21 Aralık 2016, Çarşamba 18:59:41

Delta Havayolları Arapça konuşan fenomeni uçaktan indirdi

YouTube'da 2 milyon 250 bin takipçisi olan sosyal medya fenomeni Adam Saleh, annesiyle telefonda Arapça konuştuğu için uçaktan atıldığını iddia etti.
  • ezik arap. eninde sonunda gelecek bi gun , trabzona gelirse tekme tokat dalarim buna.
  • Havayolunun yaptığı uygulama çok saçma. Amerikanların dünyadaki en umursamaz ve dünyadan haberi olmayan milletlerden birisi olduğunu da belirtmeme gerek yoktur umarım. Ama bu adamın daha önceki videolarını izlediyseniz videolarında yüksek ve agresif bir sesle Arapça sayım yaptığını filan görebilirsiniz. Her ne koşulda olursa olsun kişinin suçu yoksa uçaktan atılmaz ama kendisinin de sadece annesiyle uçakta konuştuğu için atıldığını zannetmiyorum.
  • bu adamin tum youtube videolari millete yaptigi esek sakalari uzerine. daha once de atilmisti, ucakta bagira bagira arapca geri sayim yaptigi videoyu izleyebilirsiniz. bu da yenisi. ha anlamadigi dilden korkan amerigali salak mi? eyvallah, tabii ki de salak. ama bu arkadaslar da pek akilli degil.
  • yasadigin ulkenin dilini konusun ozaman sikinti olmaz. 32 yildir Hollandadayim ve Hollandalilarla Hollandaca konusurum ve Turklere Turkce ve Hollandaca konusurum. bilmedigim Yabanci dil duysam bu kabalik olur. sanki gizli,sakli birsey var. ortama ayak uydurmak sart.
  • Bu haberi okuyan akıl sahibi biri 'adam haksız' diyemez.
  • Arkadaslar eger diger videolarina bakarsaniz aslinda tamamen hit almak icin yapilan bir uygulama. Daha once bi arkadasina sahte polis kiyafetleri giydirip kendilerinin ust bas aramasi yapilirken ki videosuda patladi. Boyle hemen herseye inanmayin. Ucakta 20 yolcu sikayette bulunmus. Bi diger videosunda 10dan geriye sesli bir sekilde sayiyor. Yaptigi tamamen terbiyesizlik.
  • Haberi okudugunuzda Delta havayollarina karsi neden boyle bi ayip yapmislar diyebilirsiniz, benim de ilk verdigim tepki buydu fakat sadece Adam Saleh'in Youtube hesabina girdiginiz zaman goreceksiniz ki saka videolari ceken bu adamin "Ucakta bagirarak arapca geri sayma", "Ucak bagajinda valizin icinde seyahat ettim" (Tabi ki sahte video, bircogumuz guvenlikleri atlatsa bile -50 derece gibi soguk bir ortamda seyahat edemeyecegini tahmin edebiliriz.) gibi videolari var ve o ucustaki kisiler de telefonla konusmadigi yonde ifade vermis. Gorunuse gore yolunda gitmeyen kamera sakasindan da prim yapmaya calismis sadece. Bilgilendireyim dedim :)
  • fenomen menomen zoytari doldu etraf, amerigalilarinda isi zor her firsatta bizi ezdiniz diye aglayan zenciler bitti simdi araplarda zirlama sirasi.. keske o ucakta olsaydimda silleyi ensesine ask etseydim allahin kekosunun.
  • Fenomen olmus ama men olamamis men
  • Delta Airlines hiç yakışmayan bir davranış.Arap dili konuşuyor diye insanlara terorist muamelesi yapılamaz.Delta Havayollarını kınıyorum.

New York’ta yaşayan YouTube fenomeni Adam Saleh (22), Delta Havayolları'na ait uçakta, telefonda annesiyle Arapça konuştuğu için uçuş görevlileri tarafından dışarı çıkarıldığını belirtti.

Saleh, Londra-New York seferini yapan uçaktaki görevlilerin sergilediği bu davranış sonrasında sosyal medya hesabından, olayla ilgili üzüntüsünü dile getirdi.

Saleh'in olaya ilişkin yayımladığı videonun olduğu tweet, yüzbinlerce retweet ve beğeni aldı.

Saleh’in ifadesine göre, kendisinin Arapça konuştuğunu duyan yolcular rahatsız oldu ve uçuş görevlilerini çağırarak durumdan şikayetçi oldu. Bunun üzerine Saleh ve yanındaki arkadaşı, uçaktan indirildi.

Olayın ardından bir açıklama yapan Delta Havayolları, Saleh ve arkadaşının, 20 yolcudan gelen şikayet nedeniyle uçaktan dışarı çıkarıldığını belirtti. Şirket buna karşın, olaya ilişkin inceleme başlatıldığını ifade etti.

