19 Ağustos 2016, Cuma 12:03:54

Osman Yıldırım: Pensilvanya’ya gittin mi?

Türk Hava Kurumu’nu bataklığa götüren eski başkan Osman Yıldırım, rüşvet almaktan tutuklanmış ve uzun süre tutuklu kaldıktan sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Yıldırım, şimdi kurumu düzlüğe çıkartmak isteyenleri karalayarak hırsızlıklarını gölgelemeye çalışıyor.
  • airport haberi kınıyorum nerdeyse 3 aydır THK haberi yok THK na verilmiş söz mü var haber yaparsanız insanlar sorunlarını dile getirir THK nun her kesiminde yaşanan sorunlar ortaya dökülür diye mi endişe ediliyor...
  • Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.
  • Yorum yazmış olmak için yorum yapmayın. Darbe olayı olmasaydı, Fetö'nün adı bile bilinmiyordu. THK'nda çalışmış ya da çalışan hiç bir kimsenin Fetöyle uzaktan yakından ilgisi yoktur.
  • ulan hepiniz ordaydınız be! kraldan çok kralcıydınız noldu da tükaka oldu??
  • ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRTÜN CENESİNİ YORARMIŞ THK DA CALIŞAN BÜTÜN PERSOMEL MAAŞINI ALAMIYOR İSE BUNUN SEBEBİ OSMANDIR
  • Şu herif hala niye tutuklanmadı ben onu anlamam. FEtöcünün başı olduğunu, THK nın başındayken bütün yönetim kurulunu toplayıp kurumun paralarıyla amerikada genel kurul toplantısı yaptığını (ne gereği varsa...) bilmeyen kalmadı. Gidip Fettoşun elini eteğini öptü 17-25 Şubat olaylarında Akepe ile Fetö ters düşmese daha yiyip bitirecekti yarıda kaldı..O olaylardan sonra Fetöcü olduğu için de tepesine bastılar tutukladılar. Şimdi bu ortamda idam edilmesi lazım bırakın tutuklanmayı...
  • Osman yıldırım ve tüm ekibi fetöcüdür
  • Birsürü insanın bundan kaç sene öncesinin ziyaret videoları yavaş yavaş çıkıyor. Acaba Osmanyıldırım ve yanındaki şahsiyetlerin de videosu olabilir mi acaba. Heyecan içinde bekliyoruz.
  • Osman Yıldırım ve Ünsal Ban Fethullah Gülen'in ayağına gittiler elini öptüler. Spesifik konularda THK üstünden anlaştılar. Bu durum da bu kurumu mahvetti. Muhtemel yakında videoları çıkar izleriz. Gerçekler asla saklı kalmaz.
  • Kursatin isine gelen yorumlar yayinlaniyor tarafsiz olun adalet herkeze lazim

Türk Hava Kurumu’nu bataklığa götüren eski başkan Osman Yıldırım, rüşvet almaktan tutuklanmış ve uzun süre tutuklu kaldıktan sonra adli kontrol şartı ile serbest bırakılmıştı. Yıldırım, şimdi kurumu düzlüğe çıkartmak isteyenleri karalayarak hırsızlıklarını gölgelemeye çalışıyor.

Türk Hava Kurumunu milyarlarca lira zarara sokup üstüne üstlük vakfın mallarını da haraç mezat satıp bugün Türk Hava Kurumu’nu öğrenci alamaz hale getiren Osman Yıldırım, yeni yönetimi de fetöcülükle suçlamaya başladı.

Kurumun başında iken hayal ötesi kurgularla insanları kandırıp, kurumu da bataklığa saplayan Osman Yıldırım, maaşları ödeyemez hale gelen, üniversiteye öğrenci alamaz durumda olan, bütün gayrimenkulleri haraç mezat satarak kurumun gelir kaynaklarını kurutan işleri yapmamış gibi şimdi karalama kampanyasına başladı.

Kurumu düzlüğe çıkarmak için gece gündüz çalışan insanları iftira atmaya başlayan ve fetöcülük ile suçlayan Osman Yıldırım’a sadece şu soruyu soruyoruz. “Pensilvanya’ya kaç kez gittiniz ve FETÖ’nün önünde kaç kez diz çöktünüz”

©Airporthaber.com

Osman Yıldırım: Pensilvanya’ya gittin mi?

