01 Kasım 2016, Salı 09:32:53

Atlasglobal Londra Stansted'den uçuşlara başladı

Üç yıl önce Birleşik Krallık’tan İstanbul ve Ercan seferlerine başlayan Atlasglobal, Stansted Havaalanı’ndan uçuşlarına törenle başladı.
  • Problemi bu, hemen hemen hersene daha önce uçtuğu hatta yeniden bir açılış yapıyor ve sizde bunu sanki yeni birşey yapıyormuşlar gibi yayınlıyorsunuz. Bu havayolu o kadar kararsızki ah birde hangi hatta hangi havalimanından uçmak istediğine bir karar verebilse.. Bu havalimanı Londrada değiştirdiği 3. Havalimanı gerçi buna 2 sene öncede uçuyorlardı ama sanki yeni başlıyorlarmış gibi kokteyl yapmışlar... YERSEN.!!!!
  • 2-3 yıl önce yine İstanbul dan İngiltereye uçuş koyup zarar ile hat kapanmıştı. Şimdi yine aynı durum. inşallah hat dolu olur da herkes para kazanır.
  • Bizim Türk firmaları bu yüzden bi arpa boyu ilerleyemiyor. Birbirinin pastasını çalmak yerine yabancı firmaların pastalarına yönelseler daha büyeyecekler ama ne yapsınlar, komşununki daha tatlı geliyor demek ki.
  • Stansted'e Pegasus gunde iki kere ucuyor zaten neden ve ucaklari daha yeni
  • luton u öve öve bitiremiyordu Atlasglobal nooooldu ?
  • Atlas in isi cok zor,kolay gelsin....
  • Stan, yes derken Luton, no'mu?

Üç yıl önce Birleşik Krallık’tan İstanbul ve Ercan seferlerine başlayan Atlasglobal, Stansted Havaalanı’ndan uçuşlarına törenle başladı.

Londra’nın kuzeyindeki Stansted Havaalanı’ndan ilk uçuşunu başlatan Atlasglobal’ın haftanın her günü İstanbul Atatürk Havaalanı üzerinden Ercan’a uçacağı bildirildi.

Stansted Havaalanı’nda bu amaçla düzenlenen törene KKTC Londra Temsilcisi Zehra Başaran, Atlasglobal Birleşik Krallık Direktörü Mustafa Ebgü, Stansted Havaalanı Dışişler Genel Müdürü Chris Wiggan ile KKTC Turizm Ataşesi Kadir Doruhan, Atlasglobal Türkiye Satış ve Pazarlama Müdürü Egemen Serçe, Stansted Atlasglobal İstasyon Müdürü Halil İbrahim Yıldırım,  Tulip Travel CEO’su Itır Sökmen, Happy Days Direktörü Saffet Başpınarlı, Just Travel Direktörleri Murat ve Meryem Yüksel, Cyprus Premier ve Cyprus Paradise Direktörü Kemal Kenan, Colchester Travel’dan John Bennet ile çok sayıda davetli katıldı.

Geçtiğimiz yıl Luton’dan 100  bine yakın yolcu taşıyan hava şirketinin Stansted uçuşlarının başlaması nedeniyle KKTC Londra Temsilcisi Zehra Başaran, Atlasglobal U.K Direktorü Mustafa Ebgü, İstasyoon Müdürü Halil İbrahim Yıldırım ve Havaalanı Dışişler Genel Müdürü Chris Wiggan, kırmızı kurdeleyi alkışlar arasında birlikte kestiler.

Chris Wiggan, Atlasglobal’in Stansted’den uçuşlarını memnuniyetle karşıladıklarını belirtirken, KKTC Temsilcisi Zehra Başaran, Kıbrıs Türk toplumu için bu destinasyonun önemine dikkati çekti. Kuzey Kıbrıs’ta 300 binden fazla soydaşının yaşadığını kaydeden Başaran, Britanya’da da 300 binden fazla Kıbrıs kökenli Türk'ün yaşadığına ve bu uçuşların toplum için büyük önem taşıdığını söyledi.

