20 Nisan 2012, Cuma 14:50:12

PİLOTLAR UÇAKTA KAVGA ETTİ

Türbülans kavgası iki pilotu işinden etti.
  • Türk pilotlar uçağın yetkilisi olmasının yanında BEN MERKEZLİ oluyorlar. Yabancılar ben merkezci olmuyor. pilot monitoring olduklarında ikinci pilotunda bu uçağın bir pilotu olduğunu hissettiriyorlar.
  • Pilotlar sivil kökenliymiş..
  • pilotlar asker kökenlimi
  • Kesinlikle katılıyorum.
  • Gavur pilotlarmı??? Ne seviyesiz,ne ucuz yorumlar....
  • Iste gavur pilotlar gercegi bu. Egitim seviyeleri bukadar. Ilk okul mezunları pilot olursa ancak bukadar beklenir. Bizdeki yabancılar gibi.
  • periyodik muayenelerde psikopat kişiliğe sahip pilotlara karşı psikolog lar hiç bir tedbir almıyor ticari kaygılar öncelik alıyor hastanelerinin şirin gözükmesi için pilotların hastaneye gelmeden önce yaptıkları pazarlıkları da kabul ediyorlar sadece bir formalite yerine getiriliyor.Yıllardır psikolog nasılsın diyor bizde iyiyiz diyoruz muayene bitiyor.Hiç bir psikopat ben rahatsızım uçuşumu kesin demez onlar kendisinden kıdemsiz pilotların moralini bozmaya devam eder kimsede onlara dur demez .
  • Özellikle charterda böyle kaptanlar var. Psikolojileri bozuk; pilot, teknisyen, hostes vs. ayırt etmeden herkesle küfürlü konuşurlar, aşağılık kompleksli ve kıskanç olurlar. Ne kökenli olduklarını siz tahmin edin ;)
  • BENCE NAKLİYECİ OLAMAZLAR ONLARIN EGOSU YOK PEK FAZLA...DÜNYAYI DOLAŞTIKLARI İÇİN MEDENİ OLUYORLAR BİRAZ DAHA... YADA FİLODAYKEN BİR SORUNLARI VARDI KESİN....
  • eğitim de değil aslında.bizim ülkemizdekilerin eğitim eksiği yok.sadece bir fazlalığı var. o da egoları. o olmasa hem daha rahat olacaklar hem de bu kadar kaza-olay yaşanmayacak.
Flybe şirketi kaptan pilotlarından Stephen Bird ve yardımcı pilot Stephen Akers uçak içerisinde türbülans nedeniyle tartışınca, şirket iki pilotun da işine son verdi.

Yardımcı pilotun iddiasına göre kötü hava şartlarını önceden gören ve kaptan pilotu uyaran Akers, "Türbülansın etrafından dolanmasını söyledim. Rotayı da sağladım. Fakat bana "Sen benim or....umsun ne dersem onu yapacaksın. Si....ğim uçağını kullanmaya devam et" gibi ağıza alınmayacak kelimelerle hitap etti diye konuştu.

Uçakta bulunan yardımcı pilot, Kaptan Pilot Bird'ün kontrol delisi birisi olduğunu ve uyarılara rağmen türbülansın içine devam ettiğini ifade eden yardımcı pilot, yaşanan olayın gazetelere yansımasının yanlış olduğunu da sözlerine ekledi.

Yapılan incelemelerde küfürleştiği belirlenen iki pilotun, uçakta birbirlerine söyledikleri sözler ve güvenlik uyarılarını dikkate almamaları nedeniyle işten çıkartıldıkları belirtildi.

İlginç olan nokta ise uçağın gittiği yerden dönüşünde de aynı pilotların yan yana görev yapması ve tartışmanın yerini şakalaşmaya bırakması oldu.


PİLOTLAR UÇAKTA KAVGA ETTİ

Yorumlar Tüm Yorumlar (22)

Misafir ~ 12 yıl önce
Türk pilotlar uçağın yetkilisi olmasının yanında BEN MERKEZLİ oluyorlar. Yabancılar ben merkezci olmuyor. pilot monitoring olduklarında ikinci pilotunda bu uçağın bir pilotu olduğunu hissettiriyorlar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Pilotlar sivil kökenliymiş..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
pilotlar asker kökenlimi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kesinlikle katılıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Gavur pilotlarmı??? Ne seviyesiz,ne ucuz yorumlar....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Iste gavur pilotlar gercegi bu. Egitim seviyeleri bukadar. Ilk okul mezunları pilot olursa ancak bukadar beklenir. Bizdeki yabancılar gibi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
periyodik muayenelerde psikopat kişiliğe sahip pilotlara karşı psikolog lar hiç bir tedbir almıyor ticari kaygılar öncelik alıyor hastanelerinin şirin gözükmesi için pilotların hastaneye gelmeden önce yaptıkları pazarlıkları da kabul ediyorlar sadece bir formalite yerine getiriliyor.Yıllardır psikolog nasılsın diyor bizde iyiyiz diyoruz muayene bitiyor.Hiç bir psikopat ben rahatsızım uçuşumu kesin demez onlar kendisinden kıdemsiz pilotların moralini bozmaya devam eder kimsede onlara dur demez .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Özellikle charterda böyle kaptanlar var. Psikolojileri bozuk; pilot, teknisyen, hostes vs. ayırt etmeden herkesle küfürlü konuşurlar, aşağılık kompleksli ve kıskanç olurlar. Ne kökenli olduklarını siz tahmin edin ;)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
BENCE NAKLİYECİ OLAMAZLAR ONLARIN EGOSU YOK PEK FAZLA...DÜNYAYI DOLAŞTIKLARI İÇİN MEDENİ OLUYORLAR BİRAZ DAHA... YADA FİLODAYKEN BİR SORUNLARI VARDI KESİN....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
eğitim de değil aslında.bizim ülkemizdekilerin eğitim eksiği yok.sadece bir fazlalığı var. o da egoları. o olmasa hem daha rahat olacaklar hem de bu kadar kaza-olay yaşanmayacak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000