09 Aralık 2010, Perşembe 09:06:44

YENİ ŞİRKET NE ZAMAN FAALİYETE GEÇECEK?

THY ve Lufthansa’nın ortak havayolu şirketi SunExpress, Almanya’da kuracağı yeni şirket ne zaman faaliyete geçecek? İşte ayrıntılar...
  • acentaların hakedişini düşürerek zarar kapatmaya çalışan havayolu ama olmazzz. zaten yolcular uçakların dökülmeye başlamasından rahatsızlık larını belirtiyorlar.Thy sayesinde biraz ortada sesi var ama unutmayın ACENTESİZ OLMAZ.YAŞASIN PEGASUS. sayelerinde pegasus a da yaşasın dedik ya..
  • Bir zamanlar istanbul havayolları vardı, sonu sanki öyle olacak gibi. yanlış insanların eline geçince şirketlere yazık oluyor.
  • Bu hamleden sonra lufthansa sxs den tamamen ayrilir sxs de thy ne gecer lufthansa da daha fazla karla sunexpress german i sahipenerek yoluna devam eder, kimieride tgs ye devredilecegini soyluyor, bu yapilanma ve hareketler bu gibi soylentilerin dogrulugunu kuvvetlendiriyor...
  • sun expressin zararında acentaları aradan çıkartmaya çalışmasının da çok payı var.önce yurt içi sonra da yurtdışı servis ücretlerini komik rakamlara çektiler.bu durumda ben niye sun express biletlerini satmaya çalışıyım ki.veririm pegasustan.sun express yaptığı hataların bedelini daha çok ödeyecek
  • zararla kapatmalari cidden uzucu. çok guzel bir şirket olarak bilinirdi. iyi çalişan guzel bir şirket. ama son zamanlarda pegasusla rekabet için thy nin sunexpressi öne surmesi sunexpressi çok yipratti. thy nin maşasi oldu ve zarar etmeye başladi.oger ile ucuyorlar su an ama oger de sunexpresse zarar ettirir.cunku bi ucus dusunun zaten dolmuyor. %50-60 ucuyorsunuz ve uzerine bu ucustan hem siz hem de oger para kazanacak ? nasil olabilirki bu ? bence sunexpressin kendine çeki duzen verip bir an once eski gunlerine donmesi gerekli.
  • sermaye kaçırılıyor yurtdışına..hayırlı olsun.
  • 2010 maalesef zararla kapatiyorlar...Bu sekilde devam ederlerse zararlara devam ederler..Kimin eli kimin cebinde belli degil...Hayirlara vesile olsun....BU guzel sirketi ne hale getirdiler eeee normal kac basla yonetiliyor?????
  • SAW uçuşlarının durdurulması haberi yalan... Kim niye böyle bir söylenti çıkarıyor anlamıyorum
  • Almanyada ne zaman iç hat uçacaksınız.
  • Sunexpress in başında Paul Schwaiger ve Hacı Say gibi adamlar olduğu sürece bir şey olmaz yolun açık olsun SXD

THY ve Lufthansa’nın ortak havayolu şirketi SunExpress, Almanya’da kuracağı yeni şirketinin startını 2011 Mayıs ayında verecek. Almanya’daki şirketin başına Almanya’ya geri dönecek olan SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger’in geçeceği belirtiliyor.

Geçtiğimiz haftalarda Alman Sivil Havacılık Dairesi LBA’ya Almanya’da kuracağı şirket ile ilgili olarak başvurusunu yapan SunExpress yönetimi, Almanya’daki şirketin hizmete başlama tarihi olarak 2011 Mayıs’ını belirledi.

Almanya’da yayımlanan sektör dergisi FVW’ye konuşan SunExpress Genel Müdürü Paul Schwaiger, yeni şirketin 1’i Antalya uçuşlarında kullanılmak üzere toplam 3 uçakla Antalya ve Anadolu’nun 8 kentine seferler düzenleneceğini bildirdi.

2011/2012 kış sezonunda Almanya şirketinin filosuna 3 uçak daha ekleyeceklerini kaydeden Schwaiger, bu uçaklarla da Almanya’dan Mısır’a seferler düzenleyeceklerini belirtti. Türkiye’deki şirket ile sıkı işbirliği içinde çalışacaklarını kaydeden Paul Schawaiger, SunExpress Almanya’nın filosuna her yıl 2 uçak ekleyeceğini ifade etti.

YENİ ŞİRKET NE ZAMAN FAALİYETE GEÇECEK?

Yorumlar Tüm Yorumlar (11)

Misafir ~ 13 yıl önce
acentaların hakedişini düşürerek zarar kapatmaya çalışan havayolu ama olmazzz. zaten yolcular uçakların dökülmeye başlamasından rahatsızlık larını belirtiyorlar.Thy sayesinde biraz ortada sesi var ama unutmayın ACENTESİZ OLMAZ.YAŞASIN PEGASUS. sayelerinde pegasus a da yaşasın dedik ya..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bir zamanlar istanbul havayolları vardı, sonu sanki öyle olacak gibi. yanlış insanların eline geçince şirketlere yazık oluyor.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Bu hamleden sonra lufthansa sxs den tamamen ayrilir sxs de thy ne gecer lufthansa da daha fazla karla sunexpress german i sahipenerek yoluna devam eder, kimieride tgs ye devredilecegini soyluyor, bu yapilanma ve hareketler bu gibi soylentilerin dogrulugunu kuvvetlendiriyor...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sun expressin zararında acentaları aradan çıkartmaya çalışmasının da çok payı var.önce yurt içi sonra da yurtdışı servis ücretlerini komik rakamlara çektiler.bu durumda ben niye sun express biletlerini satmaya çalışıyım ki.veririm pegasustan.sun express yaptığı hataların bedelini daha çok ödeyecek

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
zararla kapatmalari cidden uzucu. çok guzel bir şirket olarak bilinirdi. iyi çalişan guzel bir şirket. ama son zamanlarda pegasusla rekabet için thy nin sunexpressi öne surmesi sunexpressi çok yipratti. thy nin maşasi oldu ve zarar etmeye başladi.oger ile ucuyorlar su an ama oger de sunexpresse zarar ettirir.cunku bi ucus dusunun zaten dolmuyor. %50-60 ucuyorsunuz ve uzerine bu ucustan hem siz hem de oger para kazanacak ? nasil olabilirki bu ? bence sunexpressin kendine çeki duzen verip bir an once eski gunlerine donmesi gerekli.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
sermaye kaçırılıyor yurtdışına..hayırlı olsun.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
2010 maalesef zararla kapatiyorlar...Bu sekilde devam ederlerse zararlara devam ederler..Kimin eli kimin cebinde belli degil...Hayirlara vesile olsun....BU guzel sirketi ne hale getirdiler eeee normal kac basla yonetiliyor?????

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
SAW uçuşlarının durdurulması haberi yalan... Kim niye böyle bir söylenti çıkarıyor anlamıyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Almanyada ne zaman iç hat uçacaksınız.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 13 yıl önce
Sunexpress in başında Paul Schwaiger ve Hacı Say gibi adamlar olduğu sürece bir şey olmaz yolun açık olsun SXD

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000