01 Kasım 2016, Salı 09:37:03

Ateş savaşçıları geri döndü

THK Genel Başkanı Atılgan, "5 aydır 4 bölgede 782 saat uçuş yaparak 417 yangına müdahale eden ateş savaşçılarımız yuvaya döndü." dedi.
  • Vay habere bak.
  • thknın her kademesine mürekkep yalamış, profesyonel ve donanımlı yönetici şart.omzuna birkaç yıldız takıp 3-5 asker idare eden kendini kaf dağında görüp yönetici sanıyor. bu konularda eğitimin ne? yok. diploman nerde? yok. deneyimin varmı? yok... bu .arpalık sistem değişmeden bir cacık olmaz, ne ölür ne iyileşir böyle sürünür gider.üstüne üstlük bunların bir zamanlar aynı ortamı paylaştıkları kendi meslektaşlarını sürüm sürüm süründürme gibi garip huyları var.çok ilginç bir vaka.
  • Sallama Başkan sen bir daha ki yangın ihalesinin kara bölümüne bile katılamazsın. Yanına Erdoğan'ı ve Volkan'ı da al yangınları karadan söndür. Ateş savaşçılarına da bir sözüm var sizlere ihtiyaçları kalmadığında tekmeyi yiyeceksiniz bir taraflarınıza. Atılgan pasa sen ay üssü alfanın baskanımısın da bu kadar gerçeklerden uzak yasıyorsun. Daha fazla gündemeye calışma komik oluyorsun. Saadet zincirinde, dolgun ücretini cebe indirmeye devam et....
  • şimdi gazı veriyorlar ateşkuşum diye.yakında maaş vermeyip ücretsiz izine ayrılın dediklerinde görecez bu ateşkuşlarını.
  • thkyla ilgili her habere yapılan yorumların %95i olumsuz.bir dokun bin ah işit. sizce bir sorun yokmu bu işte?insanlar durup dururkenmi eleştiriyorlar?şapkayı önünüze koyup düşünme vaktidir.
  • gece ambulans ihalesinde katakulli yapınca mahkeme ihaleyi iptal etti.şimdi pilot fazla diye işten çıkarmaya çalışıyorsunuz,pilotların maaşını düşürme çabaları devam ediyor.yakında bulursanız pilot uçurursunuz. bu ateşkuşlarına da göreceksiniz 2 aya kalmaz maaş ödeyemeyecekler çoğu ateşkuşu öncekiler gibi çekip gidecek.
  • Siz önce ambulansçıların maaşlarını harcırahlarını ödeyin. helikopterlerinize yakıt alacak parayı bulun. Sağlık bakanlığı hakedişinizden kesip maaş ödemese millet aç kalacak.bu işlere körleme dalıpta başkalarınıda mağdur etmeyin esas misyonunuza dönün
  • Sanırsın bana iş geliştirdin de Amme Hizmeti yapıyorsun? Orman Bakanlığı paranı veriyor, senin hizmetini satın alıyor. Bunu ulvileştirecek ne var? A şirketi neyse THK da aynı.
  • bu emekliyen asker arpalığı ne zaman kapanacak çok merak ediyorum....bi batmadınız yaaaa...durmak yok götürmeye devammmm
  • Ben böyle üfürükçü Bi Adam görmedim. İnsanda utanma olur. Hangi pilot ,teknisyen, doktor ve acil tıp teknisyenlerinin Hakkını sen veriyorsunda hala konuşuyorsun. Aldığın ihalelerde devlet devreye girip maaşları hakedişten ödemese millet aç kalacak. Hakedişler olmasa kapıya kilit vuracaksınız. Satmaya,yağmalamaya, sallamaya ve yalanlara devam Başkan efendi...

THK Genel Başkanı Atılgan, "5 aydır 4 bölgede 782 saat uçuş yaparak 417 yangına müdahale eden ateş savaşçılarımız yuvaya döndü." dedi.

Türk Hava Kurumu (THK) Genel Başkanı Kürşat Atılgan, 5 aydır 4 bölgede 417 yangına müdahale eden "ateş savaşçıları"nın yuvaya döndüğünü belirterek, "Uçaklarımızla, helikopterlerimizle ve karadan mücadele unsurlarıyla ormanlarımızı korumaya devam edeceğiz." dedi.

Atılgan, THK Üniversitesi Türkkuşu Tesisleri'nde düzenlediği basın toplantısında, 8 yıldır sürdürülen yangın söndürme operasyonlarında 2016'nın en başarılı yıl olduğunu ifade etti.

"Bu işin savaşını veren arkadaşlarımız ulvi ve hayırlı bir iş yapıyor"
Ormanların, en değerli varlıkların başında geldiğine dikkati çeken Atılgan, "THK ailesi olarak bu mücadelenin içinde bulunmak beni mutlu ediyor. Bu işin savaşını veren arkadaşlarımız ulvi ve hayırlı bir iş yapıyor. Bu mücadelede yer alan herkes bir ibadet gibi yaptığı işten keyif almalıdır." diye konuştu.

Atılgan, yangınların çıkış nedenleri üzerine tartışmak yerine yangınla havadan ve karadan mücadele edecek bir konseptin belirlenmesinin gerekliliğine işaret ederek, Türkiye'nin bu alanda son yıllarda dünyanın önde gelen ülkelerinden olduğunu söyledi.

