14 Haziran 2018, Perşembe 07:51:55

Emirates eşsiz fırsatlarla Türkiye'de pilot arıyor

Emirates Havayolu, pilot işe alımı için 22-24 Haziran 2018 tarihlerinde İstanbul ve Antalya’da işe alım günleri düzenliyor.
  • her zaman soylerim, dubaiyi dubai de yaşayan türklere sorun, kaç türk emirates - etihad - qatar - flydubai de işe girmiş, kaçı ayrılıp türkiyeye geri dönmüş. evet emiratesten kaçanlar (çoğunluk avrupalı) var, ama onlarda ülkelerinde işler düzeldiği için dönme peşindeler. biz orta doğuda uçan türkler olarak türkiyeye dönemeyiz, ben tk 37 filosunda 3 te 1 paraya 60 bacak - 17 kare yatıdan kaçtım geldim buraya, evet sıcak, evet arap dolu, ama iş güvenli, ülke güvenli, ekonomileri güçlü, bomba patlamıyor darbe olmuyor.. her ay min 8-10 blok boşumda istediğim gibi seyahat edebiliyorum. naçizane bir lafım da kabin memuru arkadaşlara, siz çok almıyorsunuz, kaptanlarınız az alıyor, ne kadar kızsanız da sövseniz de yaptığınız iş niteliksiz, hanginiz amir olarak thy den ayrıldıgında qatar'da ya da emirates'te amir olarak başlayabilir? ya da şunu söyleyin, pegasusta?! ne kadar kolay laf edebiliyorsunuz hergun defalarca canınızı emanet ettiğiniz adamlara?! yapmayın, lütfen.
  • Arkadaslar davulun sesi uzaktan hos gelirmis benim pilot arkadasim air berlini birakti Emiratese gitti ve 4 ay olmadan isi birakti ve geri kacti kesinlikle rezalet diyor 3 ayda 4 kere eve gitmis sendika felan öyle bir seyler yokmus bildikleri bir sey sadece ucacaksln cok kisi kaciyormus yöneticiler hep ingiliz ve almanmis
  • Pegasus tan 20 kaptan gitti gecen ay
  • Emirates ve katar herkese esit kira yardiminda bulunuyor, THY ise sadece yabanci pilotlara. Sirf bu yabanci sevicilikten dolayi insan thy’ye soguyor adeta
  • Yetmez bu para bize , daha çok daha çook , daha çooookkkk...
  • Dar gövdeden gidecek var mi
  • Hepsi içerde
  • 22 sinde 10-15 değil 2 farklı buluşma var bunun biri 10 diğeri 15 de başlıyor . Emirates in resmi sitesinden bakabilirsiniz
  • Gönlünde olanın, başarılı olması dileği ile
  • ne cileli meslek , turkiye para vermiyor, colun ortasinda dubaide 2. sinif vatandassin ama paran var. o parayi ne yapacaksan artik. Avrupa -Amerika pilot almiyor. Tam amele isi

Emirates Havayolu, pilot işe alımı için 22-24 Haziran 2018 tarihlerinde İstanbul ve Antalya’da işe alım günleri düzenliyor.

İnsanları ve şehirleri birbirine bağlayan Emirates Havayolu, Türkiye’de deneyimli ve teknik yeterliliğe sahip ticari pilotları işe almak üzere, İstanbul ve Antalya’da pilot işe alım günleri düzenliyor.

Pilot işe alım günleri, İstanbul’da 22 Haziran Cuma günü, 10.00 - 15.00 saatleri arasında Elite World Business Hotel’de, Antalya’da ise 23 Haziran Cumartesi günü saat 16.00’da ve 24 Haziran Pazar günü saat 10.00’da Crowne Plaza Antalya Hotel’de düzenlenecek.

