15 Kasım 2011, Salı 10:48:46

İŞTE O SESİN SAHİBİ...

Carolyn Hopkins ismi insanlara bir şey ifade etmese de, her gün binlerce kişi onun sesine kulak veriyor
  • baklava açıp kefirde ikram ediyomuydu senin hopkins yenge? :))))))))
  • Kendisi erasmuta gittiğim arkadaşımın ananesidir.Süper bir insandır.Evdede sofraya çağırırken anons yapar hep :) Ayrıca burada belirtmemişler ama süper zeytin yağlı sarma ve imambayıldı yapar.Özlemişim valla.
ABD’de yaşayan Hopkins, dördü Türkiye’de olmak üzere dünyada toplam 200 havaalanında her gün anons yapan İngilizce sesin sahibi. Amerikan yayın kuruluşu CBS’in evinde bulduğu Hopkins, ABD’nin Maine eyaletinde kuzeydeki küçük bir köyde yaşıyor. Tüm anonsları da buradaki mütevazı ofisinden yapıyor.

Babasının sesini taklit ediyordu

New York John Kennedy Havaalanı’ndan Paris Charles de Gaulle Havaalanı’na kadar dünyanın en işlek havaalanlarında yapılan İngilizce anonsları seslendiren kadın, bu işe tamamen tesadüfen başlamış. Bir elektronik tasarım şirketinde çalışan Hopkins, şirketinin isteği üzerine bir anons sistemini seslendirince o günden sonra hayatı değişmiş. Hayatı boyunca hiç görmediği yüzlerce yerde sesi ile insanlara yön veren Hopkins sesini de küçükken babasının sesini taklit etmeye çalışarak geliştirmiş.

İŞTE O SESİN SAHİBİ...

Yorumlar

Misafir ~ 12 yıl önce
baklava açıp kefirde ikram ediyomuydu senin hopkins yenge? :))))))))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Kendisi erasmuta gittiğim arkadaşımın ananesidir.Süper bir insandır.Evdede sofraya çağırırken anons yapar hep :) Ayrıca burada belirtmemişler ama süper zeytin yağlı sarma ve imambayıldı yapar.Özlemişim valla.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000