30 Kasım 2012, Cuma 15:18:06

RUSYA DA KABUL ETTİ!

Rusya, Esenboğa Havalimanı'na indirilen Suriye uçağında uçaksavar radarına ait yedek parça bulunduğunu açıkladı.
  • PUTİN BAKALIM NE KOPARACAK MENFEATİ OLMASA BU ŞEKİLDE FİLAPLARI İNDİRMEZLER BEKLE GÖR
  • Vayy be rusyaya bak o kadar yaygara cikarirken iyiydi. Noldu simdi onlardan cikmismis..
  • rusya resmen yag cekiyo...helal olsun t.c
  • merdiven kemal kabul edet mi hic :-)
  • surda ne yorumlar vardı ucak ilk indiginde.. simdi kimsenin agzını bıcak acmıyor :)
  • buradaki yorumcular nerdesiniz?? ama biliyorum ar damariniz patlamis sizin!!
  • Hanginiz doğru söylüyor yahu,bu ne gevşeklik önce birşey yoktu sonra evet radar vardı.Bu ne demek artık mesele suriye ile türkiyenin meselesi? sen sivil uçağa savaş malzemesi yüklemesi yapıyorsun sorun olmuyor,biz paramızı aldık top sizde der gibi kendini işin dışında tutuyorsun. Rusya bu kadar mısın?
  • kemal kılıçdaroğluda kabul ettimi acaba, yoksa hala direniyormu
  • eyy ön yargılı zavallı arkadaşlarım. Yüce türk devletinin uçakları suriye uçağını türk hava sahasına zorunlu olarak indirdiğinde bir sürü hezeyan ve bu ülkenin istihbarat makamlarını kücük gören, inciten ve tenkit dolu yorum yapan bilgisiz arkadaşlarım. BUYRUN RUSYA, SURİYE UÇAĞINDA UÇAK SAVAR PARÇALARINI OLDUĞUNU BUGÜN KABUL ETTİİİİİ. ŞİMDİ NE SÖYLİCEKSİNİZ. UTANACAKMISINIZ YADA BAŞKA VARSAYIMLARMI ÜRETECEKSİNİZ. HANGİSİNİ YAPARSANIZ YAPIN. AMA ÖNCELİKLE VİCDANLARINIZDAN ÖZÜR DİLEYİNİZ....
  • da eki ayri kullanildiginda dahi demek manasina geliyor yani Rusya bile bunu bu sekilde kabul ettigine gore bu zamana kadar hukumeti yalanci cikarip onlara iftira atan mufteriler acaba durup 1 dakika dusunecek mi yoksa yeni hayal kirikliklarina dogru yelken mi acacak?? ya hep yenilmeye mahkum musunuz siz!!!

Rusya'nın Ankara Büyükelçisi Vladimir İvanovski, Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in ziyareti öncesi büyükelçilikte düzenlediği basın toplantısında geçen ay Esenboğa Havalimanı'na indirilen Suriye uçağı hakkında açıklama yaptı.


İvanovski, uçakta el konulan malzemenin 2004'te imzalanan bir sözleşme uyarınca tamir edilen bir uçaksavar kompleksine ait radarın yedek parçaları olduğunu belirterek, "Bu tatsız olayı ne kadar çabuk unutursak o kadar iyi olacak. Artık bizim malımız değildi. Para aldıktan sonra bizim sorumluluğumuz kalmadı. Geriye kalan Türkiye ile Suriye arasındadır" diye konuştu.

Büyükelçi İvanovski, Suriye uçağı konusunun Rusya Devlet Başkanı Vladimir Putin'in 3 Aralık'ta Türkiye'ye yapacağı ziyaret esnasında gündeme gelmeyeceğini, bu konunun artık kapatılması gerektiğini söyledi. (Gazetevatan)

RUSYA DA KABUL ETTİ!

Yorumlar Tüm Yorumlar (10)

kaz gelecek ~ 11 yıl önce
PUTİN BAKALIM NE KOPARACAK MENFEATİ OLMASA BU ŞEKİLDE FİLAPLARI İNDİRMEZLER BEKLE GÖR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Komik ~ 11 yıl önce
Vayy be rusyaya bak o kadar yaygara cikarirken iyiydi. Noldu simdi onlardan cikmismis..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
güclü t.c ~ 11 yıl önce
rusya resmen yag cekiyo...helal olsun t.c

Yanıtla

Kalan karakter 1000
dogrucu davut ~ 11 yıl önce
merdiven kemal kabul edet mi hic :-)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
poland ~ 11 yıl önce
surda ne yorumlar vardı ucak ilk indiginde.. simdi kimsenin agzını bıcak acmıyor :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sirf kemalmi? ~ 11 yıl önce
buradaki yorumcular nerdesiniz?? ama biliyorum ar damariniz patlamis sizin!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İsim / Rumuz ~ 11 yıl önce
Hanginiz doğru söylüyor yahu,bu ne gevşeklik önce birşey yoktu sonra evet radar vardı.Bu ne demek artık mesele suriye ile türkiyenin meselesi? sen sivil uçağa savaş malzemesi yüklemesi yapıyorsun sorun olmuyor,biz paramızı aldık top sizde der gibi kendini işin dışında tutuyorsun. Rusya bu kadar mısın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Alone ~ 11 yıl önce
kemal kılıçdaroğluda kabul ettimi acaba, yoksa hala direniyormu

Yanıtla

Kalan karakter 1000
anka ~ 11 yıl önce
eyy ön yargılı zavallı arkadaşlarım. Yüce türk devletinin uçakları suriye uçağını türk hava sahasına zorunlu olarak indirdiğinde bir sürü hezeyan ve bu ülkenin istihbarat makamlarını kücük gören, inciten ve tenkit dolu yorum yapan bilgisiz arkadaşlarım. BUYRUN RUSYA, SURİYE UÇAĞINDA UÇAK SAVAR PARÇALARINI OLDUĞUNU BUGÜN KABUL ETTİİİİİ. ŞİMDİ NE SÖYLİCEKSİNİZ. UTANACAKMISINIZ YADA BAŞKA VARSAYIMLARMI ÜRETECEKSİNİZ. HANGİSİNİ YAPARSANIZ YAPIN. AMA ÖNCELİKLE VİCDANLARINIZDAN ÖZÜR DİLEYİNİZ....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
da eki ~ 11 yıl önce
da eki ayri kullanildiginda dahi demek manasina geliyor yani Rusya bile bunu bu sekilde kabul ettigine gore bu zamana kadar hukumeti yalanci cikarip onlara iftira atan mufteriler acaba durup 1 dakika dusunecek mi yoksa yeni hayal kirikliklarina dogru yelken mi acacak?? ya hep yenilmeye mahkum musunuz siz!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000