28 Ekim 2016, Cuma 23:32:15

ABD'de American Airlines uçağı yanıyor

Amerika Birleşik Devletleri'nin (ABD) Chicago kentinde American Airlines'a ait uçak yanmaya başladı.
  • Çantasını alip cikanlari tekme tokat döverdim
  • Kabin ekibi fena dağılmış, millet otobüsten iner gibi iniyor, ne yönlendiren var, ne de aşağıda yardımcı olan. Bizimkileri beğenmeyenlere ithaf olunur.
  • Bu tür sivil asker sürtüşmeleri kimseye yakışmıyor. Özellikle de bugünki gibi özel ve güzel bir günde. Artık yeni sayfalar açıp, haklıya hakkını verme zamanı. Adam sendecilikleri geçmişte bırakıp ele ele ve kolkola olma zamanı. Sizler de bu söylemlerinizle ne kendinizi ne de içinde bulunduğunuz toplumu daha fazla üzmeyin lütfen. Sevgiler
  • Çok hızlı giderken kalkıştan vazgeçtiği için tekerler yanmış gibi duruyor. Kalkıştan vazgeçme sebebi motor arızası veya herhangi birşey olabilir. Çok hızlıyken kalkıştan vazgeçince uçağı pistte tutmak zordur ekibi gerçekten tebrik ederim. Şanssızlık olmuş tekerlerin alev alması.
  • BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN , UCUZ ATLATILMIŞ .
  • Oncelikle gecmis olsun ama çantasini kapan atlamis. Mazallah çanta yanarsa ne olur. Bence evacuation durumunda bas ustu dolaplari otomatik kilitlenmeli veya çanta ile evacuation yapmaya calisanlar en az 5-10bin euro cezalandirilmali. Sorumsuzluk tamamen.
  • Yanıyoruz fuat abi
  • 767 diye uçak mı kaldı. 25 yıllık uçaklar. Bu adamlar bir de 767 ile istanbula geliyorlardı. İyi kimsenin başına bişey gelmedi
  • Kaptan asker kokenliymis beyler, istihbarat saglam.. simdi dagilin...
  • Ekibi tebrik etmek gerek. Yogun bir cuma trafiginde, zaman stresine yenilmeyip, egitimlerinin hakkini vermisler. Gecmis olsun.

Amerika Birleşik Devletleri'nde (ABD) Chicago-Miami seferini yapacak American Airlines uçağı yanmaya başladı.

American Airlines'a ait Boeing B767-300ER tipi uçağın Chicago O'Hare Havalimanı'nda kalkıştan vazgeçtiği ve sonrasında ise iniş takımlarının yanmaya başladığı öğrenildi.

Uçaktaki yolcuların tahliye edildiği belirtildi.

ABD'de American Airlines uçağı yanıyor

Yorumlar Tüm Yorumlar (17)

Tugay ~ 4 yıl önce
Çantasını alip cikanlari tekme tokat döverdim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Roket Adam ~ 7 yıl önce
Kabin ekibi fena dağılmış, millet otobüsten iner gibi iniyor, ne yönlendiren var, ne de aşağıda yardımcı olan. Bizimkileri beğenmeyenlere ithaf olunur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Incedal ~ 7 yıl önce
Bu tür sivil asker sürtüşmeleri kimseye yakışmıyor. Özellikle de bugünki gibi özel ve güzel bir günde. Artık yeni sayfalar açıp, haklıya hakkını verme zamanı. Adam sendecilikleri geçmişte bırakıp ele ele ve kolkola olma zamanı. Sizler de bu söylemlerinizle ne kendinizi ne de içinde bulunduğunuz toplumu daha fazla üzmeyin lütfen. Sevgiler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sanal fsx ~ 7 yıl önce
Çok hızlı giderken kalkıştan vazgeçtiği için tekerler yanmış gibi duruyor. Kalkıştan vazgeçme sebebi motor arızası veya herhangi birşey olabilir. Çok hızlıyken kalkıştan vazgeçince uçağı pistte tutmak zordur ekibi gerçekten tebrik ederim. Şanssızlık olmuş tekerlerin alev alması.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
sanalcı ~ 7 yıl önce
sanalcı olduğun çok belli. bizi aydınlatma başka forumlara yaz.
AYT ~ 7 yıl önce
BÜYÜK GEÇMİŞ OLSUN , UCUZ ATLATILMIŞ .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Cpt HHD ~ 7 yıl önce
Oncelikle gecmis olsun ama çantasini kapan atlamis. Mazallah çanta yanarsa ne olur. Bence evacuation durumunda bas ustu dolaplari otomatik kilitlenmeli veya çanta ile evacuation yapmaya calisanlar en az 5-10bin euro cezalandirilmali. Sorumsuzluk tamamen.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Boeing ~ 7 yıl önce
Yanıyoruz fuat abi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
767 ~ 7 yıl önce
767 diye uçak mı kaldı. 25 yıllık uçaklar. Bu adamlar bir de 767 ile istanbula geliyorlardı. İyi kimsenin başına bişey gelmedi

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Asker ~ 7 yıl önce
Kaptan asker kokenliymis beyler, istihbarat saglam.. simdi dagilin...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Sipahi ~ 7 yıl önce
Ekibi tebrik etmek gerek. Yogun bir cuma trafiginde, zaman stresine yenilmeyip, egitimlerinin hakkini vermisler. Gecmis olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000