09 Ağustos 2016, Salı 11:46:12

THK'dan 'mezuniyet protestosuna' soruşturma

Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi’nin 2015-2016 öğretim yılı mezuniyet töreninde yaşanan protesto görüntülerine soruşturma açıldı.
  • THK Üniversitesinde ilişiği kesilen hocalar Yıldırım Beyazıt Üniversitesine geçiyorlarmış. Doğru mu? İnşallah Yıldırım Beyazıt Üniversitesine bir zarar gelmez?
  • Valla helal olsun hep yaomak istemişimdir bir üniversite 5 yıldır mı düzelmez ilk mezunuyum keşke olmasaydım hala işsizim 3 yıldır ne vaatler hepiniz işe alınacaksınız bilmem ne hala 70 yaşında dedeler çalışıo yeter kardeşim çıkar çıkar adam emekli olmuş bide burdan para kazanıo hiçbir ilerleme yok kurumda artık değiştirin şu düzeni yakıt alacak paraları yok ne hale geldiniz iyikide protesto etmişler ne soruşturması açıosun sen tanıdık ayağına işe aldıklarına aç soruşturma vasıfsız beceriksiz kendini geliştirmeyen tipleri doldur sonra niye olmuyor olmaz olmuycakda ayrıca beceremiosan üniversite işini kapat insanlar hayal kuruo geleceğini bağlıo sizin kurumunuza yalan söylemeyin insanlara yeter artık
  • Elinize sağlik gençler bu personelin yapamadigini siz yaptiniz yalancilar 7 ay aldinizda ne oldu soz vermis 10 eylul gecsede siz hiçbirsey yapamazssiniz beter ol THK yonetimi
  • Artık gelin kapatın şu üniversiteyi, Akın Öztürk ve Hakan Öktem ile yapılan mezuniyet törenine bakın, öncesine bakın, kimler kimlerle nerelerde toplanıyordu, kimler işten atılıp kimler yerine alınıyordu bir bakın Allah aşkına. Öğrencilerin mağduriyetlerine bakın, yazıktır günahtır.
  • Haksız yere toplu şekilde işten atılan 21 okutman olarak biz hakkımızı helal etmiyoruz. Karısının kızının burnundan gelsin. Adam harcamak, insanın hayatıyla ekmeğiyle geleceğiyle oynamak bu kadar kolaymı. Yeni öğrenci alımı olmayacak, hazırlık sınıfı azaldı diye bizi iftirayla gönderdi. İnsanın alamadığı maaşı sorması kadar doğal bir durum var mı? O muhasebe müdüründe de hiç vicdan yokmuş. Yazıklar olsun. O koltuğa sıkı tutun, ansızın gelip alırlar seni, FETÖ'cü herifler.
  • Üniv.yetkilileri öğrencilerin bu haklı protestosuna soruşturma açacağına , YÖK bu sene üniversiteye öğrenci alımını niye yasakladı, bunu çok iyi analiz etsinler.Demek ki ortada ciddi durumlar var.
  • Artık thk daki uçuş durumuna bir neşter vurulmalı. Hangi torpilli paşa çocukları mezun edildi?kimlerin hakkı yendi?.hepsi gün ışığına çıkacaj. Yakındır.
  • Sayın üniv. yetkilileri, ne yapın edin, gerekirse malınızı mülkünüzü satın, bu çocukları zamanında mezun edin.Haberiniz olsun, üniversitenizin itibarını sıfırın altına indirdiniz.Ayrıca bu çocuklar protestolarında haklılar, neden soruşturma açıyorsunuz ki?!
  • Siz önce yarım yamalak ödediğiniz maaşları doğru düzgün ödeyin. Adamlar yönetici değil sanki truva atı, kurumu mahvetmek için çalışıyorlar. Öğrenci senin veli nimetin ama sen adamları yok yere karalamaya çalışıyor, hayır bir de çocuklar haklıyken, YÖK biran önce bu üniversitecilik oynayan müt.bşk. ve rektorree haddini bildirmeli. Ali Babanın çiftliği değil burası, eğitim kurumu. (yersen)
  • E bu bekir vardı o toparlar bu durumu

Türk Hava Kurumu (THK) Üniversitesi’nin Ankara Etimesgut’taki Türkkuşu kampüsünde gerçekleştirilen mezuniyet töreninde yaşanan protestolar üzerine üniversite yönetimi soruşturma başlattı.

24 Haziran’da gerçekleştirilen mezuniyet töreni sırasında, kep ve cüppelerini yere atarak “ Göstermelik mezuniyet, göstermelik tören” ve “ Mezun olduğumuz gün kep atarız” yazan pankartlar açan öğrencilerden 10 Ağustos tarihine kadar savunmaları istendi.

Rektörlük tarafından başlatılan soruşturma için bir profesör, bir doçent ve bir yardımcı doçent görevlendirilirken törene ait fotoğraf ve videoları inceleyen okul yönetiminin protesto gösterisine katılanların büyük oranda pilotaj bölümü öğrencileri olduğunu vurguladı.

İşte soruşturmaya sebep olan o görüntüler:



©AirportHaber

THK'dan 'mezuniyet protestosuna' soruşturma