15 Ekim 2015, Perşembe 17:57:27

Sani Şener'den müjde: "Gazipaşa'da pist uzatması bitti"

TAV Havalimanları’nın İcra Kurulu Başkanı Sani Şener bugün Facebook hesabından paylaştığı bir fotoğrafta Alanya Gazipaşa Havalimanı’nın pist uzatmasının bittiğini ve bir uçağın karayolu üzerinden geçtiğini yazdı. Türkiye’de bir ilk olan altından karayolu geçen viyadüğün hemen üstünden inen uçağın görüntüsü ilgiyle karşılandı ve çok sayıda kişi tarafından paylaşılıp beğenildi. Sani Şener Facebook hesabında şöyle dedi “Alanya-Gazipaşa Havalimanında pist uzatması bitti..ilk uçak Altından karayolu geçen viyadük piste teker koydu..Hayırlı olsun..”
  • Kuzey amerikada net örnekleri vardir ayrica asya da var gayet normal bir proje neden olmasin..ki başarmişlar antalya da gazipaşada..hayirli olsun.gazipaşa havalimanida antalyadaki havaalani kadar çok uçak iner...
  • Gazipaşa'mıza yatırımlarınızdan dolayı çok teşekkürler.
  • geçiti değil geçidi
  • Turkiyedeki ilk olarak Eskisehir Anadolu universitesinin pistidir. 2. Gazipasa airporthaber biraz arastiralim
  • AYNI ALT GEÇİT AYT DE DE YOK MUYDU?
  • bu proje hayata geçirilmeye başlandığında ne çok önlemeye çalışan olmuştu, büyük mücadelerle bugüne gelindi ve türkiye kazandı , hiçbir bürokrat özellikle alanya bürokratları sahiplenmesin gelen emirlerle havaalanını engellemek için ellerinden geleni yaptılar ama gerçekler ve ülkem kazandı başat Gazipaşa eski belediye başkanı cem bey ve emeği geçen herkese helal olsun.
  • Insallah Cökmez.
  • 2500m olmuş
  • Yeni pist uzunlugu be oldu
  • Pistin hemen yani basinda bulunan alt gecit aydinlatma direkleri sizce tehlike teskil edermi? Ucaklarin kanatlarinin genis oldugu dusunulunce? Yoksa resmin cekilis acisimi yaniltiyor beni?
TAV Havalimanları’nın İcra Kurulu Başkanı Sani Şener bugün Facebook hesabından paylaştığı bir fotoğrafta Alanya Gazipaşa Havalimanı’nın pist uzatmasının bittiğini ve bir uçağın karayolu üzerinden geçtiğini yazdı.

Türkiye’de bir ilk olan altından karayolu geçen viyadüğün hemen üstünden inen uçağın görüntüsü ilgiyle karşılandı ve çok sayıda kişi tarafından paylaşılıp beğenildi.
 
Sani Şener Facebook hesabında şöyle dedi “Alanya-Gazipaşa Havalimanında pist uzatması bitti..ilk uçak Altından karayolu geçen viyadük piste teker koydu..Hayırlı olsun..”

Sani Şener'den müjde: "Gazipaşa'da pist uzatması bitti"

Yorumlar Tüm Yorumlar (32)

camaroth ~ 9 yıl önce
Kuzey amerikada net örnekleri vardir ayrica asya da var gayet normal bir proje neden olmasin..ki başarmişlar antalya da gazipaşada..hayirli olsun.gazipaşa havalimanida antalyadaki havaalani kadar çok uçak iner...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gazipaşa ~ 9 yıl önce
Gazipaşa'mıza yatırımlarınızdan dolayı çok teşekkürler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sert sessiz ~ 9 yıl önce
geçiti değil geçidi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SESİZ ~ 9 yıl önce
orada uçağın geçtiğini yazmızz geçit diye birseşden bahsetmiyor !!!
İlk degil ki ~ 9 yıl önce
Turkiyedeki ilk olarak Eskisehir Anadolu universitesinin pistidir. 2. Gazipasa airporthaber biraz arastiralim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AYT? ~ 9 yıl önce
AYNI ALT GEÇİT AYT DE DE YOK MUYDU?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tarih ~ 9 yıl önce
bu proje hayata geçirilmeye başlandığında ne çok önlemeye çalışan olmuştu, büyük mücadelerle bugüne gelindi ve türkiye kazandı , hiçbir bürokrat özellikle alanya bürokratları sahiplenmesin gelen emirlerle havaalanını engellemek için ellerinden geleni yaptılar ama gerçekler ve ülkem kazandı başat Gazipaşa eski belediye başkanı cem bey ve emeği geçen herkese helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A ~ 9 yıl önce
Insallah Cökmez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
bir 777 daha ~ 9 yıl önce
2500m olmuş

Yanıtla

Kalan karakter 1000
soru ~ 9 yıl önce
Yeni pist uzunlugu be oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
direk ~ 9 yıl önce
Pistin hemen yani basinda bulunan alt gecit aydinlatma direkleri sizce tehlike teskil edermi? Ucaklarin kanatlarinin genis oldugu dusunulunce? Yoksa resmin cekilis acisimi yaniltiyor beni?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
NL ~ 9 yıl önce
cok mesafe var arada degmez rahat ol

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000