Delta Havayolları Arapça konuşan fenomeni uçaktan indirdi

Yorumlar Tüm Yorumlar (62)

hayri ~ 7 yıl önce
ezik arap. eninde sonunda gelecek bi gun , trabzona gelirse tekme tokat dalarim buna.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Lazoli ~ 7 yıl önce
Uzungöldeyim gel, birlikte göle gireriz. Arap gölü artık orası :)
~ 7 yıl önce
Havayolunun yaptığı uygulama çok saçma. Amerikanların dünyadaki en umursamaz ve dünyadan haberi olmayan milletlerden birisi olduğunu da belirtmeme gerek yoktur umarım. Ama bu adamın daha önceki videolarını izlediyseniz videolarında yüksek ve agresif bir sesle Arapça sayım yaptığını filan görebilirsiniz. Her ne koşulda olursa olsun kişinin suçu yoksa uçaktan atılmaz ama kendisinin de sadece annesiyle uçakta konuştuğu için atıldığını zannetmiyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
fenomen! ~ 7 yıl önce
bu adamin tum youtube videolari millete yaptigi esek sakalari uzerine. daha once de atilmisti, ucakta bagira bagira arapca geri sayim yaptigi videoyu izleyebilirsiniz. bu da yenisi. ha anlamadigi dilden korkan amerigali salak mi? eyvallah, tabii ki de salak. ama bu arkadaslar da pek akilli degil.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
grb ~ 7 yıl önce
yasadigin ulkenin dilini konusun ozaman sikinti olmaz. 32 yildir Hollandadayim ve Hollandalilarla Hollandaca konusurum ve Turklere Turkce ve Hollandaca konusurum. bilmedigim Yabanci dil duysam bu kabalik olur. sanki gizli,sakli birsey var. ortama ayak uydurmak sart.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Acenta55 ~ 7 yıl önce
Carsida yururken yaninda olan insanla turkce konustugunda, ne yani tum carisda yuruyen insanlar art niyetli mi dusunuyor ?! Sen hollanda da bosuna yasiyorsun :)
Sude ~ 7 yıl önce
Yanliz annesiyle konusuyo belki annesi ingilizce bilmiyodur
grb ~ 7 yıl önce
anneyle ayni dilde konusulur fakat ses tona da dikkat ederim. belki dikkat etmeden sesli sekilde arapca konusuyordu ve bu nedenle yolcular rahatsiz oldu. acenta55 rahatsiz olan var rahatsiz olmayan var, art niyetle alaka yok. ortamla alakali, atmosfer, heryer terrorist kayniyor. insanlarda korku var. yook cok ben iyi yerde yasiyorum!
Cengiz ~ 7 yıl önce
Bu haberi okuyan akıl sahibi biri 'adam haksız' diyemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fenomen Tripleri ~ 7 yıl önce
Arkadaslar eger diger videolarina bakarsaniz aslinda tamamen hit almak icin yapilan bir uygulama. Daha once bi arkadasina sahte polis kiyafetleri giydirip kendilerinin ust bas aramasi yapilirken ki videosuda patladi. Boyle hemen herseye inanmayin. Ucakta 20 yolcu sikayette bulunmus. Bi diger videosunda 10dan geriye sesli bir sekilde sayiyor. Yaptigi tamamen terbiyesizlik.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Furkan Ayhan Guvenc ~ 7 yıl önce
Haberi okudugunuzda Delta havayollarina karsi neden boyle bi ayip yapmislar diyebilirsiniz, benim de ilk verdigim tepki buydu fakat sadece Adam Saleh'in Youtube hesabina girdiginiz zaman goreceksiniz ki saka videolari ceken bu adamin "Ucakta bagirarak arapca geri sayma", "Ucak bagajinda valizin icinde seyahat ettim" (Tabi ki sahte video, bircogumuz guvenlikleri atlatsa bile -50 derece gibi soguk bir ortamda seyahat edemeyecegini tahmin edebiliriz.) gibi videolari var ve o ucustaki kisiler de telefonla konusmadigi yonde ifade vermis. Gorunuse gore yolunda gitmeyen kamera sakasindan da prim yapmaya calismis sadece. Bilgilendireyim dedim :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boys anilar soytarilarrr ~ 7 yıl önce
fenomen menomen zoytari doldu etraf, amerigalilarinda isi zor her firsatta bizi ezdiniz diye aglayan zenciler bitti simdi araplarda zirlama sirasi.. keske o ucakta olsaydimda silleyi ensesine ask etseydim allahin kekosunun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Aa ~ 7 yıl önce
Fenomen olmus ama men olamamis men

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Nevin ~ 7 yıl önce
Delta Airlines hiç yakışmayan bir davranış.Arap dili konuşuyor diye insanlara terorist muamelesi yapılamaz.Delta Havayollarını kınıyorum.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000