17 Temmuz 2016, Pazar 21:01:08

Sabiha Gökçen'de gözaltına alındılar

İstanbul Sabiha Gökçen Havalimanı'nda gözaltı işlemi için Koruma Bölük Komutanlığı'na giden polisler bazı askerlerin direnişiyle karşılaştı. 11 asker gözaltına alındı.
  • Bunlar sıradan er ve erbaşlara benziyorlar. Başlarındaki FETÖ cü hainler kaçınca ne yapacaklarını bilememişler anlaşılan. Muhtemelen sorgulandıktan sonra görevlerine geri gönderilirler.
  • Bu görüntüler hiç hoş değil. Hepsi suçlu mu şimdi bu çocukların. Bu nasıl bir muamele. Suçsuz olan asker bu travmayı nasıl atlatacak gerçekten merak ediyorum.
  • her üniformalı insan asker değildir. elindeki silahı halka yönelttiği an terörist olmuştur. ve bu teröristler tarihe ibret olması için en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. bu vatanı kolay kazanmadık kolay kaybetmeyiz darbe nedir yahu?
  • Yazik
  • Ayaklarındaki terliklerle?
  • Ayaklarında terlik var birçoğunun. Elleri kelepçeli olmasına rağmen yere yatırilmislar. Nedir neler oluyor anlamak zor?
  • aralarinda gencler var, hayatinizi mafetiniz, ceza evinde curuceksiniz. belkide idam karari verilcek. darbeye gozyasa bakmazlar, iyilik de afedilmez. ne derler ; herkez kendisinden sorumlu. seytanlari takip etmicektiniz. Turkiyenin basi soagolsun, olenlerin mekani cennet olsun. melekler hepsini korusun insallah.

Sabiha Gökçen Havalimanı'ndaki Jandarma Koruma Bölük Komutanlığı'nda giden polislerle direnişle karşılaştı. Bu sırada dış kapıda nöbet tutan
askerler uyarı ateşi açtı.

Özel harekat poliside havaya ateş açtı. Durumun anlatılması üzerine 11 asker gözaltına alındı.

Ateş açılması sırasında ölen ya da yaralanan bulunmadığı öğrenildi.

Sabiha Gökçen'de gözaltına alındılar

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

sıkıntı yok ~ 8 yıl önce
Bunlar sıradan er ve erbaşlara benziyorlar. Başlarındaki FETÖ cü hainler kaçınca ne yapacaklarını bilememişler anlaşılan. Muhtemelen sorgulandıktan sonra görevlerine geri gönderilirler.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hoş değil ~ 8 yıl önce
Bu görüntüler hiç hoş değil. Hepsi suçlu mu şimdi bu çocukların. Bu nasıl bir muamele. Suçsuz olan asker bu travmayı nasıl atlatacak gerçekten merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
a320 fo ~ 8 yıl önce
her üniformalı insan asker değildir. elindeki silahı halka yönelttiği an terörist olmuştur. ve bu teröristler tarihe ibret olması için en ağır şekilde cezalandırılmalıdır. bu vatanı kolay kazanmadık kolay kaybetmeyiz darbe nedir yahu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yalak ~ 8 yıl önce
Tamam hadi upgrade'in en kısa süre içinde gelir. Dönemin adamı seni. Bugün tayyipçi yarın komünist. Dönek seni.
Yazik ~ 8 yıl önce
Yazik

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi bari ~ 8 yıl önce
Ayaklarındaki terliklerle?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Murat ~ 8 yıl önce
Ayaklarında terlik var birçoğunun. Elleri kelepçeli olmasına rağmen yere yatırilmislar. Nedir neler oluyor anlamak zor?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
E. ~ 8 yıl önce
aralarinda gencler var, hayatinizi mafetiniz, ceza evinde curuceksiniz. belkide idam karari verilcek. darbeye gozyasa bakmazlar, iyilik de afedilmez. ne derler ; herkez kendisinden sorumlu. seytanlari takip etmicektiniz. Turkiyenin basi soagolsun, olenlerin mekani cennet olsun. melekler hepsini korusun insallah.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
begenmelere bak ~ 8 yıl önce
senın gibi bir kadesin yorumunu begenmeyen post modem kopekler itler hala icimizde dıkkatlı olalalım dostlar
Önce ~ 8 yıl önce
Türkçeyi düzgün kullanmayı öğren.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000