13 Aralık 2017, Çarşamba 11:04:47

THY Teknik'te yeni dönem

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Avrupa Sivil Havacılık Emniyet Ajansı(EASA) ve Türkiye Cumhuriyeti Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden aldığı yetkiye dayanarak bugüne kadar sadece Türk Hava Yolları Teknik A.Ş personelinin katılabildiği uçak teknisyenliği lisans modül sınavları için dışarıdan yapılan başvuruları kabul etmeye başlıyor.
  • 08 arkadas, modul 11 ve modul 15 i ders almadan sadece sinava girip, bir cirpida gecen var. Oyle okulunuda okumus degil. Ingilizce desen senden kotudur eminim.
  • Daha önce lisanslarını kasaptan parayla alanların yetkileri iptal edildi.şimdi alsınlarda görelim tombalacıları
  • K.Tazminat haklarımızı ödeyin artık sbk borajet
  • modül eğitim ve sınavları, SHGM veya EASA lisansı için yapılıyor.Bunu da açıklasak da ona göre başvuru yapanlara bilgilendirsek daha iyi olmaz mı? Bir de bilindiği gibi experince log book , olmazsa olmaz.Yani THY modül sınavlarını EASA onayı ile yaparsa, bakım kayıt deneyimi için de EASA 145 yetkisi olan bakım kuruluşunda çalışmalı ki tecrübe kaydı anlamlı olsun.THY bunlarıda kapsıyacak haberi paylaşırsanız, airport haber olarak insanlara da doğru bilgilendirme yaparsınız.
  • Mülakata girdim. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum :)
  • 8 ay once ilana cikan haberi anca yyinliyorsunuz.habercilikte bir numarasiniz.fiyat 50 bin tl b1 147 onayli egitim icin ve sure 2 sene.2 sene boyunca adaylae cebinden yiyecek ve iki swne bittikten sonra ise alinirlarsa 2 sene calisma tecrubesi ile lisans alabilecekler
  • Ne kadar güzel bir haber, sokaklardaki marstan gelmiş tam donanımlı mükemmel ötesi uçak teknisyeni adayları yaşadı, sivil havacılığımızın geleceği mükemmel, nazar değmesin.
  • Egitime katildim çok faydasini gördüm. Modüllerimin birçoğunu verdim. Tabiki çok çalismak gerekiyor fakat sonucuna değer. 2 ay çile çekip lisansiniza kavuscaksiniz insallah. Dışarda onlarca şaibeli yollarla lisans aldiran insanlar/şirkettler var. Hiç işiniz olmasin. Gelip babalar gibi THY Teknik'in bu kursuna kaydinizi yaptirin ve çagrilmayi bekleyin. Fiyatida dışariya göre çok uygun zaten.
  • Uzun zamandır böyle Zaten. Neden Yeni başlamış gibi haber yaptınız.
  • Hayırlı olsun.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş., Avrupa Sivil Havacılık Emniyet Ajansı(EASA) ve Türkiye Cumhuriyeti Sivil Havacılık Genel Müdürlüğü’nden aldığı yetkiye dayanarak bugüne kadar sadece Türk Hava Yolları Teknik A.Ş personelinin katılabildiği uçak teknisyenliği lisans modül sınavları için dışarıdan yapılan başvuruları kabul etmeye başlıyor.

Türkiye’nin A1, B1.1 ve B2 uçak teknisyeni lisanslandırma yetkileri kapsamında yetkilendirilmiş ilk ve tek kuruluşu olan Türk Hava Yolları Teknik A.Ş. yapacağı uçak teknisyeni lisans modül sınavlarını 2017 Aralık ayı itibariyle Türk Hava Yolları Teknik A.Ş personeli harici kişiler için başvurulabilir kılıyor.

İlgili eğitimler ve sınavlar Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.’nin Uluslararası Atatürk ve Sabiha Gökçen Havalimanı Tesislerinde bulunan eğitim merkezlerinde gerçekleştiriliyor. Yapılan lisans modül sınavlarında başarı sağlayan adaylar gereken diğer ön koşulları da sağlamaları durumunda lisanslı uçak bakım teknisyeni olmaya hak kazanıyor.

