16 Temmuz 2010, Cuma 09:00:59

600 YOLCU PERİŞAN OLDU

Delta Havayolları John F. Kennedy Havaalanı'nda 3 gün içinde yaklaşık 600 kadar yolcuyu perişan etti.
  • http://travel.usatoday.com/flights/post/2010/07/767-woes-ground-more-than-600-delta-customers-at-jfk/99929/1. Olay 3 gun icinde 3 ariza degil. 6 saat icinde BCN, DUB ve IST ucaklarinda arizalanma. Ve yetkili "boyle seyler basimiza ilk geliyor" degil "Boyle sorunlar genelde pek olmaz." diyor.
  • Görülüyor ki hangi havayolu olursa olsun ciddi motor arızaları olabiliyor hem de ardı ardına bir kaç tane uçakta olabiliyor.. Delta havayollarında bu tip bir motor arızası olmuş.. Delta da olabilir, Thy de de olabilir, Emirates, Cathay Pacific, British Airways olabilir.. Hemen THY de olunca ortalığı birbirine katmayın zaten bu memlekete ne geliyorsu hep içerden zarar geliyor geçmişde olduğu gibi.. Arızalar olabilir, sonuçta nasıl insanlar hastalanıyorsa uçaklar da da arıza olabilir..
  • sukur thy nin basina gemedi yoksa goygoycular thy aleyhine simdi neler dokturmustu

Okuyucularımızın hatırlayacağı üzere geçtiğimiz gün Delta Havayolları'nın New York - İstanbul seferindeki motor arızasını okuyucularına duyurmuştuk.

John F. Kennedy Havaalanı'nda bulunan Delta Havayolları'na ait Boeing 767'lere neler oluyor?

Delta Havayollarına ait New York - Barcelona uçuşunu yapması planlanan Boeing 767 tipi uçakta meydana gelen mekanik arıza nedeniyle yaklaşık 6 saat boyunca yolcular alanda bekletildi. Problemin giderilmesinin ardından kalkış yapan uçak kısa bir süre sonra kalkış yaptığı alana geri döndü ve uçak bakıma alınırken, yolcular otellere yerleştirildi.

Aynı gün yaşanan bir başka olay ise New York - Dublin uçuşunda meydana geldi. Boeing 767 tipi 234 yolcusu bulunan uçak kalkışından kısa bir süre sonra yine aynı şekilde kalkış yaptığı alana motor arızası nedeniyle geri döndü.

Delta yetkilileri ise yaptığı açıklama da "Böyle bir şey başımıza ilk defa geliyor. 3 gün içerisinde 3 uçağımızı motor arızası nedeniyle seferden kaldırdık. İncelemelere başladık. Yolcuları mağdur etmemek amacıyla elimizden geleni yaptık ve yapmaya devam edeceğiz" diye konuştu.

 

600 YOLCU PERİŞAN OLDU

Yorumlar

Misafir ~ 14 yıl önce
http://travel.usatoday.com/flights/post/2010/07/767-woes-ground-more-than-600-delta-customers-at-jfk/99929/1. Olay 3 gun icinde 3 ariza degil. 6 saat icinde BCN, DUB ve IST ucaklarinda arizalanma. Ve yetkili "boyle seyler basimiza ilk geliyor" degil "Boyle sorunlar genelde pek olmaz." diyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
Görülüyor ki hangi havayolu olursa olsun ciddi motor arızaları olabiliyor hem de ardı ardına bir kaç tane uçakta olabiliyor.. Delta havayollarında bu tip bir motor arızası olmuş.. Delta da olabilir, Thy de de olabilir, Emirates, Cathay Pacific, British Airways olabilir.. Hemen THY de olunca ortalığı birbirine katmayın zaten bu memlekete ne geliyorsu hep içerden zarar geliyor geçmişde olduğu gibi.. Arızalar olabilir, sonuçta nasıl insanlar hastalanıyorsa uçaklar da da arıza olabilir..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 14 yıl önce
sukur thy nin basina gemedi yoksa goygoycular thy aleyhine simdi neler dokturmustu

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000