08 Eylül 2009, Salı 08:05:12

Kabil Havaalanı'nda patlama!

Afganistan'ın başkenti Kabil'in doğusunda, uluslararası havaalanının dışında patlama meydana geldiği bildirildi.
  • 2003-2007 yıllları arasında yıllarca bu meydandan uctum,o zamandan beri etrafı dağlık olan meydananın etrafında bombalar patlar.Çok zor bir coğrafya,Allah kolaylık versin! NACİ MERCAN

Afganistan'da Kabil Havaalanı girişinde yaşanan patlamanın bomba yüklü araçla düzenlenen intihar saldırısı olduğu açıklandı.Polis yetkilileri bomba yüklü aracın, havaalanının girişi yakınında havaya uçurulduğunu, saldırının uluslararası bir konvoyu hedef aldığının sanıldığını kaydetti.

Polis, olayda ölen ya da yaralanan olup olmadığının bilinmediğini, patlamanın şiddetiyle yaklaşık 2 km uzaktaki binaların camlarının kırıldığını bildirdi.

Görgü tanıkları, yerel saatle 08.22'de yaşanan patlamanın ardından bölgeden duman yükseldiğini ve infilakın şiddetiyle civardaki binaların camlarının kırıldığını bildirdi.Amerikan ordusu da olayın araştırıldığını açıkladı.

Uluslararası havaalanı, askeri ve sivil havaalanı olarak hizmet veriyor. Ülkedeki yabancı askerler de havaalanını askeri üs olarak kullanıyor.

 

Kabil Havaalanı'nda patlama!

Yorumlar

Misafir ~ 15 yıl önce
2003-2007 yıllları arasında yıllarca bu meydandan uctum,o zamandan beri etrafı dağlık olan meydananın etrafında bombalar patlar.Çok zor bir coğrafya,Allah kolaylık versin! NACİ MERCAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000