21 Haziran 2008, Cumartesi 07:40:31

Germanwings Türkiye'ye daha çok uçuyor

Avrupa’da 69'dan fazla noktaya uçuş düzenleyen Germanvvings, Türkiye'ye artık daha çok uçuyor.
  • Sayin amca, Malatya ve Sivasa Alman sirketleri degil Öger ucuyor. Cünkü Öger Bluewings sirketinin ucaklarini vollcharter olarak kullaniyor. Bu sayede o bölgenin insani gidecegi yere daha yakin ucmus oluyor.
  • Germanwings'in Türkiye uçuşları acenta anlaşmalı charter şeklinde. SunExpress ise Antalya, İzmir ve Sabiha Gökçen'den tarifeli olarak hem içhat hem de dışhat uçuyor. Haliyle şirket kendi biletini sattığı, tarifeli uçtuğu ve kar ettiği destinasyonlar dururken niye charter ile uğraşsın ki??
  • Uçar tabiki... Rakibi olabilecek SunExpress şu anda iç hat uçuyor... Meydan onlara kaldı... Sadece GermanWings değil diğer Alman şirketlerini izleyin.. Malatya'ya Sivas'a bile iniyorlar..

Avrupa’da 69'dan fazla noktaya uçuş düzenleyen Germanvvings yaz programı boyunca Antalya ile Köln ve Stuttgart arasında haftada 3, Ankara ile Köln, Dortmund arasında haftada 3, Ankara ile Stuttgart arasında haftada 2, İzmir ile Köln, Stuttgart arasında haftada 3, İzmir ile Berlin arasında ise haftada 2 gün uçacak. Germanvvings yaz uçuş programında ayrıca İstanbul'dan Köln, Berlin, Stuttgart ve Dortmund arasındaki seferlerini de artırıyor. Germanvvings, Türkiye'ye haftada toplam 40 uçuş düzenliyor.

Germanwings Türkiye'ye daha çok uçuyor

Yorumlar

gezgin1 ~ 16 yıl önce
Sayin amca, Malatya ve Sivasa Alman sirketleri degil Öger ucuyor. Cünkü Öger Bluewings sirketinin ucaklarini vollcharter olarak kullaniyor. Bu sayede o bölgenin insani gidecegi yere daha yakin ucmus oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
OpsOcc ~ 16 yıl önce
Germanwings'in Türkiye uçuşları acenta anlaşmalı charter şeklinde. SunExpress ise Antalya, İzmir ve Sabiha Gökçen'den tarifeli olarak hem içhat hem de dışhat uçuyor. Haliyle şirket kendi biletini sattığı, tarifeli uçtuğu ve kar ettiği destinasyonlar dururken niye charter ile uğraşsın ki??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
amca ~ 16 yıl önce
Uçar tabiki... Rakibi olabilecek SunExpress şu anda iç hat uçuyor... Meydan onlara kaldı... Sadece GermanWings değil diğer Alman şirketlerini izleyin.. Malatya'ya Sivas'a bile iniyorlar..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000