24 Temmuz 2012, Salı 13:04:05

THY’YE YABANCI HOSTESLER GELİYOR

Yurtdışı ofislerde mahalli personel çalıştıran Türk Hava Yolları, bu defa farklı ülkelerden kabin memuru alacak...
  • Çok sevindim bu haberi çok bekliyordum
  • Ben İranlıyım İstanbul'da yaşıyorum Farsça Azerice İngilizce Türkçem var
  • Iyi bir haber. Sevindim. YABANCI HOSTESLERE BASARILAR.
  • ne kadar saçma iş yapıyor thy. Türkiye'de o kadar işsizlik oranı var iş bekleyen bu işi yapabilen insanlar var sen git yabancı hostes al. çok saçma..
  • Hadi hayirlisi. Bu haberi duyunca cok sevindim. Yabanci hostesleri dort gozle bekleriz.
  • yabancıyım. 4 dil biliyorum. turkıyede evlıyım. kabuledilebilirmiyim
  • Slm ben Hollanda dogumluyum. Turizm isletmeciligi ve Sivil havacilik bolumunu bitirdim. Ekonomi dolayisiyla simdilik toplanti ve konferans merkezinde resepsiyonda calisiyorum cok SYkici is ama ekmek parami kazaniyorum herneyse 7 eylul'de THY muracatimi gonderdim ve bu sabah bana 12 Ekim saat 09:00 Ingilizce teste katilmak icin emailden davetiye geldi. Fakat kafamda bir kac tane soru isaretleri var. 1 THY calismak icin Turkiyede mi yasamak zorundayim? eger oyleyse havaalanda yakin mi? 2 Ingilizce test'den sonra kac test daha var? 3 Test sonuclari kac zamanda belli oluyor? uzun surer mi?
  • Anket sonuçlarını açıklama şansım yok, kurumsal bir şirket olan THY bu tip bilgileri bizimle paylaşmıyor. Ama size güzel bir haberim var. THY KPDS 70 ve üstünü ingilizce olarak yeterli buluyor benim bildiğim, yanlışım varsa okuyanlar düzeltecektir. Girmek isterseniz, THY sizin toefl skorunuzu yeterli bulacaktır. Tabii ingilizce haricinde birçok yeteneğin de olmasını istiyorlar, sandığınız kadar kolay olmayan bir meslek kabin memurluğu. Bu yeteneklerin sizde olduğunu düşünüyorsanız bence şansınızı deneyin. Böylece ortalama ingilizce seviyesini de yukarılara taşır diğer kabin memurlarına da örnek olursunuz. Teşekkürler...
  • yazim hatalarina bakmakla ilgenmek yerine ingilizce calisirsaniz sizin hayriniza olacaktir. THY'de kabin (cabin) ekibin de calisan cogu insanin ingilizce seviyesi sizinle ayni olcudedir ya da daha yuksektir emin olabilirsiniz.
  • bu ne saçmalıktır ya türkiyede binlerce kişi kabin memuru olmak için uğraşırken ben dahil yabancı kabin memuru nedir? doğru düzgün alım da açılmıyor açıldığındada yabancı isteniyor! saçma çok saçma!

 

Türk Hava Yolları’nda bir kez daha yabancı kabin memuru dönemi başlıyor. Yabancı pilot istihdamından sonra bu kez yabancı kabin memurları THY uçaklarında görev alacak.

Bir kaç yıl öncesine kadar Japonya hattındaki yolcularla kolay iletişim kurabilmek için Japon kabin memuru çalıştıran ancak 2009 yılında toplu olarak işten çıkaran THY, bu kez birçok ülkede aynı uygulamaya gidecek.

THY’nin sefer yaptığı ülkelerde, o ülke vatandaşlarıyla daha etkili iletişim kurabilmeleri için yabancı kabin memuru istihdam etmeyi planlayan Türk Hava Yolları, böylelikle kabindeki müşteri memnuniyetini artırmayı hedefliyor.

