18 Temmuz 2016, Pazartesi 17:34:00

THK Üniversitesi'nden sert açıklama

Türk Hav Kurumu (THK) Üniversitesi'nden 15 Temmuz'da yapılan kalkışma girişimine yönelik sert bir açıklama yaptı.
  • İç rakıyı, at imzayı, vur mührü, ver coşkuyu, sana da bu yakışır ateist herif.
  • İnsanda biraz onur gurur haysiyet olmalı. Yalan söylerken yaşından başından utanmalı.
  • Birileri THK ve Üniversitesindeki çığlıkları da duymalı. Öğrenciler, hocalar, personel tarihinde hiç olmadığı kadar haksızlıklara uğramaktadır. Tehdit ve yıldırma politikaları ile koparılmaya çalışılan bağlar, öğrencilerin gelecekleriyle alay edilmesi, yoklarmış gibi görülmeleri, yöneticilerin keyfi uygulamaları, Başkanın ve altındaki yöneticilerin FETÖ ile olan ilişkileri, bunu gizlemek için var gücüyle çalışmaları, ucuz numaralar peşinde koşmaları, hükümet ve rejim düşmanlıkları, gidişat bu halde. Kimse müdahale etmiyor ve THK sessiz çığlıklar içinde yok oluşa doğru sürükleniyor. Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Sayın Başbakanımızdan, Sayın Bakanımızdan biran önce bu konuya eğilmelerini istirham ediyoruz. Bu teşkilat bize Gazi Mustafa Kemal'in emanetidir. Devlet sahip çıkmalıdır, yönetimine el koymalıdır, biran önce hakettiği noktaya getirilmelidir. Aksi halde olan yine yarının teminatı gençlerimize olacaktır. Vebali hepimizin üzerinedir.
  • Bu olaylardan sonra Makina Mühendisliği ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden istifa eden yrd.doç'lar kim?
  • sen önce aylardır ödemediğin maaşları öde .6 aydır ödemediğin yemek paraarını, 1,5 yıldır ödemediğin harcırahları öde sonra çık gösterini yap.
  • Son duyduğum habere göre rektör bilgi işlem müdürünün işine son verecem demiş. Haberiniz olsun
  • Bu karardaki üyelerde yer alan dekanlara geçmiş olsun, YÖK Başkanı hepsinin istifasını istedi. Demekki neymiş var gücünle koltuğa yapışsanda er yada geç kalkıyormuşsun.
  • Son duyumlar: rechtor efendi: BAŞIMA İŞ ALDIM PASHAYI AKLAMAYA CALIŞMAKLA NE HALİ VARSA GÖRSEYDİ SANKİ BEN AYNI DURUMDA OLSAM KILINI KIPIRDATIRMIYDI diyormuş.
  • Buraya bakin THK icinde Fetö var !!!
  • Önce öğrencinizi okutun,uçurun. Sonra medyatik olun.

Türk Hav Kurumu (THK) Üniversitesi'nden 15 Temmuz'da yapılan kalkışma girişimine yönelik sert bir açıklama yaptı.

Prof. Dr. Yıldırım Saldıraner başkanlığındaki THK Üniversitesi Senatosu, yaptığı sert açıklamada milletin ve devletin bekasına yapılan hain saldırıyı şiddetle kınıyoruz dedi.

İŞTE THK ÜNİVERSİTESİ'NİN AÇIKLAMASI

THK Üniversitesi'nden sert açıklama

Yorumlar Tüm Yorumlar (21)

