16 Kasım 2017, Perşembe 13:40:41

THY Teknik’te de yüzler gülecek

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş çalışanlarının da yüzü gülecek. Hava İş Sendikası’nın THY çalışanları için zam farklarını ödenmesine ilişkin THY yönetimi ile protokol imzalamasının ardından bir hamle de THY Teknik çalışanlarının sendikası Çelik İş’ten geldi. İşte detaylar.
  • Hayalimiz olan yerde çalışıyorsunuz isyan edeceğinize şükredin.
  • işçinin alın terinde gözü olanlar çok şükür deyin halka halka genişlettiğiniz enselerinize! çok şükür deyin cebinize doğru akıttığınız nakit akışına!
  • Amma goy goy yapıyorsunuz bakın işinize
  • 2016-001 Teknisyen İş Grubu Uygulamaları Genelgesi 20/01/2016 genelgesi gereği 10.0 a düşürülen ilk 6 ay zam alamayan teknisyenlerde yararlanacakmı
  • TEKNIK DESTEK dediginiz adamalar son 1 yılda sirketi kalkindirdi ucuz maas it gibi çalışma habom günleriniz de size ne yapildi konusmayin boş yapmayin
  • vay be devire bak... hak ettiğimiz yattığı için sevinir olmuşuz, helal olsun.
  • ne protokolundan bahsediyorsunuz? kim bu haberi veriyor? yönetimin böyle bir çalışmadan haberi var mı? personel duyurusu yapılmadı, ücret muhasebe nin haberi yok, yönetimden hiç bir birime bilgi verilmedi.Ne haberi yapıyorsunuz, araştırın bakalım, ondam sonra da yazarsınız?
  • tadil protokolü kapsamına girmeyen 1,3 ve 4 gruba ait çalışanlar için de ek taleplerde bulunulacak.Acaba bu ne demek anlamadım
  • Lise mezunuyum teknik destek olarak nasıl girerim İngilizcem yok
  • Saf’da bir şeyler atarlar umarım 1500 tl nedir yazıklar olsun

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş çalışanlarının da yüzü gülecek. Hava İş Sendikası’nın THY çalışanları için zam farklarını ödenmesine ilişkin THY yönetimi ile protokol imzalamasının ardından bir hamle de THY Teknik çalışanlarının sendikası Çelik İş’ten geldi. 

Türk Hava Yolları Teknik A.Ş çalışanlarının sendikası ile Teknik A.Ş yönetiminin bir önceki dönemde imzalanan Toplu İş Sözleşmesi anlaşmasının ardından ülkede yaşanan ekonomik kriz gerekçe gösterilerek ek protokol ile zam oranları değiştirilmişti.

Toplu İş Sözleşmesi’ne göre çalışanları 2017 yılının ilk altı ayında %5.28, ikinci altı ayında ise %6.39 zam alacaktı. Ancak ekonomik gerekçeler sebebiyle bu oranlar her iki yarı için de %1.5 olarak belirlenmişti.

Airporthaber’in edindiği bilgilere göre yarın saat 10.00’da Çelik İş Sendikası ile THY Teknik A.Ş yönetimi bir araya gelerek tadil protokolü iptal edilecek.

Teknik A.Ş’de çalışanları 2017 yılına ait %5.28 ve %6.39 oranına göre birikmiş tüm maaş farklarını alacaklar. Aralık ayı itibari ile çalışanların hesaplarına yatacak olan maaş farkları çalışanların yüzünü güldürecek.

Öte yandan tadil protokolü kapsamına girmeyen 1,3 ve 4  gruba ait çalışanlar için de ek taleplerde bulunulacak.