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş.; adaylara son teknoloji ile donatılmış eğitim sınıflarında verilecek olan teorik eğitimin yanında sahip olduğu Boeing 737-300 tipi eğitim uçağında uygulamalı uçak bakım eğitimi imkanı da sağlıyor.

Yapılan bu çalışma; gittikçe büyüyen Türk sivil havacılık sektörünün hâlihazırda ihtiyaç duyduğu ve duyacağı nitelikli iş gücünün karşılanması konusunda etkili olacacağı belirtildi.

Ayrıntılı bilgiye www.thyteknik.com web sayfasından ve [email protected] mail adresi üzerinden ulaşılabilir.

THY Teknik'te yeni dönem

Yorumlar Tüm Yorumlar (13)

Tr ~ 6 yıl önce
08 arkadas, modul 11 ve modul 15 i ders almadan sadece sinava girip, bir cirpida gecen var. Oyle okulunuda okumus degil. Ingilizce desen senden kotudur eminim.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
08 ~ 6 yıl önce
Daha önce lisanslarını kasaptan parayla alanların yetkileri iptal edildi.şimdi alsınlarda görelim tombalacıları

Yanıtla

Kalan karakter 1000
K.Tazminat haklarımızı ödeyin artık sbk borajet ~ 6 yıl önce
K.Tazminat haklarımızı ödeyin artık sbk borajet

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AML is what kind of authory ~ 6 yıl önce
modül eğitim ve sınavları, SHGM veya EASA lisansı için yapılıyor.Bunu da açıklasak da ona göre başvuru yapanlara bilgilendirsek daha iyi olmaz mı? Bir de bilindiği gibi experince log book , olmazsa olmaz.Yani THY modül sınavlarını EASA onayı ile yaparsa, bakım kayıt deneyimi için de EASA 145 yetkisi olan bakım kuruluşunda çalışmalı ki tecrübe kaydı anlamlı olsun.THY bunlarıda kapsıyacak haberi paylaşırsanız, airport haber olarak insanlara da doğru bilgilendirme yaparsınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Mülakat ~ 6 yıl önce
Mülakata girdim. Hayırlı haberlerinizi bekliyorum :)

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Heheh ~ 6 yıl önce
8 ay once ilana cikan haberi anca yyinliyorsunuz.habercilikte bir numarasiniz.fiyat 50 bin tl b1 147 onayli egitim icin ve sure 2 sene.2 sene boyunca adaylae cebinden yiyecek ve iki swne bittikten sonra ise alinirlarsa 2 sene calisma tecrubesi ile lisans alabilecekler

Yanıtla

Kalan karakter 1000
İce777 ~ 6 yıl önce
Ne kadar güzel bir haber, sokaklardaki marstan gelmiş tam donanımlı mükemmel ötesi uçak teknisyeni adayları yaşadı, sivil havacılığımızın geleceği mükemmel, nazar değmesin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
are u typ ~ 6 yıl önce
ben dışardan tarım sulama aletleri okudum tornacılıkta yan dal yaptım.ama geçemiyorum aga.güzel ama ingiliççe.
AYIP ~ 6 yıl önce
Bu nasıl bir yorumdur? Sokaktaki herkesi tanıyor musun? Ayıp, ayıp.
En Legal Yer ~ 6 yıl önce
Egitime katildim çok faydasini gördüm. Modüllerimin birçoğunu verdim. Tabiki çok çalismak gerekiyor fakat sonucuna değer. 2 ay çile çekip lisansiniza kavuscaksiniz insallah. Dışarda onlarca şaibeli yollarla lisans aldiran insanlar/şirkettler var. Hiç işiniz olmasin. Gelip babalar gibi THY Teknik'in bu kursuna kaydinizi yaptirin ve çagrilmayi bekleyin. Fiyatida dışariya göre çok uygun zaten.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hayat sana güzel. ~ 6 yıl önce
2 ayda lisansını alıyorsun. Millet yıllarca okusun en iyisi.
Tk ~ 6 yıl önce
Uzun zamandır böyle Zaten. Neden Yeni başlamış gibi haber yaptınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hasan ~ 6 yıl önce
Hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000