Yorumlar Tüm Yorumlar (52)

kayırma ~ 7 yıl önce
airport haberi kınıyorum nerdeyse 3 aydır THK haberi yok THK na verilmiş söz mü var haber yaparsanız insanlar sorunlarını dile getirir THK nun her kesiminde yaşanan sorunlar ortaya dökülür diye mi endişe ediliyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Denizli' li ~ 8 yıl önce
Bu yorum eleştiri sınırlarını aştığı için sansürlenmiştir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
T. ~ 8 yıl önce
Yorum yazmış olmak için yorum yapmayın. Darbe olayı olmasaydı, Fetö'nün adı bile bilinmiyordu. THK'nda çalışmış ya da çalışan hiç bir kimsenin Fetöyle uzaktan yakından ilgisi yoktur.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ordaydınız ~ 8 yıl önce
ulan hepiniz ordaydınız be! kraldan çok kralcıydınız noldu da tükaka oldu??

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THK BİTİK ~ 8 yıl önce
ZENGİNİN MALI ZÜĞÜRTÜN CENESİNİ YORARMIŞ THK DA CALIŞAN BÜTÜN PERSOMEL MAAŞINI ALAMIYOR İSE BUNUN SEBEBİ OSMANDIR

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kaya ~ 7 yıl önce
Uzay üssünün yine Türkiye'de olacağını dile getiren Osman Yıldırım, şöyle konuştu: "Bizim uzay mekiğimiz Ankara'daki Türk Kuşu Tesisleri'nden kalkacak ve görevini yaparak tekrar tesislere inecek. Uydumuzu belki mekiğimiz uzaya götürecek ve yörüngesine yerleştirecek. Uzayda kendi uzay laboratuvarımızı kuracağız. Bunu da gerçekleştirmemek için hiç bir neden yok. Ben şuna inanıyorum, hedefi olan hedefine varır. Zaten o hedefe ulaşmak için gerekli programını yapar. Bunları başarmak için her şeye sahibiz. Bir kere arkamızda Türk milleti ver. Arkamızda bir devletimiz ve hükümetimiz var. Sloganımız 'gelin hep beraber uzayda bir Türkiye kuralım'. Bu projelerin hepsi kısa sürede hayata geçecek."
THK ~ 8 yıl önce
Şu herif hala niye tutuklanmadı ben onu anlamam. FEtöcünün başı olduğunu, THK nın başındayken bütün yönetim kurulunu toplayıp kurumun paralarıyla amerikada genel kurul toplantısı yaptığını (ne gereği varsa...) bilmeyen kalmadı. Gidip Fettoşun elini eteğini öptü 17-25 Şubat olaylarında Akepe ile Fetö ters düşmese daha yiyip bitirecekti yarıda kaldı..O olaylardan sonra Fetöcü olduğu için de tepesine bastılar tutukladılar. Şimdi bu ortamda idam edilmesi lazım bırakın tutuklanmayı...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
kayı boyu ~ 8 yıl önce
Osman yıldırım ve tüm ekibi fetöcüdür

Yanıtla

Kalan karakter 1000
thk yı seven ~ 8 yıl önce
fetöcü osman yıldım denetleme kurulu üyesi başta lütfü tunca olmak üzere hepsi fetöcü
eski thk lı ~ 8 yıl önce
ESKİ DİSİPLİN KURULU BAŞKANIDA
Bekleyin ~ 8 yıl önce
Birsürü insanın bundan kaç sene öncesinin ziyaret videoları yavaş yavaş çıkıyor. Acaba Osmanyıldırım ve yanındaki şahsiyetlerin de videosu olabilir mi acaba. Heyecan içinde bekliyoruz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Dlge ~ 8 yıl önce
Osman Yıldırım ve Ünsal Ban Fethullah Gülen'in ayağına gittiler elini öptüler. Spesifik konularda THK üstünden anlaştılar. Bu durum da bu kurumu mahvetti. Muhtemel yakında videoları çıkar izleriz. Gerçekler asla saklı kalmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
secmece ~ 8 yıl önce
Kursatin isine gelen yorumlar yayinlaniyor tarafsiz olun adalet herkeze lazim

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000