©Airporthaber.com

THY Teknik’te de yüzler gülecek

Yorumlar Tüm Yorumlar (110)

Bunada Şükür ~ 6 yıl önce
Hayalimiz olan yerde çalışıyorsunuz isyan edeceğinize şükredin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
işçi ~ 6 yıl önce
işçinin alın terinde gözü olanlar çok şükür deyin halka halka genişlettiğiniz enselerinize! çok şükür deyin cebinize doğru akıttığınız nakit akışına!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
B1 ~ 6 yıl önce
Amma goy goy yapıyorsunuz bakın işinize

Yanıtla

Kalan karakter 1000
10.0 teknisyen ~ 6 yıl önce
2016-001 Teknisyen İş Grubu Uygulamaları Genelgesi 20/01/2016 genelgesi gereği 10.0 a düşürülen ilk 6 ay zam alamayan teknisyenlerde yararlanacakmı

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNIK DESTEK KORUMA DERNEGI ~ 6 yıl önce
TEKNIK DESTEK dediginiz adamalar son 1 yılda sirketi kalkindirdi ucuz maas it gibi çalışma habom günleriniz de size ne yapildi konusmayin boş yapmayin

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ağır Ol İzmitli ~ 6 yıl önce
Habom a alınırken geçtiğimiz sınav mülakattlardan hanginiz geçtiniz/kaç taneniz geçebilirdiniz? İngilizceden zerre kadar anlamadan havacılıkla zerre kadar alakanız olmadan işe alındınız.sizin yükünüzü bir süre taşıdık da kendizi biraz olsun geliştire bildiniz. ''Burda çalışcağıma gider tersanede çalışırım.'' diyenlerinizi bile duyduk. bizim gibi yarı maaşa da çalıştırılmadınız?biraz şükredin. Habomdan gelenler gördükleri muamelenin aynısını size yapmadılar.Ayık Olun.
Teknisyen ~ 6 yıl önce
İşte teknisyen camiasının gelişmemesinin en büyük nedenleri hep birbirimize laf ederiz, anca birbirimize gömeriz. Azıcık beyninizi kullanın ve işinizi yapın herkes belirli sıkıntılar çekti sadece siz değil.
teknisyen ~ 6 yıl önce
vay be devire bak... hak ettiğimiz yattığı için sevinir olmuşuz, helal olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
serdr uygr ~ 6 yıl önce
ne protokolundan bahsediyorsunuz? kim bu haberi veriyor? yönetimin böyle bir çalışmadan haberi var mı? personel duyurusu yapılmadı, ücret muhasebe nin haberi yok, yönetimden hiç bir birime bilgi verilmedi.Ne haberi yapıyorsunuz, araştırın bakalım, ondam sonra da yazarsınız?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Teknik ~ 6 yıl önce
Beyinsiz misin evladim. Insan durduk yere yazarmi.. herseyden bi habersin. Celik is herkese mesaj atti tadil protokolu iptal diye. Farklar yatiyir bu ay zamli maas alinacak.
THY TEKNIK ~ 6 yıl önce
tadil protokolü kapsamına girmeyen 1,3 ve 4 gruba ait çalışanlar için de ek taleplerde bulunulacak.Acaba bu ne demek anlamadım

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Destek ~ 6 yıl önce
Lise mezunuyum teknik destek olarak nasıl girerim İngilizcem yok

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TEKNİK ~ 6 yıl önce
ÖMÜR BOYU GİREMESSİN KARDEŞ.
Destek ~ 6 yıl önce
Girersin kardeşim bizim bolumdekilerin İngilizcesi de yok ama girmişler . İngilizce'de fazla zorlamiyorlar destek personelinde. Servet cv den başvuru yap
Girer girer ~ 6 yıl önce
Ben “kaptanım ben size söylesem siz kaptana söyleseniz, ben şaapamıyorum da” diyen harekatçı gördüm.
Lisans ~ 6 yıl önce
Şirkette hiç ingilizcesi olmayan şuan cs olmuş teknisyenler var...
Saf a birşey var mı ~ 6 yıl önce
Saf’da bir şeyler atarlar umarım 1500 tl nedir yazıklar olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
SAFA ~ 6 yıl önce
BAŞ VAR
SAFA ~ 6 yıl önce
O PARA BİLE ÇOK SİZE.
TGS ~ 6 yıl önce
Arkadaşlar TGS'liyim, Rize'ye alım var mı bu sene?Girebilir miyim sizce?

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000