14 Ocak 2018, Pazar 09:13:47

Kaza yeri ve uçak havadan böyle görüntülendi

Pegasus Havayolları'nın dün akşam Ankara-Trabzon seferini yapan uçağının Trabzon Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıkmasının ardından uçak ve kaza yeri günün ağarması ile havadan görüntülendi.
  • Hicbir bilgi sahibi olmayip da her konuda fikir sahibi ne cok insan var memlekette. Vicdan yoksunu insanlar size sesleniyorum. Oncelikle butun kaptalarimizin son derece profesyonel oldugunu,butun kabin ekibinin de yogun egitimlerden gecipsg oraya geldigini belirtmek isterim. 7yildir neredeyse her ay 80-90 saat ucus yapiyorum. Ve 7 yildir her evden ciktigimda bu gun de insallah sag saglim evime donebilirim diye dua ediyorum. Siz bilir misiniz bu duygunun ne demek oldugunu. Bu kazayi yasayan kabin ekibinin nasil bir korku yasadigini, ayni zamanda da kendini degil once yolcunun guvenligini dusunup herkesi tahliye etmeden o ucaktan inmemesi ne demek bilir misiniz? Kaptanlarimizin ve kabin ekibinin elinden gelen butun cabayi sarf ettiginden yuzde yuz eminim. O yuzden onlarin da birer INSAN oldugunu unutmadan Insanliga yakisir yorumlar atiniz!
  • Havacilik var oldugu surece bu tur kazalar Dunyanin baska bir yerindede olacaktir.. Gecmis olsun...
  • allah korudu. gecmis olsun
  • Çok geçmiş olsun,durum daha kötü olabilirdi önemli olan kimseye birşey olmaması.
  • Ben 50 senedir uçak yolculuğu yapan birisiyim pilot değilim uçak teknisyeni değilim onun için teknik konulara girmem doğru değil geçmiş olsun burda sade bilgili olanlar havacılıkla ilgili olanlar yorumlasa bizde gerçeği öğrensek keşke
  • Havaalanlarının Deniz kenarında olması sakıncalı neden illa Deniz e yakın yaparlar anlamak mümkün degil çok geçmiş olsun , yapmayın su havaalanlarını Deniz kıyısına İstanbul A inerken de herkes korkuyor iniş Deniz üzerinden dakikalarca sürüyor ..
  • Allah korumuş.
  • Cok buyuk gecmis olsun. Allah buyuk bir felaketten korumus. Trabzon havaalanindan serit saha I AO standartlarini saglamiyor. Allah korusun buyuk bir felaketle sonuclanabilirdi. SHGM ve DHMI yoneticileri ne dusunuyorlar cok merak ediyorum.
  • Kaptan 29 yönünden indiğini düşünmüş olabilir..Yorgunluk vs.. pist sonunda yanlış yöne dönmüş belli ki..
  • ALLAH korumus resmen faciayi bu bir mucize ALLAH kazadan beladan korusun INSALLAH birdaha böyle kazalar yasanmazsin

Pegasus Havayolları'nın dün akşam Ankara-Trabzon seferini yapan uçağının Trabzon Havalimanı'na inişi sırasında pistten çıkmasının ardından uçak ve kaza yeri günün ağarması ile havadan görüntülendi.

Pegasus Hava Yolları’na ait PC8622 nolu Boeing 737-800 tipi TC-CPF tescilli Ankara-Trabzon uçağı dün akşam Trabzon Havalimanı’na iniş yaptığı sırada pistten çıkmıştı. Uçaktaki 162 yolcu, 2 pilot ve 4 kabin görevlisi uçaktan tahliye edilirken, olayda herhangi bir can kaybı veya yaralanma yaşanmamıştı. Uçağın pistten çıktığı alan ve uçak ise sabahın ilk ışıklarıyla drone ile görüntülendi.

Uçağın durduğu nokta adeta bir mucize yaşandığını ve facianın eşiğiden dönüldüğünü gözler önüne seriyor.

Öte yandan bölgeye Trabzon Büyükşehir Belediyesi'ne ait taş kamyonları ile çakıl taşı getirilerek çamurlu sahaya çakıl serildiği de gözlendi.

İşte o görüntüler:

















Kaza yeri ve uçak havadan böyle görüntülendi

Yorumlar Tüm Yorumlar (163)

pegasusta hostes ~ 6 yıl önce
Hicbir bilgi sahibi olmayip da her konuda fikir sahibi ne cok insan var memlekette. Vicdan yoksunu insanlar size sesleniyorum. Oncelikle butun kaptalarimizin son derece profesyonel oldugunu,butun kabin ekibinin de yogun egitimlerden gecipsg oraya geldigini belirtmek isterim. 7yildir neredeyse her ay 80-90 saat ucus yapiyorum. Ve 7 yildir her evden ciktigimda bu gun de insallah sag saglim evime donebilirim diye dua ediyorum. Siz bilir misiniz bu duygunun ne demek oldugunu. Bu kazayi yasayan kabin ekibinin nasil bir korku yasadigini, ayni zamanda da kendini degil once yolcunun guvenligini dusunup herkesi tahliye etmeden o ucaktan inmemesi ne demek bilir misiniz? Kaptanlarimizin ve kabin ekibinin elinden gelen butun cabayi sarf ettiginden yuzde yuz eminim. O yuzden onlarin da birer INSAN oldugunu unutmadan Insanliga yakisir yorumlar atiniz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Havacilik.. ~ 6 yıl önce
Havacilik var oldugu surece bu tur kazalar Dunyanin baska bir yerindede olacaktir.. Gecmis olsun...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grb ~ 6 yıl önce
allah korudu. gecmis olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Özer karaman ~ 6 yıl önce
Çok geçmiş olsun,durum daha kötü olabilirdi önemli olan kimseye birşey olmaması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kadir ~ 6 yıl önce
Ben 50 senedir uçak yolculuğu yapan birisiyim pilot değilim uçak teknisyeni değilim onun için teknik konulara girmem doğru değil geçmiş olsun burda sade bilgili olanlar havacılıkla ilgili olanlar yorumlasa bizde gerçeği öğrensek keşke

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yolcu ~ 6 yıl önce
Havaalanlarının Deniz kenarında olması sakıncalı neden illa Deniz e yakın yaparlar anlamak mümkün degil çok geçmiş olsun , yapmayın su havaalanlarını Deniz kıyısına İstanbul A inerken de herkes korkuyor iniş Deniz üzerinden dakikalarca sürüyor ..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geçmiş olsun ~ 6 yıl önce
Allah korumuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Serit saha ~ 6 yıl önce
Cok buyuk gecmis olsun. Allah buyuk bir felaketten korumus. Trabzon havaalanindan serit saha I AO standartlarini saglamiyor. Allah korusun buyuk bir felaketle sonuclanabilirdi. SHGM ve DHMI yoneticileri ne dusunuyorlar cok merak ediyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sola dönelim.. ~ 6 yıl önce
Kaptan 29 yönünden indiğini düşünmüş olabilir..Yorgunluk vs.. pist sonunda yanlış yöne dönmüş belli ki..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Avrupali ~ 6 yıl önce
ALLAH korumus resmen faciayi bu bir mucize ALLAH kazadan beladan korusun INSALLAH birdaha böyle kazalar yasanmazsin

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000