"THK olarak helikopterle olan mücadeleye de adayız"

Bu stratejiyi benimseyip hayata geçiren Orman Genel Müdürlüğü mensuplarına teşekkür eden Atılgan, şunları kaydetti:

"Son 5 aydır 4 bölgede 782 saat uçuş yaparak 417 yangına müdahale eden ateş savaşçılarımız yuvaya döndü. 24 saat görev yapan arkadaşlarımızın gösterdiği öz veri ve gayreti yakından takip ettim. Bu sene hiçbir aksaklık olmadan, hiçbir cezaya girmeden, uçaklarımızın bakım ve faaliyetlerinin yürümüş olması beni son derece memnun etti. Önümüzdeki süreçte Orman Genel Müdürlüğünün kendi helikopterleriyle yapacağı mücadelede üzerimize düşen ne varsa yapacağız. Önümüzdeki ay ihaleye çıkacak, helikopterle mücadele aşamasında da tüm çalışmalarımızı bitirdik. THK olarak helikopterle olan mücadeleye de adayız. İnşallah o işi de biz yükleneceğiz ve daha düzenli şekilde uçaklarımızla, helikopterlerimizle ve karadan mücadele unsurlarıyla ormanlarımızı korumaya devam edeceğiz."

Ateş savaşçıları geri döndü

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

HAVACI ~ 7 yıl önce
Vay habere bak.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
değişim şart ~ 7 yıl önce
thknın her kademesine mürekkep yalamış, profesyonel ve donanımlı yönetici şart.omzuna birkaç yıldız takıp 3-5 asker idare eden kendini kaf dağında görüp yönetici sanıyor. bu konularda eğitimin ne? yok. diploman nerde? yok. deneyimin varmı? yok... bu .arpalık sistem değişmeden bir cacık olmaz, ne ölür ne iyileşir böyle sürünür gider.üstüne üstlük bunların bir zamanlar aynı ortamı paylaştıkları kendi meslektaşlarını sürüm sürüm süründürme gibi garip huyları var.çok ilginç bir vaka.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ötüken ~ 7 yıl önce
Bunun canlı örneğini ötüken sayesinde yaşıyoruz. Nasıl bakımcı anlamadık gardaşım. Biz aşağıda donuyoruz. O sıcak odada. Keyif keka... Mert le dükkanı döndürüyor aklısıra.... Profesyonel yönetici şart.
THK cık ~ 7 yıl önce
Sallama Başkan sen bir daha ki yangın ihalesinin kara bölümüne bile katılamazsın. Yanına Erdoğan'ı ve Volkan'ı da al yangınları karadan söndür. Ateş savaşçılarına da bir sözüm var sizlere ihtiyaçları kalmadığında tekmeyi yiyeceksiniz bir taraflarınıza. Atılgan pasa sen ay üssü alfanın baskanımısın da bu kadar gerçeklerden uzak yasıyorsun. Daha fazla gündemeye calışma komik oluyorsun. Saadet zincirinde, dolgun ücretini cebe indirmeye devam et....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ormancı ~ 7 yıl önce
şimdi gazı veriyorlar ateşkuşum diye.yakında maaş vermeyip ücretsiz izine ayrılın dediklerinde görecez bu ateşkuşlarını.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
haydar ~ 7 yıl önce
thkyla ilgili her habere yapılan yorumların %95i olumsuz.bir dokun bin ah işit. sizce bir sorun yokmu bu işte?insanlar durup dururkenmi eleştiriyorlar?şapkayı önünüze koyup düşünme vaktidir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ateşkuş ~ 7 yıl önce
gece ambulans ihalesinde katakulli yapınca mahkeme ihaleyi iptal etti.şimdi pilot fazla diye işten çıkarmaya çalışıyorsunuz,pilotların maaşını düşürme çabaları devam ediyor.yakında bulursanız pilot uçurursunuz. bu ateşkuşlarına da göreceksiniz 2 aya kalmaz maaş ödeyemeyecekler çoğu ateşkuşu öncekiler gibi çekip gidecek.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
erdoğan ~ 7 yıl önce
Siz önce ambulansçıların maaşlarını harcırahlarını ödeyin. helikopterlerinize yakıt alacak parayı bulun. Sağlık bakanlığı hakedişinizden kesip maaş ödemese millet aç kalacak.bu işlere körleme dalıpta başkalarınıda mağdur etmeyin esas misyonunuza dönün

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Amme Hizmeti ~ 7 yıl önce
Sanırsın bana iş geliştirdin de Amme Hizmeti yapıyorsun? Orman Bakanlığı paranı veriyor, senin hizmetini satın alıyor. Bunu ulvileştirecek ne var? A şirketi neyse THK da aynı.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mct ~ 7 yıl önce
bu emekliyen asker arpalığı ne zaman kapanacak çok merak ediyorum....bi batmadınız yaaaa...durmak yok götürmeye devammmm

Yanıtla

Kalan karakter 1000
mct e ~ 7 yıl önce
Allah THKnın yardımcısı olsun. Bu insanlarla bu kadar olur anca. Bunların kendi ürettiği uçağından haberi olan var mı? Başında Aydoğan diye biri vardı. Bir kere ziyaret ettim. Bir daha telefonuna çıkmadım. O nedir be kardeşim. Türkiyede uçak üretimi Aydoğan gibilere kaldıysa vay halimize. Dedim ya Allah THKnın yardımcısı olsun.
Yorum ~ 7 yıl önce
Ben böyle üfürükçü Bi Adam görmedim. İnsanda utanma olur. Hangi pilot ,teknisyen, doktor ve acil tıp teknisyenlerinin Hakkını sen veriyorsunda hala konuşuyorsun. Aldığın ihalelerde devlet devreye girip maaşları hakedişten ödemese millet aç kalacak. Hakedişler olmasa kapıya kilit vuracaksınız. Satmaya,yağmalamaya, sallamaya ve yalanlara devam Başkan efendi...

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000