31 Ekim 2009, Cumartesi 11:10:22

Uçaklar Erzurum'a inemedi

Erzurum'da dün gece yarısından itibaren etkili olan yoğun kar yağışı, kara ve hava ulaşımının da aksamasına neden oldu.
  • 7 saat boyunca önce erzurum sonra diyarbakır sonra erzurum sonra tekrar ankara'ya götüren thy,saçma sapan bilgi eksiklikleriyle bizleri mağdur etti,bir çok yolcu rahatsızlandı ve bissürü bağrış çağrışla gece bizi konaklattılar.neyse ki bu sabah erzuruma indik,kalkış iznini veren sonra tekrar inebilirsiniz diyen kule ne düşünüyordu yada pilot mu tecrübesizdi bilemedik ama hayatımızın en zor gecesini geçirdik...
  • Kis olimpiyatlari Erzurum'da yapilacakti degilmi? Umarim alan bu donemde mumkun oldugunca acik kalabilir gelecek kafile ve yolcular icin.
  • şaştım bu işe dispatch uyudu heralde
  • ha ha haa
  • dhmi bu meydanların teknik ozelliklerini arttırırıp CAT III categorisine getirir ve alttan ısıtma yaparsa seferler normal yapılabilir kanımca.rusya,kanada ve iklimi soguk iskandinav ulkelerine bakın orada bunun ornekleri var
  • bende kıbrıstayım arkdaşım sen gece ayazında üstüne bişiler alırken ben hala şort t-shirt ile yatıyorum dışarıda öyle geziyorum. ama bir gün karlı bi havada erzurum gibi biyerde kalırsan.yada inemezsen sakın firma yetkililerine kızma tamam.çünkü sen aydında kısa kolluyla dolaşıyordun :)
  • kar mı yağıyormuş erzurumaaa..ben aydından yazıyoruuum ve şuan kısakolluyum :))

Aralıksız olarak devam eden kar yağışı sonrası Erzurum'da bugün yapılması planlanan Sun Express Havayolları'na ait Erzurum-İzmir ve AnadoluJet'in Ankara-Erzurum uçak seferleri iptal edildi. İzmir ve İstanbul'dan Erzurum'a gelen her iki uçak da yoğun kar yağışı nedeniyle Erzurum Havaalanı'na inemeden geri döndü.

İlde kar yağışı devam ederken, kent merkezinde kar kalınlığının 20 santimetreye, Palandöken'de ise 60 santimetreye ulaştığı bildirildi. Karayolları ve İl Özel İdaresi'ne bağlı ekipler, çevre il ve ilçelerle olan yollarda karla mücadele çalışmalarını sürdürüyor.

Uçaklar Erzurum'a inemedi

Yorumlar Tüm Yorumlar (7)

Misafir ~ 15 yıl önce
7 saat boyunca önce erzurum sonra diyarbakır sonra erzurum sonra tekrar ankara'ya götüren thy,saçma sapan bilgi eksiklikleriyle bizleri mağdur etti,bir çok yolcu rahatsızlandı ve bissürü bağrış çağrışla gece bizi konaklattılar.neyse ki bu sabah erzuruma indik,kalkış iznini veren sonra tekrar inebilirsiniz diyen kule ne düşünüyordu yada pilot mu tecrübesizdi bilemedik ama hayatımızın en zor gecesini geçirdik...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Kis olimpiyatlari Erzurum'da yapilacakti degilmi? Umarim alan bu donemde mumkun oldugunca acik kalabilir gelecek kafile ve yolcular icin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
şaştım bu işe dispatch uyudu heralde

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
ha ha haa

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
dhmi bu meydanların teknik ozelliklerini arttırırıp CAT III categorisine getirir ve alttan ısıtma yaparsa seferler normal yapılabilir kanımca.rusya,kanada ve iklimi soguk iskandinav ulkelerine bakın orada bunun ornekleri var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
bende kıbrıstayım arkdaşım sen gece ayazında üstüne bişiler alırken ben hala şort t-shirt ile yatıyorum dışarıda öyle geziyorum. ama bir gün karlı bi havada erzurum gibi biyerde kalırsan.yada inemezsen sakın firma yetkililerine kızma tamam.çünkü sen aydında kısa kolluyla dolaşıyordun :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
kar mı yağıyormuş erzurumaaa..ben aydından yazıyoruuum ve şuan kısakolluyum :))

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000