22 Şubat 2018, Perşembe 09:25:16

İlk A350-1000 teslim edildi

Airbus'ın yeni gözdesi A350-1000'yi uçağın ilk müşterisi olan Qatar Airways'e törenle teslim etti.
  • bayağı bir reklam yaptı qatar havayolları. hani derler ya görmemişin a350-1000'i olmuş tutmuş kanadını kırmış. 2 haftadır a350'de a350.
  • B787 yi kesin sipariş verirken bir daha düşünmekte fayda var,uçak hat safhada elekronik vede müşterilerinden çok şikayet alıyor. Demedi demeyin.
  • Deve ile mı gitsinler ?
  • müslümanların tonla para saçıp aldıkları gayri müslüm icatlarıyla gurur duymalarını ve önlerinde kasıla kasıla poz vermelerini anlamak mümkün değil.
  • Hayirli ucuslar dilerim.
  • Hayırlı uğurlu olsun. Kırımsız uçuşlar dilerim. A350-1000 sessiz motoru ve kabin içi konforu ile çok güzel bir uçak. ✈✈✈
  • Airbus 'lar boeing' e göre daha konforlu ve sessiz galiba?
  • Bizede 350-787ler gelmeye başlayınca tipte kaptanlıklar da başlayacak
  • 777 300 IER e büyük bir rakip geldi ve daha ekonomik A 350 Aırbus un son yıllarda en çok tutulan modeli oldu
  • Katarli kardeslerimiz ne kadar gururlansalar yeridir. Topragin altindan cikardiklarinin parasi ile kafirlerin ürettigi son teknoloji aletleri tiko para ödeyerek satin almak müthis bir duygu olsa gerek. Halbuki bu kadar para ödemeye ne gerek var. Böyle teknoloji harikalari daha yeryüzünde yokken ecdadimiz neler kesfetmis.. ufak bir arastirma ile daha iyisini yapariz... Sayin Prof. aciklamis. Google i ilk bulan Cihan padisahimiz Abdülhamit Han Hazretleri efendimizmis.- Osmanli arsivini bir arastirsalar daha neler neler bulacaklar kimbilir.. icimden bir ses Abdülhamit Han efendimizin Mars ta bir koloni kurdugunu söylüyor. insallah osmanli imparatorlugu tekrar kurulunca aciklayacaklarmis. iste o zaman yasadik.. Ver elini Mars.

Katar Havayolları bünyesinde hizmet verecek uçak, Katar'ın başkenti Doha'ya ulaştı.

Dünyanın en yeni teknolojiye sahip ticari uçağı Airbus A350-1000 için Katar Havayolları'nda hizmete başlamak üzere geldiği başkent Doha'da karşılama töreni yapıldı.

Dünya genelinde bu uçağı ilk kez kullanacak Katar Havayollar'ının CEO'su Ekber el-Bakir, törende yaptığı konuşmada, Katar Havayollarının 5 yıl içinde 41 uçak daha almak istediğini, ihtiyaç doğrultusunda bu sayının 45-50'ye çıkarılabileceğini söyledi.

Katar Havayollarının gelecek üç ayda Airbus A350-1000'in dünyadaki ilk ve tek kullanıcısı olacağını vurgulayan Bakir, aynı model ikinci bir uçağın daha teslim alınacağını duyurdu ancak tarih vermedi.

Katar'ın, söz konusu uçağı Doha'dan Londra'ya düzenlenen seferlerde kullanması bekleniyor.





İlk A350-1000 teslim edildi

Yorumlar Tüm Yorumlar (24)

reklam ~ 6 yıl önce
bayağı bir reklam yaptı qatar havayolları. hani derler ya görmemişin a350-1000'i olmuş tutmuş kanadını kırmış. 2 haftadır a350'de a350.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
A330cu ~ 6 yıl önce
B787 yi kesin sipariş verirken bir daha düşünmekte fayda var,uçak hat safhada elekronik vede müşterilerinden çok şikayet alıyor. Demedi demeyin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geri kafali ~ 6 yıl önce
Deve ile mı gitsinler ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geri kafalar ~ 6 yıl önce
müslümanların tonla para saçıp aldıkları gayri müslüm icatlarıyla gurur duymalarını ve önlerinde kasıla kasıla poz vermelerini anlamak mümkün değil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Super ~ 6 yıl önce
Hayirli ucuslar dilerim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Geleceğin pilotu✈ ~ 6 yıl önce
Hayırlı uğurlu olsun. Kırımsız uçuşlar dilerim. A350-1000 sessiz motoru ve kabin içi konforu ile çok güzel bir uçak. ✈✈✈