Bu görüşmede pilot adayları, işe alım süreçleri ile ilgili detaylı bilgi alırken, Emirates çalışanları ile görüşerek Emirates pilotu olmanın avantajları, Dubai’de yaşama ve çalışma konularında da bilgi edinme şansı elde edecek. Görüşme gününe katılım için önceden kayıt yaptırmak gerekmiyor.

İlgilenen adayların, toplantı yerine zamanında gelmesi ve bilgilendirme oturumuna katılması gerekiyor. Emirates ayrıca, pilot adaylarının eşlerini de, sunumlara katılma ve Dubai’deki yaşam, çocukların okula gitmesi ve bir ailenin yaşam tarzı ile ilgili diğer konularda bilgi almaya davet ediyor.

Tanıtım toplantısına katılmaları mümkün olmayan, ancak Emirates’te bir kariyer yapma ile ilgilenen pilotların, www.emirates.com/pilots adresinden de başvuru yapmaları mümkün olabiliyor.

Emirates pilotlara, yolcu uçağı takımına ek olarak, havayolunun Boeing 777 kargo uçağı takımına da katılma fırsatı sunuyor. Kargo uçağı pilot sözleşmesi pilotlara 28 gün çalışma ve 13 gün izin olmak üzere eşsiz bir iş fırsatı veriyor.

Emirates pilotu olmak

Emirates pilotu olmak, hızla büyüyen ve ödüllü bir havayolu ile uçmak için benzersiz bir fırsat sunuyor. Emirates pilotları, vergiye tabi olmayan maaş ve tıbbi sigorta yıllık izin ve şirket konaklaması fırsatlarından yararlanmanın yanı sıra dünyanın önde gelen kültür ve iş merkezlerinden biri olan Dubai’de yaşama fırsatı elde ediyor.

Emirates ayrıca, pilotların kariyerlerini geliştirmek için, şirket içinde birçok fırsat sunarak, Uçuş Öğretim Görevlisi ve Eğitim Kaptanı gibi, alternatif profesyonel roller de sunuyor.

Emirates, tümü A380 veya Boeing 777’den oluşan 250’nin üzerinde yolcu uçağı ile dünyanın en büyük uçak filosuna sahip. 260 uçak siparişi ile Emirates, filosunu genişletmeye ve 6 kıtada, 85 ülkeye ve 155’den fazla güzergâha hizmet vermeye devam ediyor.

Emirates, A380 ve Boeing 777 tipi uçakların ikinci pilotuna kira yardımı ile beraber 44 bin 450 dirhem (56 bin 337 TL), kaptan pilota ise 58 bin 770 dirhem (74 bin 487 TL) maaş veriyor.

Daha fazla bilgi için, Emirates Havayolu’nun resmi internet sitesindeki kariyer sayfasını ziyaret edebilirsiniz. (www.emirates.com/pilots).

Tanıtım turlarının detayları

22 Haziran 2018, Cuma günü, 10.00 - 15.00 İstanbul Elite World Business Hotel
23 Haziran 2018, Cumartesi günü saat 16.00 ve 24 Haziran 2018, Pazar günü saat 10.00’da Crowne Plaza Antalya Hotel
Adres: Gültepe Mahallesi, Şht. Zafer Kızıltaş Sk. No:1, 34295 Küçükçekmece, İstanbul

Adres: Gürsu Mahallesi, Akdeniz Bulvarı, 304. Sokak, Konyaaltı, Antalya

Emirates eşsiz fırsatlarla Türkiye'de pilot arıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (64)