Essex bölgesinde kurulu ve 4 ayrı yerel seyahat acentasına sahip Colchester Travel’in sahibi John Bennett, Atlasglobal’ın Stansted’den uçmaya başlamasından büyük memnunluk duyduklarını dile getirerek, “Atlasglobal, İstanbul üzerinden birçok yeni destinasyona yol açıyor. Müşterilerimize yeni destinasyonlar sunmaktan sevinç duyuyoruz. Atlasglobal, büyük bir üne sahip servisi ile yerel halka fantastik bir hizmet sunacaktır” diye konuştu.

Atlasglobal Hava Şirketinin Birleşik Krallık direktörü Mustafa Ebgü , Londra Stansted Havaalanından uçmaya başladıkları için mutlu olduklarını belirterek, “Bu karar, yolcularımıza daha uygun ve konforlu servis sunmak için alınan stratejik bir karardır. Kararı almamızda, yolcularımız ve seyahat acentalarından aldığımız olumlu geri dönüşüm de rol oynamıştır” dedi. (eurovizyon)

Atlasglobal Londra Stansted'den uçuşlara başladı

Yorumlar Tüm Yorumlar (9)

ATLASIN ZATEN ~ 7 yıl önce
Problemi bu, hemen hemen hersene daha önce uçtuğu hatta yeniden bir açılış yapıyor ve sizde bunu sanki yeni birşey yapıyormuşlar gibi yayınlıyorsunuz. Bu havayolu o kadar kararsızki ah birde hangi hatta hangi havalimanından uçmak istediğine bir karar verebilse.. Bu havalimanı Londrada değiştirdiği 3. Havalimanı gerçi buna 2 sene öncede uçuyorlardı ama sanki yeni başlıyorlarmış gibi kokteyl yapmışlar... YERSEN.!!!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 7 yıl önce
2-3 yıl önce yine İstanbul dan İngiltereye uçuş koyup zarar ile hat kapanmıştı. Şimdi yine aynı durum. inşallah hat dolu olur da herkes para kazanır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rekabet ~ 7 yıl önce
Bizim Türk firmaları bu yüzden bi arpa boyu ilerleyemiyor. Birbirinin pastasını çalmak yerine yabancı firmaların pastalarına yönelseler daha büyeyecekler ama ne yapsınlar, komşununki daha tatlı geliyor demek ki.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Benchmarking ~ 7 yıl önce
Buna komşunun payını çalmak denmez. Girişimcilikte, benchmarking denir. Amerikayı yeniden keşfetmeye gerek duymadan, başka biri ne yaptıysa ve başarıya ulaştıysa kısa yoldan siz de yapar ve başarıya ulaşırsınız. Bu eleştirilecek bir şey değil, tavsiye edilen bir yoldur. Ancak, belli bir hatta belli bir yöne uçan yolcu sayısı belliyse, ve bu hattı yeni açma girişiminde bulunan havayolu, benchmarkingin gölgesine sığınarak, "nasıl olsa diğer havayolunu yerim ben, yolcusunu kaparım, yolumu da bulurum" diyerek bu hattı açıyorsa, o havalimanının idari otoritesinin bu slotu vermemesi gerekir. Bu tür hatlar, her iki havayolunun kazanç imkanlarını baltaladığı gibi, havalimanının sürdürülebilir yolcu yoğunluğunu da olumsuz etkiler. Nedense bu dünyada olmadık yerde gereksiz kontrol ve sıkılır, hiç ummadık alanlarda da gereksiz bir serbestlik var. Ne diyelim, hayırlısı olsun.-Mikdat
Stansted ~ 7 yıl önce
Stansted'e Pegasus gunde iki kere ucuyor zaten neden ve ucaklari daha yeni

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ist/saw farkı ~ 7 yıl önce
demek ki artık avrupa yakasında oturanların saw'a gitme mecburiyeti kalmamış, o açıdan bakmak lazım.
luton u ~ 7 yıl önce
luton u öve öve bitiremiyordu Atlasglobal nooooldu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
IL ~ 7 yıl önce
Atlas in isi cok zor,kolay gelsin....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
STED ~ 7 yıl önce
Stan, yes derken Luton, no'mu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000