03 Temmuz 2008, Perşembe 08:37:39

ATLASJET’E MEKTUPLU ÇAĞRI

Atlasjet Havayolları’nın 1 Temmuz’dan itibaren Çanakkale'ye yaptığı uçuş sayısını 4'e düşürmesinin ardından Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkan Yardımcısı İlhan Doğan, Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy'a mektup gönderdi.
  • çanakkaleye haftada 4 sefer gayet iyi daha ne olacak?
  • uzak doğru diyor. Yani uzak uçuş mesafesi bu da bilet fiyatlarına yansır e bilet fiyatları yüksek oluncada bu sefer diğerleri bu fiyata uçarken biz niye daha fazla ödüyoruz polemiği çıkar. nerden baksan zor yani
  • karslı vatandaş, sizin orası uçakla neredeyse 2 saat sürüyor. petrol varil fiyatı aldı başını gitti. özel havayollarını kurtarmaz uzak mesafeler
  • Temelde insanlar her gün bulunduğu illere uçak seferi istiyor ama bu otobüs değil. Ayrıca yaz günü insanlar bodrum, antalya gibi yerlere uçuyor. Dolayısıyla haftada 4 sefer olması iyi, hiç uçulmayan iller var. Onlar ne yapsın?
  • YURDUN HER KOŞESİNE UCUYORSUNUZ. BU HIZMETLERİNİZİN YÖNÜNÜ KARSA CEVİRMENİZİ ARZULUYORUM.
  • havayolu firmalarında bu normaldir. Yani yaz döneminde havayolu firmaları hatların yoğun olduğu yerlere sefer sayılarını artırmak zorundalar. Dolayısıyla çanakkaleye haftanın 4 günü gayet normal bence, bu neyin telaşıdır?

Çanakkale Ticaret ve Sanayi Odası (ÇTSO) Başkan Yardımcısı İlhan Doğan, Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy'a gönderdiği mektupta, Atlasjet'in Çanakkale-İstanbul arasındaki uçuş seferlerinin yeniden 6 güne çıkarılmasını talep etti.

Doğan yaptığı açıklamada, Atlasjet Havayolları'nın aldığı kararla Çanakkale-İstanbul hattındaki uçuşların 1 Temmuz itibariyle 4 gün ile sınırlandırıldığını anımsattı. Bu konuda, Atlasjet Havayolları Yönetim Kurulu Başkanı Murat Ersoy'a sefer sayısının yeniden 6 güne çıkarılması talebini içeren bir mektup gönderdiğini belirten Doğan, mektubunda şu görüşlere yer verdiğini kaydetti:

"Bildiğiniz gibi, 2006 yılı sonu itibariyle firmanız tarafından ilimizde tarifeli uçak seferleri başlatılmış ve uçuşların Çanakkale'de vazgeçilmez bir ulaşım ihtiyacı olduğu yüzde 100'lere varan doluluk oranıyla kanıtlamıştır. Bu dönem içinde ulaşım alt yapısında da önemli gelişmeler sağlanmış, havaalanındaki önemli eksiklikleri hızla tamamlanmıştır. Bu olumlu çalışmaların yanı sıra yetkili acentelerden Çanakkale kamu ve özel kuruluşları tarafından kombine biletler alınarak uçuşların devamlılığı konusunda destek sağlanmıştır. Ancak kombine biletlerin satışlarından sonra sefer sayılarının tekrardan düşürülmesiyle günü birlik gidiş-dönüş imkânı kalmamış, uçuşların cazibesi ortadan kalkmıştır. Uçuş hizmetlerinin gerek başlaması, gerekse sürdürülmesi konusunda yapılan tüm bu desteklerin devamı ve güvenilirliğinin kaybolmaması açısından seferlerin başlangıçtaki sıklıkla yapılması gerektiğine inanıyoruz. Çanakkaleliler olarak beklentimiz, ilimizi İstanbul ve Ankara'ya yakınlaştıran, haftada 6 gün olan seferlerin yeniden başlamasıdır. Bunun için gerekli çalışma ve hassasiyeti göstereceğinize inanıyoruz."

Kaynak: Burası Çanakkale

ATLASJET’E MEKTUPLU ÇAĞRI

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

UYGUN ~ 16 yıl önce
çanakkaleye haftada 4 sefer gayet iyi daha ne olacak?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
BİLET FİYATI ~ 16 yıl önce
uzak doğru diyor. Yani uzak uçuş mesafesi bu da bilet fiyatlarına yansır e bilet fiyatları yüksek oluncada bu sefer diğerleri bu fiyata uçarken biz niye daha fazla ödüyoruz polemiği çıkar. nerden baksan zor yani

Yanıtla

Kalan karakter 1000
UZAK ~ 16 yıl önce
karslı vatandaş, sizin orası uçakla neredeyse 2 saat sürüyor. petrol varil fiyatı aldı başını gitti. özel havayollarını kurtarmaz uzak mesafeler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
doğru ~ 16 yıl önce
Temelde insanlar her gün bulunduğu illere uçak seferi istiyor ama bu otobüs değil. Ayrıca yaz günü insanlar bodrum, antalya gibi yerlere uçuyor. Dolayısıyla haftada 4 sefer olması iyi, hiç uçulmayan iller var. Onlar ne yapsın?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
KARSLI ~ 16 yıl önce
YURDUN HER KOŞESİNE UCUYORSUNUZ. BU HIZMETLERİNİZİN YÖNÜNÜ KARSA CEVİRMENİZİ ARZULUYORUM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
yaz dönemi ~ 16 yıl önce
havayolu firmalarında bu normaldir. Yani yaz döneminde havayolu firmaları hatların yoğun olduğu yerlere sefer sayılarını artırmak zorundalar. Dolayısıyla çanakkaleye haftanın 4 günü gayet normal bence, bu neyin telaşıdır?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000