06 Ekim 2016, Perşembe 10:39:09

İstanbul Airshow'da ilginç detay; Tarkim'i sildiler

Bugün başlayan İstanbul Airshow'da dikkat çeken bir ayrıntı göze çarptı. Atatürk Havalimanı Genel Havacılık alanında düzenlenen fuarın bulunduğu bölgedeki Tarkim'e ait hangarın adı siyah bir bant ile kapatıldı.
  • Tarkime ilahi adalet gerekeni verdi..Allah çok büyük ettiklerini buldular sonunda!..Bizim acımız hiç dinmeyecek ama onlar ettiklerini bu dünyadada ahirettede ödeye ödeye bitiremeyecekler!..Kim 2010 da kazayla ilgili yalan ifade verdiyse yada sustuysa ŞİMDİ İLAHİ ADELET size cevabını çok güzel veriyor beter olun!.
  • Devlet Tarkimin malına el koyduysa çalışanlarının ve öğrencilerinin alacaklarını ödemek için gayri menkul ve uçaklarını satarak ödesin.
  • Bunların coraklanmasına sebep olan siyasilerin pensilvanya ya devletin parasıyla gidenlerin gözünede banyo çekmek lazım ileride çocukları görüp utanmadın diye.. Ama nerde o olmadan istersen hangarı bantla hacı...
  • Tarkim kapandı iyi güzel , Tk dan ,Tegese den çıkarılanlar oldu . Oda güzel. Ee gardaş TEGESE ye alım varmı alım ?
  • Yillarca tabelasini bile soksen izi kalir
  • tk'daki yeni istihdam ilanları ne durumda? hani bayramdan sonra temizlik vardı?? murat herdem yazıyordu!! fetocular çıkarılacak falan diyordu. ne oldu o temizliğe?
  • Bu fetö & darbe sevicileri Cumhuru Reisim Tarihten sildi tarihten. Helal olsun. Karı kılıklı Farukta gelsin hesap versin kaçacağına!
  • Silecekler mi yoksa yemeğe devam mı kara para aklamaya
  • Mağdur öğrenci olarak bizide sildiler!!! SHGM içinde hala fetöcü var adım gibi eminim...Bu ülkede tutarlı hiçbir kurum yok
  • Allah aşkına o yazıyı siyah naylonla kapatmak ne demek? Orada ne yazdığını herkes okuyabiliyor. Neden kapatılma ihtiyacı duyuldu? Kapatmak yerine rahatlıkla sökülebilirdi de. Sanırım kirli işler ortaya çıkmasın diye alelacele bir çözüm bulmuşlar. Ama bunu yapan iktidar sahibi bilmeli ki gerçekler ne olursa olsun ortaya çıkacaktır. Ortaya çıktıklarında da fareler gibi kaçacak delik arayacaklardır. İt izinin at izine karıştığı, biz sütten çıkmış ak kaşıkız dedirtebilmek için yapılan bu maymunluklar gün gelecek geri tepecek. O gün geldiğinde de çaldıysa benim paramı çaldı diyen tayfa beraber yürüdükleri bu yollarda muktedirleri hiç düşünmeden satacaklar.

Tarkim'in Atatürk Havalimanı'ndaki hangar tabelası branda ile kapatıldı.

Bugün başlayan İstanbul Airshow'da dikkat çeken bir ayrıntı göze çarptı. Atatürk Havalimanı Genel Havacılık alanında düzenlenen fuarın bulunduğu bölgedeki Tarkim'e ait hangarın adı siyah bir bant ile kapatıldı.

Geçtiğimiz günlerde FETÖ kapsamında operasyon yapılan Tarkim'e ait hangarlara el konulmuş, DHMİ ve SHGM de sözleşme ve yetklerini iptal etmişti.

İstanbul Airshow'da ilginç detay; Tarkim'i sildiler

Yorumlar Tüm Yorumlar (14)

Geç Gelen Adalet ~ 8 yıl önce
Tarkime ilahi adalet gerekeni verdi..Allah çok büyük ettiklerini buldular sonunda!..Bizim acımız hiç dinmeyecek ama onlar ettiklerini bu dünyadada ahirettede ödeye ödeye bitiremeyecekler!..Kim 2010 da kazayla ilgili yalan ifade verdiyse yada sustuysa ŞİMDİ İLAHİ ADELET size cevabını çok güzel veriyor beter olun!.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Devletimiz şimdi işbaşında ~ 8 yıl önce
Devlet Tarkimin malına el koyduysa çalışanlarının ve öğrencilerinin alacaklarını ödemek için gayri menkul ve uçaklarını satarak ödesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Siyah bant ~ 8 yıl önce
Bunların coraklanmasına sebep olan siyasilerin pensilvanya ya devletin parasıyla gidenlerin gözünede banyo çekmek lazım ileride çocukları görüp utanmadın diye.. Ama nerde o olmadan istersen hangarı bantla hacı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İyi güzel ~ 8 yıl önce
Tarkim kapandı iyi güzel , Tk dan ,Tegese den çıkarılanlar oldu . Oda güzel. Ee gardaş TEGESE ye alım varmı alım ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 8 yıl önce
Yillarca tabelasini bile soksen izi kalir

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tk ~ 8 yıl önce
tk'daki yeni istihdam ilanları ne durumda? hani bayramdan sonra temizlik vardı?? murat herdem yazıyordu!! fetocular çıkarılacak falan diyordu. ne oldu o temizliğe?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Tarihten ~ 8 yıl önce
Bu fetö & darbe sevicileri Cumhuru Reisim Tarihten sildi tarihten. Helal olsun. Karı kılıklı Farukta gelsin hesap versin kaçacağına!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sorumluluk ~ 8 yıl önce
Ben Faruk Bayındır'ı sevmem ama kendisi buradayken önünde eğilip yalakalık yapan adamların arkasından atıp tutmaları midemi bulandırıyor. Siz kendisi buradayken yüzüne karşı da bu şekil konuşabiliyor muydunuz?
Evet ~ 8 yıl önce
Evet konuşuyordum tokatliyordum hatta
Borajeti de ~ 8 yıl önce
Silecekler mi yoksa yemeğe devam mı kara para aklamaya

Yanıtla

Kalan karakter 1000
... ~ 8 yıl önce
Mağdur öğrenci olarak bizide sildiler!!! SHGM içinde hala fetöcü var adım gibi eminim...Bu ülkede tutarlı hiçbir kurum yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İşgüzarlık ~ 8 yıl önce
Allah aşkına o yazıyı siyah naylonla kapatmak ne demek? Orada ne yazdığını herkes okuyabiliyor. Neden kapatılma ihtiyacı duyuldu? Kapatmak yerine rahatlıkla sökülebilirdi de. Sanırım kirli işler ortaya çıkmasın diye alelacele bir çözüm bulmuşlar. Ama bunu yapan iktidar sahibi bilmeli ki gerçekler ne olursa olsun ortaya çıkacaktır. Ortaya çıktıklarında da fareler gibi kaçacak delik arayacaklardır. İt izinin at izine karıştığı, biz sütten çıkmış ak kaşıkız dedirtebilmek için yapılan bu maymunluklar gün gelecek geri tepecek. O gün geldiğinde de çaldıysa benim paramı çaldı diyen tayfa beraber yürüdükleri bu yollarda muktedirleri hiç düşünmeden satacaklar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000