efo ~ 6 yıl önce
her zaman soylerim, dubaiyi dubai de yaşayan türklere sorun, kaç türk emirates - etihad - qatar - flydubai de işe girmiş, kaçı ayrılıp türkiyeye geri dönmüş. evet emiratesten kaçanlar (çoğunluk avrupalı) var, ama onlarda ülkelerinde işler düzeldiği için dönme peşindeler. biz orta doğuda uçan türkler olarak türkiyeye dönemeyiz, ben tk 37 filosunda 3 te 1 paraya 60 bacak - 17 kare yatıdan kaçtım geldim buraya, evet sıcak, evet arap dolu, ama iş güvenli, ülke güvenli, ekonomileri güçlü, bomba patlamıyor darbe olmuyor.. her ay min 8-10 blok boşumda istediğim gibi seyahat edebiliyorum. naçizane bir lafım da kabin memuru arkadaşlara, siz çok almıyorsunuz, kaptanlarınız az alıyor, ne kadar kızsanız da sövseniz de yaptığınız iş niteliksiz, hanginiz amir olarak thy den ayrıldıgında qatar'da ya da emirates'te amir olarak başlayabilir? ya da şunu söyleyin, pegasusta?! ne kadar kolay laf edebiliyorsunuz hergun defalarca canınızı emanet ettiğiniz adamlara?! yapmayın, lütfen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Air berlin ~ 6 yıl önce
Arkadaslar davulun sesi uzaktan hos gelirmis benim pilot arkadasim air berlini birakti Emiratese gitti ve 4 ay olmadan isi birakti ve geri kacti kesinlikle rezalet diyor 3 ayda 4 kere eve gitmis sendika felan öyle bir seyler yokmus bildikleri bir sey sadece ucacaksln cok kisi kaciyormus yöneticiler hep ingiliz ve almanmis

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Pegasus ~ 6 yıl önce
Pegasus tan 20 kaptan gitti gecen ay

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kira yardimi ~ 6 yıl önce
Emirates ve katar herkese esit kira yardiminda bulunuyor, THY ise sadece yabanci pilotlara. Sirf bu yabanci sevicilikten dolayi insan thy’ye soguyor adeta

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bize yetmez bu para.. ~ 6 yıl önce
Yetmez bu para bize , daha çok daha çook , daha çooookkkk...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Analiz ~ 6 yıl önce
Senin basligin burasi degil ucan garson. Yanlis yere yazmissin
Soru ?? ~ 6 yıl önce
Dar gövdeden gidecek var mi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cvp ~ 6 yıl önce
Evet
xx ~ 6 yıl önce
Hepsi içerde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Düzeltme ~ 6 yıl önce
22 sinde 10-15 değil 2 farklı buluşma var bunun biri 10 diğeri 15 de başlıyor . Emirates in resmi sitesinden bakabilirsiniz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SO ~ 6 yıl önce
Gönlünde olanın, başarılı olması dileği ile

Yanıtla

Kalan karakter 1000
cileli meslek ~ 6 yıl önce
ne cileli meslek , turkiye para vermiyor, colun ortasinda dubaide 2. sinif vatandassin ama paran var. o parayi ne yapacaksan artik. Avrupa -Amerika pilot almiyor. Tam amele isi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ucan garson’a ~ 6 yıl önce
Senin tuzun kuru tabi ucan garson, aliyorsun 2-3 aylik egitimle 11 000 tl maasi. Colun ortasi dedigin dubai yabanci expat kayniyor.
Çomara ~ 6 yıl önce
Yabancı expat dediğin pakistanlı bangladeşli işçi çoğu. Çok beğeniyorsan sen git çöle. Vasıfsız
Çok ayıp ~ 6 yıl önce
İnsan aynı kaderi paylaştığı arkadaşını aşağılamamalı. Herkesin bir kaderi yolu var. Onun öyle senin böyle. Senin tuzun ıslak mı ?
Ucan garsona ~ 6 yıl önce
Himm yani emirates etihad qatar kuwait saudia arabia flydubai’ds ingiliz alman italyan ispanyol portekizli apaciler calismiyor diyorsun? Ok. :) tk sana 2000 tl maas verse kosa kosa gidersin o collere. Merak etmeyin yakinda Kabin AS geliyor ayda 110 saat ucacaksiniz. Slide’i bile disarm yapamiyorsunuz

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000