18 Nisan 2024, Perşembe 10:11:07

Avrupa'nın en çok uçuş iptal eden havayolu Lufthansa oldu!

Lufthansa, Avrupa'da en çok uçuşu iptal eden havayolu şirketi olarak dikkat çekiyor.
  • Ajet bu unvani alir :)
  • Adamlarda kanun var , yasa var. Uygulayacak basiret var. Adalet var. Ben yaptım oldu, kırmızı çizgim var, istemeyen gitsin gibi sözler söyleyemezler çalışanlarına. Devlet hakkını arayana o imkanı tanır. Sendika yöneticilerinin şirket yönetimiyle ahbap çavuş ilişkisi yoktur. Yönetici kanunla çizilmiş kurallar çerçevesinde görevlendirme yapar mobbing uygulayamaz. Ama bize gelince Almanya bizi kıskanıyor kardeşim.

Alman havayolu devi Lufthansa, 2024'ün ilk çeyreğinde Avrupa'da en çok uçuşu iptal eden havayolu unvanını aldı. Yasal hizmet sağlayıcı Flightright'ın verilerine göre, Lufthansa yılın ilk üç ayında uçuşlarının yüzde 5,99'unu iptal etti. Bu oran, önceki yıla göre iki kat artış gösteriyor.

Uçuş iptallerinin ana sebebi olarak Lufthansa'da yaşanan grevler ve teknik aksaklıklar gösteriliyor. Şirketin kabin ekipleri ve yer personeli tarafından düzenlenen grevler, binlerce uçuşun iptal edilmesine neden oldu. Ayrıca, Boeing ve Airbus'tan yeni uçak teslimatındaki gecikmeler de uçak filosunda darboğazlara yol açarak uçuş programlarını olumsuz etkiledi.

Lufthansa'daki iptallerden en çok etkilenen yolcular ise yaz tatili için seyahat planı yapanlar oldu. Şirket, Nisan-Haziran ayları arasındaki ikinci çeyrekte de tarife anlaşmazlıkları nedeniyle 100 milyon euroluk bir zarara uğrayacağını tahmin ediyor.

Yolcu hakları uzmanı Jan-Frederik Arnold, Lufthansa'nın Avrupa'da en kötü performans gösteren havayolu olduğunu ve bu durumun önümüzdeki aylarda da devam edebileceğini belirtiyor. Arnold, yaz aylarında daha fazla gecikme ve iptal beklediklerini, ayrıca Boeing ve Airbus'tan uçak teslimatındaki gecikmelerin diğer havayollarında da sorunlara yol açabileceğini ifade ediyor.

Lufthansa, yaşanan bu zorluklara rağmen yolcularına en iyi hizmeti sunma çabasını sürdürürken, sektördeki gelişmeler yakından takip edilmeye devam ediyor.

Avrupa'nın en çok uçuş iptal eden havayolu Lufthansa oldu!

Yorumlar

Sabredin ~ 13 gün önce
Ajet bu unvani alir :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Normaldir ~ 13 gün önce
Adamlarda kanun var , yasa var. Uygulayacak basiret var. Adalet var. Ben yaptım oldu, kırmızı çizgim var, istemeyen gitsin gibi sözler söyleyemezler çalışanlarına. Devlet hakkını arayana o imkanı tanır. Sendika yöneticilerinin şirket yönetimiyle ahbap çavuş ilişkisi yoktur. Yönetici kanunla çizilmiş kurallar çerçevesinde görevlendirme yapar mobbing uygulayamaz. Ama bize gelince Almanya bizi kıskanıyor kardeşim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000