5 yıldızlı havayolu olma yolunda ilerleyen ve iki kez üst üste Skytrax tarafından Avrupa’nın en iyi havayolu seçilen THY’nin, bir süre sonra yabancı hosteslere görev vermeyi planladığı kaydedildi.

THY’nin yabancı pilottan sonra yabancı kabin memuru uygulamasının Türkiye’deki meslektaşları tarafından nasıl karşılanacağı ise bilinmiyor.

©AirportHaber Özel

THY’YE YABANCI HOSTESLER GELİYOR

Yorumlar Tüm Yorumlar (106)

ziba DEHGHANİ ~ 8 yıl önce
Çok sevindim bu haberi çok bekliyordum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ziba DEHGHANİ ~ 8 yıl önce
Ben İranlıyım İstanbul'da yaşıyorum Farsça Azerice İngilizce Türkçem var

Yanıtla

Kalan karakter 1000
melek ~ 11 yıl önce
Iyi bir haber. Sevindim. YABANCI HOSTESLERE BASARILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
saçmalık ~ 11 yıl önce
ne kadar saçma iş yapıyor thy. Türkiye'de o kadar işsizlik oranı var iş bekleyen bu işi yapabilen insanlar var sen git yabancı hostes al. çok saçma..

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Azize ~ 11 yıl önce
Hadi hayirlisi. Bu haberi duyunca cok sevindim. Yabanci hostesleri dort gozle bekleriz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
ben olabilirim ~ 12 yıl önce
yabancıyım. 4 dil biliyorum. turkıyede evlıyım. kabuledilebilirmiyim

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Emmie ~ 12 yıl önce
Slm ben Hollanda dogumluyum. Turizm isletmeciligi ve Sivil havacilik bolumunu bitirdim. Ekonomi dolayisiyla simdilik toplanti ve konferans merkezinde resepsiyonda calisiyorum cok SYkici is ama ekmek parami kazaniyorum herneyse 7 eylul'de THY muracatimi gonderdim ve bu sabah bana 12 Ekim saat 09:00 Ingilizce teste katilmak icin emailden davetiye geldi. Fakat kafamda bir kac tane soru isaretleri var. 1 THY calismak icin Turkiyede mi yasamak zorundayim? eger oyleyse havaalanda yakin mi? 2 Ingilizce test'den sonra kac test daha var? 3 Test sonuclari kac zamanda belli oluyor? uzun surer mi?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
TOEFL 100 ~ 12 yıl önce
Anket sonuçlarını açıklama şansım yok, kurumsal bir şirket olan THY bu tip bilgileri bizimle paylaşmıyor. Ama size güzel bir haberim var. THY KPDS 70 ve üstünü ingilizce olarak yeterli buluyor benim bildiğim, yanlışım varsa okuyanlar düzeltecektir. Girmek isterseniz, THY sizin toefl skorunuzu yeterli bulacaktır. Tabii ingilizce haricinde birçok yeteneğin de olmasını istiyorlar, sandığınız kadar kolay olmayan bir meslek kabin memurluğu. Bu yeteneklerin sizde olduğunu düşünüyorsanız bence şansınızı deneyin. Böylece ortalama ingilizce seviyesini de yukarılara taşır diğer kabin memurlarına da örnek olursunuz. Teşekkürler...

Yanıtla

Kalan karakter 1000
1/100 IY ~ 12 yıl önce
yazim hatalarina bakmakla ilgenmek yerine ingilizce calisirsaniz sizin hayriniza olacaktir. THY'de kabin (cabin) ekibin de calisan cogu insanin ingilizce seviyesi sizinle ayni olcudedir ya da daha yuksektir emin olabilirsiniz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
beyaz ~ 12 yıl önce
bu ne saçmalıktır ya türkiyede binlerce kişi kabin memuru olmak için uğraşırken ben dahil yabancı kabin memuru nedir? doğru düzgün alım da açılmıyor açıldığındada yabancı isteniyor! saçma çok saçma!

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000