16 Haziran 2012, Cumartesi 10:54:59

AHL İÇ HATLAR TERMİNALİ KÜLE DÖNECEKTİ

Atatürk Havalimanı İç Hatlar Terminali Yolcu Salonları’nda bulunan restaurant mutfağında elektrik kontağı meydana geldi.
  • Büyütmeyin diyen arkadaş çok güldüm ya evde çıkan basit bi arızayla eş değer diyor. Senin evinin altından tonlarca uçak yakıtı geçiyor mu? Evinin içinde yaşanabilecek bir patlamada ölecek kişi sayısıyla buradaki kişi sayısı aynı mı? Hadi hepsini geçtim senin evinin bahçesinde kaç tane uçak var la :) Ya laf olsun torba dolsun diye konuşan insanlar yok mu deli ediyorlar. Allah bilir Süleymaniye'nin Çeteler köyünden yazdın bu yorumu sen :)
  • büyütmeyin gaza gelmeyin basın işini yapmış. (adamın köpeği ısırması ilekisi) her evde olabilecek basit bir elektrik pirizi hadisesi.
  • Tabi ki TAV :) 10 Havalimanı var biri bi gün patlayacak ama du bakalım.
  • AHL den bahsediyoruz.. Denetimi yokmu bunun ? kim çekti bu kabloları ? yada kim denetledi uygunluğunu ?

 

Yaklaşık 20 metrelik yüksek gerilim hattı kablolarının içten içe eridiği ve çıkarttığı koku sayesinde alev almadan müdahale edildiği öğrenilirken, kül haline gelen kabloların mutfakta çalışan personellere zarar vermemesi en büyük teselli oldu.

Hatırlanacağı üzere geçtiğimiz aylarda Atatürk Havalimanı Dış Hatlar Terminali’nde yine kablolar içten yanarak çıkardığı koku sayesinde fark edilmiş, fakat kaynağının bulunması 1 saati bulmuştu.

İŞTE SON SANİYEDE MÜDAHALE EDİLEN MUTFAKTAN GÖRÜNTÜLER

AHL İÇ HATLAR TERMİNALİ KÜLE DÖNECEKTİ

Yorumlar

İsim / Rumuz ~ 12 yıl önce
Büyütmeyin diyen arkadaş çok güldüm ya evde çıkan basit bi arızayla eş değer diyor. Senin evinin altından tonlarca uçak yakıtı geçiyor mu? Evinin içinde yaşanabilecek bir patlamada ölecek kişi sayısıyla buradaki kişi sayısı aynı mı? Hadi hepsini geçtim senin evinin bahçesinde kaç tane uçak var la :) Ya laf olsun torba dolsun diye konuşan insanlar yok mu deli ediyorlar. Allah bilir Süleymaniye'nin Çeteler köyünden yazdın bu yorumu sen :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
büyütmeyin ~ 12 yıl önce
büyütmeyin gaza gelmeyin basın işini yapmış. (adamın köpeği ısırması ilekisi) her evde olabilecek basit bir elektrik pirizi hadisesi.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bu nasıl iş yapmak? ~ 12 yıl önce
Tabi ki TAV :) 10 Havalimanı var biri bi gün patlayacak ama du bakalım.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
:) ~ 12 yıl önce
AHL den bahsediyoruz.. Denetimi yokmu bunun ? kim çekti bu kabloları ? yada kim denetledi uygunluğunu ?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000