02 Aralık 2011, Cuma 09:20:27

ESENBOĞA'DA OLAĞANÜSTÜ HAL!

Amerika'nın 2 numarası Ankara'ya geldi, Esenboğa'da kuş uçurtulmadı...
  • Dublörleri ve zırhlı limuzinleriyle neden geldiği eminim bir kaç gün içinde çıkar; sanırsam pkk hakkında rapor almaya geldi bayadır şehit haberi gelmediği için kıllandı Obama efendi Joe u yolladı.
  • Dünden beri tamam anladık Co biden efendi geldi...4 tane ayrı ayrı haber yapmıssınız...Geldikleri gibi gideceklerdir...
  • desenize suriyeye saldırı yakın fakat suriye ne ırağa nede içi boş kavimlerle dolu olan libyaya benzer
  • Airporthaber bu isin arkasini birakmayacagiz, birakmayin...
  • kesin bunun yüzünden iststatus'u kapattilar. bu ve bunun gibi "VIP"leri korumak icin. Bizim canimiz can degil ya, onun ki can. Iststatus'u susturanlarin KINIYORUM. Airporthaber lütfen bu durumu rahat birakmayin, bizi destekleyin, iststatus ve tüm radarlarimizi geri istiyoruz!
  • Bu eleman başkan yardımcısı çok sıkı bir ermeni, rum sevdalısıdır her ortamda Türkiye aleyine çalışmıştır. Ancak Obama yardımcısı olduğu için kendisini törpüleyerek başkan ne derse onu yapmak zorundadır kendi şahsi fikirlerini bir kenara koyup ülkesinin çıkarını gözetip Türkiye ile iyi ilişkiler kurmak peşindedir. lobiciliktir bütün olay..
  • Joe Biden her zaman Türkiye karşıtı durum sergilemiştir.Cebinde pek de hayra alamet olmayan birşeyler legeldiğini sanıyorum..Yakında kokusunu alırız:(
  • başkan yardımcısı ıraktan geldi ankaraya boeing 757 tip bir uçakla indi normalde boeing 747 ile uçarlar ancak önce ıraka gittiği için 747 çok büyük bir uçak güvenlik nedeniyle 757 ile geldi.. sonuçta başkan yardımcısı güvenlik önemlidir tabi..
Amerika'nın Başkan Yardımcısı Joe Biden bazı temaslarda bulunmak ve görüşmeler yapmak üzere dün gece Türkiye'ye geldi. Biden'in ilk durağı Ankara oldu.

Joe Biden'i taşıyan Air Force Two uçağı Esenboğa Havalimanı'na inmeden 1 saat kadar önce onu koruyacak ekip meydana indi. Apronda bir dizi önlemler alan koruma ekipleri, zırhlı limuzinleri de Biden için hazırladı.

Havalimanındaki güvenlik kontrollerinin artırıldığı ve gazetecilerin de VIP salonuna sıkı aramaların ardından alınmasıyla devam eden güvenlik önlemleri Biden'in Esenboğa Havalimanı'na inmesiyle üst seviyeye ulaştı. 

Dün gece saat 23:30'da havalimanına Air Force Two uçağıyla inen Joe Biden için polis ve kendi koruma ekipleri teyakkuza geçti. Gayet sakin ve neşeli bir görüntü çizen Amerika'nın iki numarası, kendisini çekmeye çalışan basın mensuplarına el salladı. Biden'in aprona inmesiyle karşılama ekibi ve güvenlik kuvvetleri dışında herkes uzaklaştırıldı. 

Polis ve Amerikan güvenlik görevlileri Joe Biden için Esenboğa Havalimanı'nda kuş uçurtmadı. Keskin nişancıların da hazır buluduğu bu uluslararası ziyaret sonrasında zırhlı limuzine binen Biden, aprondan sözkonusu araçla ayrıldı. Joe Biden'i Washington Büyükelçisi Namık Tan, ABD'nin Ankara Büyükelçisi Francis Ricciardone ve Ankara Vali Yardımcısı Mehmet Ali Ulutaş ile diğer yetkililer karşıladı.

Ziyaretten habersiz olan bazı yolcular Esenboğa Havalimanı'ndaki hareketliliği şaşkın gözlerle izlerken, çevreden bilgi almaya çalıştı.

Daha sonra konaklayacağı otele doğru yola çıkan Başkan Yardımcısı, bugün Cumhurbaşkanı Abdullah Gül ile görüşecek.
ESENBOĞA'DA OLAĞANÜSTÜ HAL!

Yorumlar Tüm Yorumlar (8)

Misafir ~ 12 yıl önce
Dublörleri ve zırhlı limuzinleriyle neden geldiği eminim bir kaç gün içinde çıkar; sanırsam pkk hakkında rapor almaya geldi bayadır şehit haberi gelmediği için kıllandı Obama efendi Joe u yolladı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Dünden beri tamam anladık Co biden efendi geldi...4 tane ayrı ayrı haber yapmıssınız...Geldikleri gibi gideceklerdir...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
desenize suriyeye saldırı yakın fakat suriye ne ırağa nede içi boş kavimlerle dolu olan libyaya benzer

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Airporthaber bu isin arkasini birakmayacagiz, birakmayin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
kesin bunun yüzünden iststatus'u kapattilar. bu ve bunun gibi "VIP"leri korumak icin. Bizim canimiz can degil ya, onun ki can. Iststatus'u susturanlarin KINIYORUM. Airporthaber lütfen bu durumu rahat birakmayin, bizi destekleyin, iststatus ve tüm radarlarimizi geri istiyoruz!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Bu eleman başkan yardımcısı çok sıkı bir ermeni, rum sevdalısıdır her ortamda Türkiye aleyine çalışmıştır. Ancak Obama yardımcısı olduğu için kendisini törpüleyerek başkan ne derse onu yapmak zorundadır kendi şahsi fikirlerini bir kenara koyup ülkesinin çıkarını gözetip Türkiye ile iyi ilişkiler kurmak peşindedir. lobiciliktir bütün olay..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
Joe Biden her zaman Türkiye karşıtı durum sergilemiştir.Cebinde pek de hayra alamet olmayan birşeyler legeldiğini sanıyorum..Yakında kokusunu alırız:(

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 12 yıl önce
başkan yardımcısı ıraktan geldi ankaraya boeing 757 tip bir uçakla indi normalde boeing 747 ile uçarlar ancak önce ıraka gittiği için 747 çok büyük bir uçak güvenlik nedeniyle 757 ile geldi.. sonuçta başkan yardımcısı güvenlik önemlidir tabi..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000