ey rakı-sever ~ 8 yıl önce
İç rakıyı, at imzayı, vur mührü, ver coşkuyu, sana da bu yakışır ateist herif.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rektöre. ~ 8 yıl önce
İnsanda biraz onur gurur haysiyet olmalı. Yalan söylerken yaşından başından utanmalı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thk-fetö ~ 8 yıl önce
Birileri THK ve Üniversitesindeki çığlıkları da duymalı. Öğrenciler, hocalar, personel tarihinde hiç olmadığı kadar haksızlıklara uğramaktadır. Tehdit ve yıldırma politikaları ile koparılmaya çalışılan bağlar, öğrencilerin gelecekleriyle alay edilmesi, yoklarmış gibi görülmeleri, yöneticilerin keyfi uygulamaları, Başkanın ve altındaki yöneticilerin FETÖ ile olan ilişkileri, bunu gizlemek için var gücüyle çalışmaları, ucuz numaralar peşinde koşmaları, hükümet ve rejim düşmanlıkları, gidişat bu halde. Kimse müdahale etmiyor ve THK sessiz çığlıklar içinde yok oluşa doğru sürükleniyor. Sayın Cumhurbaşkanımızdan, Sayın Başbakanımızdan, Sayın Bakanımızdan biran önce bu konuya eğilmelerini istirham ediyoruz. Bu teşkilat bize Gazi Mustafa Kemal'in emanetidir. Devlet sahip çıkmalıdır, yönetimine el koymalıdır, biran önce hakettiği noktaya getirilmelidir. Aksi halde olan yine yarının teminatı gençlerimize olacaktır. Vebali hepimizin üzerinedir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
makina elekt.müh ~ 8 yıl önce
Bu olaylardan sonra Makina Mühendisliği ve Elektrik-Elektronik Mühendisliği Bölümünden istifa eden yrd.doç'lar kim?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ATILAN HOCALAR ~ 7 yıl önce
KANADAYA KAÇAN ESKİ TÜBİTAK MAM BAŞKANI MURAT AYDIN'IN KARDEŞİ OLAN MAHMUT AYDIN'IN GÖREVİNE SON VERİLDİ. BU KİŞİ ASLINDA DAHA ÖNCE ÇIKARTILMIŞ. SONRADAN GELEN REKTÖR M.T. ZAMANINDA BU KİŞİ TEKRAR ÜNİVERSİTEYE ALINMIŞ. M.T. DEN SONRA GELEN REKTÖR YILDIRIM SALDIRANER YANİ BU MESAJI YAYINLAYAN REKTÖR ZAMANINDA BU KİŞİ TEKRAR ÇIKARTILMIŞ. http://haber365.com.tr/gundem/fetoden-aranan-prof-aydin-kanadaya-kacti-h19549.html
maaş nerde ~ 8 yıl önce
sen önce aylardır ödemediğin maaşları öde .6 aydır ödemediğin yemek paraarını, 1,5 yıldır ödemediğin harcırahları öde sonra çık gösterini yap.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Bir dost ~ 8 yıl önce
Son duyduğum habere göre rektör bilgi işlem müdürünün işine son verecem demiş. Haberiniz olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
geçmiş olsun ~ 8 yıl önce
Bu karardaki üyelerde yer alan dekanlara geçmiş olsun, YÖK Başkanı hepsinin istifasını istedi. Demekki neymiş var gücünle koltuğa yapışsanda er yada geç kalkıyormuşsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
komik ~ 8 yıl önce
Son duyumlar: rechtor efendi: BAŞIMA İŞ ALDIM PASHAYI AKLAMAYA CALIŞMAKLA NE HALİ VARSA GÖRSEYDİ SANKİ BEN AYNI DURUMDA OLSAM KILINI KIPIRDATIRMIYDI diyormuş.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Fetö ~ 8 yıl önce
Buraya bakin THK icinde Fetö var !!!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
aynen ~ 8 yıl önce
tüm kurum içerisindeki FETÖCÜLERİ hükümetimiz temizlemelidir. o.. paraları nereye kaçırdı...hangi fetöcüleri işe aldı eski rektör neden canadaya kaçtı bunları temizleyin hadi gayri
Ssds ~ 8 yıl önce
Önce öğrencinizi okutun,uçurun. Sonra medyatik olun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000