12 Eylül 2018, Çarşamba 15:30:48

Devlet filosuna yeni 747-8

Cumhurbaşkanlığı filosuna Boeing 747-8 tipi bir uçak katıldı.
  • Bunu ancak Katolik olan Müslümanlar yapar.
  • islamın özü müsriflikten ve gösterişten kaçmaktır, bir lokmayı dahi aç biriyle paylaşmaktır ancak ahlak(!) hareketi denilen bir hırka bir lokma anlayışının geldiği son nokta işte ortada varsın itibarınızdan tasarruf etmeyin ne demişler keser döner sap döner gün gelir hesap döner..hayırlı uçuşlar olsun
  • Bu kesmez..A380 de istiyoruz
  • Padişahım çok yaşa!
  • 330 la basladı 340 derken simdide 747-8 yakında a380 de gelicek gibi duruyor abd yı gectk
  • Ah benim masum halkım ahhh...sizde hediye olduğuna inandıniz yani...işte buna gülünür :)))
  • zamanın birinde genel kurmay başkanlıgına alınan gulfstream 4(yaklaşık 80 trilyon) uçağı için bagıran birisi vardı..bu ne lahana bu ne perhiz
  • Reis cok yaşa Reis çok yaşa.....Reis.... Birdaha
  • Türk insanının ve diğer müslümanların (ekseriyetinin) üstünde yoook, başında yoook yani bu kadar lüx neyin nesi? Ülke olarak üretimin, teknolojin, satışın ne? Petrolün , gazın da yok...ha ülkeni Güney Kore gibi teknolojik olarak çok kazanır hale getirirsin, o zaman tamam, temsil dersin, belki gösteriş dersin anlarım. Yaw bu insanlar geçinemiyor, aç kardeşim aç...dersane parası, kira parası, ısınma parası daha doğrusu temel ihtiyaçlarını denkleştiremiyor, iş bulamıyor, emekli dahi olamıyor..747-800 Vip kullanıp hava atacağına, 747-800'ü yaptık ve dünyaya sattık diyerek havanı at, alkışlarım..Yoksa varsa hakkım helal etmem, edemem..Allah'tan gerçekten korkmak lazım, hesap çetin olacak..
  • Boyle bir hediyeyi nasil kabul ediyoruz devlet olarak? Tasarruf vakti derken boyle bir hediye kabulu dogrumudur? Yakismiyor bence. Devlet buyukleri, lutfen bu konuyu bir defa daha dusunun.

Cumhurbaşkanlığı filosuna Boeing 747-8i VIP bir uçak katıldı.

AirportHaber'in edindiği bilgiye göre; Söz konusu uçak dün gece Basel'den kalkış yaparak Sabiha Gökçen Havalimanı'na inişinin ardından hangara çekildi. 2012 yapımı uçağın tüm dönüşümlerinin Sabiha Gökçen Havalimanı'nda yapılacağı öğrenildi.

Ağustos ayında Katar Emirliği'nin sahibi olduğu Worldwide Aircraft Holding tarafından satışa çıkartılan ve standart liste fiyatı değeri 370 milyon Dolar olan B747-8i'nin içerisindeki donanımlarla birlikte değerinin 500 milyon Dolar'dan fazla olduğu iddia ediliyor.

VQ-BSK kuyruk tescilli uçağın, Katar Emiri Şeyh Temim bin Hamed Al Sani tarafından Türkiye Cumhuriyeti'ne hediye edildiği öğrenildi.

Uçağın tescili hakkında bilgi edinilemezken, 76 yolcu ve 18 mürettebat olmak üzere toplam 94 kişilik olduğu bilgisine ulaşıldı. Boeing Business Jet klasmanındaki uçağın içerisinde tam teşekküllü bir sağlık odası da bulunuyor.

©AirportHaber



















Devlet filosuna yeni 747-8

Yorumlar Tüm Yorumlar (266)

Katolik Müslüman ~ 6 yıl önce
Bunu ancak Katolik olan Müslümanlar yapar.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
eleanor ~ 6 yıl önce
islamın özü müsriflikten ve gösterişten kaçmaktır, bir lokmayı dahi aç biriyle paylaşmaktır ancak ahlak(!) hareketi denilen bir hırka bir lokma anlayışının geldiği son nokta işte ortada varsın itibarınızdan tasarruf etmeyin ne demişler keser döner sap döner gün gelir hesap döner..hayırlı uçuşlar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
murat ~ 6 yıl önce
Bu kesmez..A380 de istiyoruz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ImıssImm ~ 6 yıl önce
Padişahım çok yaşa!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Vay vay vay ~ 6 yıl önce
330 la basladı 340 derken simdide 747-8 yakında a380 de gelicek gibi duruyor abd yı gectk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Masumlar ~ 6 yıl önce
Ah benim masum halkım ahhh...sizde hediye olduğuna inandıniz yani...işte buna gülünür :)))

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ETM ~ 6 yıl önce
zamanın birinde genel kurmay başkanlıgına alınan gulfstream 4(yaklaşık 80 trilyon) uçağı için bagıran birisi vardı..bu ne lahana bu ne perhiz

Yanıtla

Kalan karakter 1000
747 ~ 6 yıl önce
Reis cok yaşa Reis çok yaşa.....Reis.... Birdaha

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Üzülüyorum ~ 6 yıl önce
Türk insanının ve diğer müslümanların (ekseriyetinin) üstünde yoook, başında yoook yani bu kadar lüx neyin nesi? Ülke olarak üretimin, teknolojin, satışın ne? Petrolün , gazın da yok...ha ülkeni Güney Kore gibi teknolojik olarak çok kazanır hale getirirsin, o zaman tamam, temsil dersin, belki gösteriş dersin anlarım. Yaw bu insanlar geçinemiyor, aç kardeşim aç...dersane parası, kira parası, ısınma parası daha doğrusu temel ihtiyaçlarını denkleştiremiyor, iş bulamıyor, emekli dahi olamıyor..747-800 Vip kullanıp hava atacağına, 747-800'ü yaptık ve dünyaya sattık diyerek havanı at, alkışlarım..Yoksa varsa hakkım helal etmem, edemem..Allah'tan gerçekten korkmak lazım, hesap çetin olacak..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nasil ~ 6 yıl önce
Boyle bir hediyeyi nasil kabul ediyoruz devlet olarak? Tasarruf vakti derken boyle bir hediye kabulu dogrumudur? Yakismiyor bence. Devlet buyukleri, lutfen bu konuyu bir defa daha dusunun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000