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gelecekten gelen ses ~ 6 yıl önce
Saol evlat.. koltuklari da pamuk gibi..
Gelecegin kabincisi ~ 6 yıl önce
Ay hadi insallah .o ucakta yolcuya hizmet etmek servis yapmak gurur verici..
Kamyoncu from qatar ~ 6 yıl önce
Oyle 300 kisiyle bi yere varilmaz.. tis imzalayamaz 350 ciler.maceraya gerek yok gelin 737 de ucmaya devam edelim.
Mesut ~ 6 yıl önce
Airbus 'lar boeing' e göre daha konforlu ve sessiz galiba?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 6 yıl önce
Bizede 350-787ler gelmeye başlayınca tipte kaptanlıklar da başlayacak

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ahh Canııımmmmm... ~ 6 yıl önce
Tamam annem tamam, sen yemeğini ye büyüyünce herşey olursun.
Ah Canıımm'a Cevap ~ 6 yıl önce
Hayırdır, ipini asıp, ununu eleyince arkanızdan gelen kaptan adaylarını küçümsemeye mi başladınız? Pardon siz doğuştan kaptan lisanslıydınız değil mi?
Cpt ~ 6 yıl önce
Sen dar govdede hele kaptan olda genis govdeyi sonra dusunursun kardes..
:))) ~ 6 yıl önce
Bir iç hatlarda uçun sonra tipte kaptanlık deyin. Altın mikrofonlar.
....... ~ 6 yıl önce
777 300 IER e büyük bir rakip geldi ve daha ekonomik A 350 Aırbus un son yıllarda en çok tutulan modeli oldu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Gurur ~ 6 yıl önce
Katarli kardeslerimiz ne kadar gururlansalar yeridir. Topragin altindan cikardiklarinin parasi ile kafirlerin ürettigi son teknoloji aletleri tiko para ödeyerek satin almak müthis bir duygu olsa gerek. Halbuki bu kadar para ödemeye ne gerek var. Böyle teknoloji harikalari daha yeryüzünde yokken ecdadimiz neler kesfetmis.. ufak bir arastirma ile daha iyisini yapariz... Sayin Prof. aciklamis. Google i ilk bulan Cihan padisahimiz Abdülhamit Han Hazretleri efendimizmis.- Osmanli arsivini bir arastirsalar daha neler neler bulacaklar kimbilir.. icimden bir ses Abdülhamit Han efendimizin Mars ta bir koloni kurdugunu söylüyor. insallah osmanli imparatorlugu tekrar kurulunca aciklayacaklarmis. iste o zaman yasadik.. Ver elini Mars.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yesin seni ~ 6 yıl önce
Abdülhamid Han
Belli ~ 6 yıl önce
Seni yemis de bitirmis.. Bizim etimiz serttir cicim baska kapiya.. Takildigi seye bak. Hep ayni kafa.
Soylu ~ 6 yıl önce
Her millet kendi tarihini soyunu över bunu fransız da yapar alman da... Hun devleti de bizim Selçuklu da Osmanlı da Türkiye Cumhuriyeti de sizin gibi ayrıştırıcı kafa yaşayan insanlarımız sayesinde tüm enerjimizi malesef birbirimize harcıyoruz.
Gio ~ 6 yıl önce
Cok dizi izliyorsun.biraz da kitap oku
Soyluymuş ~ 6 yıl önce
3000 sene önce cep telefonu Arog filminde komediydi, adam gerçek yaptı. Herkes ecdadını över övmesine de böyle deli saçması laflar üretmez. Sen de adamın göze girmek uğruna zırvalamış olduğunu söylesen de hep beraber geçmişimizle sağlıklı bir şekilde övünsek fena mı olur.

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000