öğreneceksiniz... ~ 8 yıl önce
Birçok kaliteli adam var ama bir yerlere gelen yine bizler olacağız. Bunu kabul edeceksiniz, etmeyi öğreneceksiniz. Hala neyin eleştirisindesiniz?! Kartalmış, 2003-2008 arası ne yapmış, Olmuştur'un kankasıymış... Bırakın bunları, şu ana bakın. İlla bakacaksınız birşeylere geçmişte bizim yaşadıklarımıza bakın ve diyetimizi vermeyip gaddarlaşan kendinize bakın...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hadi be ~ 8 yıl önce
konusma bence onur yoksunu mahlukat
Alman Hedefi ~ 8 yıl önce
Alman'lar stratejik hedeflerine ilerliyorlar , tüm istediklerini alıyorlar , istedikleri her şeyi Alman'laştırıyorlar , teslim alıyorlar , ilerliyorlar ,yakında şirketin anahtarını da alacaklar. Biz ne yapıyoruz !!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eyvallah ~ 8 yıl önce
yapacak birsey olmadigi icin sapkamizi alim gidiyoruz.
Bu kafa ~ 8 yıl önce
Sunexpress de fifty fifty ortagiz Lh ile. jaan albrecht ingilizce konusacak cevap yok. Almanca konusacak cevap yok. Nerden buldunuz bunu bile demeden imzala lan şunu diyecek. Sonra bizler ezik tk ve turk milleti olmaya kaldigimiz yerden devam edecegiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bosver ~ 8 yıl önce
bu dünyani düzeni böyle. Biz ezik olmayi kabul etmeyiz. Bu sirkette bu dönem böyle gidiyor bu isler. Ezilmek istemeyen basar istifayi gider. Mecburiyetten kalanlara Allah sabir versin. Almanlarin usagi olmayi asla kabul etmeyiz.
THY ~ 8 yıl önce
Almanların uşağı olmak yerine USA i tercih ederdiniz değil mi? ;) Bırakın bu ayakları şirketi düşünüyormuş pozlarını. En azından delikanlı adamdır Alper Özen, sizin gibi yalakalık yapmaz
THY' rumuzluya ~ 8 yıl önce
Burada yazilanlari iyi oku. Kuru kuruya savunmaya gecme.Alper Özen'e laf söyleyen yok TK ci. TK aylardir Server Aydinin yerine adam atayacagim diye beklerken Almanlar sirkette büyük reorganizasyon yapti. ise malsahibi gibi sarilacak, SXS'teki %50'lik ortakligi milli menfaat olarak görecek yöneticilere ihtiyac var. umariz Alper Özen böyle birisi olur.
THY Rumuzu ~ 8 yıl önce
TK ci arkadasim.2012 yilindan sonra 4 yilda THY Adina kazanimlara bak.Birde 2016 yilinda LH a geri verilenlere.Ve sirkette Turk calisanlarin son durumlarina.Incele,arastir,sonra ayni yorumlari yaparsan soz birsey yazmayacagim.
Çadırcı ~ 8 yıl önce
15 Temmuz oncesi, Satış Baskani olabilmek icin Bestepeye cadır kurdugu bildirilen zat

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadrolasma ~ 8 yıl önce
Turkiye Genel Mudur Yardimcisi KIH Almanya Genel Mudur Yardimcisi KIH Finans Direktoru KIH IT Direktoru KIH Finans Senior Manager KIH SunExpress de kadrolasma asla yok.... Gidenler neden gitti anlasilmistir......

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tesbit ~ 8 yıl önce
aman ne alakaaa. gidenler KIH olmadigi icin mi gönderildi. güldürme adami. KIH'linn karsisinda inadina raki icip meydan okuyanlar, hic bir tepki almayinca hirsindan cekip gittiler. KIH'li veya degil. isin üstesinden geliyor mu ona akin. Biz KIH li olmayip manalda kül birakmayan ne cengaverler gördük. Sonuc tissss.
aynı ~ 8 yıl önce
Thy bu gıbı ınsanlara sans tanıyor ,adam ne ısler basarmıs.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bos a ~ 8 yıl önce
Aynen. Boyle kafaya boyle tarak...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Adam gibi adam ~ 8 yıl önce
Bu kadrolara milli ve yerli insanlarin oturmasi lazim. Mesela Rafet. Adam gibi adam. Cok iyi candy crush oynar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cvp adam gibi adam ~ 8 yıl önce
Bu yazdıklarını Rafet'in yüzüne söyleyebilecek kadar cesur olduğunu düşünüyorum. Yani ADAM san öyle olması beklenir değil mi? Adamcıklar sizi.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000