27 Kasım 2013, Çarşamba 12:45:30

THY’NİN ACI KAYBI!

Türk Hava Yolları pilotu Hasan Tahsin Özgünç, kansere yenik düştü.
  • Ozluyorum cok ozluyorum
  • Çok özledim seni çokkkk
  • Sevgili Devrem Işıklar içinde Uyu.
  • 76 devresi Delikanlı teyyareciler, başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin... YOLUMUZDA OLSA DA DAĞLAR KALIN BİR PERDE PERVASIZ BİR KARTALIZ BU HUDUTSUZ GÖKLERDE GÖNLÜMÜZDE TAŞTIKÇA BİZİ ÇOŞTURAN BU HIZ SEMADA OLACAĞIZ IŞIK SAÇAN BİR YILDIZ KALBİMİZDE KORKU YOK ÇELİKTEN KANADIMIZ TAYFUNLARDAN YILMAYAN HAVA HARP OKULUYUZ BU MASMAVİ SARAYDIR MESKENİMİZ YERİMİZ ÖLÜME BİN ŞEKİLDE ALIŞTI GÖZLERİMİZ HIZINI BİZDEN ALIR KUŞLAR VE FIRTINALAR GEÇTİĞİMİZ HER YOLDA BİZE ŞİMŞEK OLUR YAR KALBİMİZDE KORKU YOK ÇELİKTEN KANADIMIZ TAYFUNLARDAN YILMAYAN HAVA HARP OKULUYUZ KAYGUSUZ KALSIN DİYE DÜŞMANDAN VATANIMIZ YEMİN ETTİK GÖKLERDE AKACAKTIR KANIMIZ BİR TÜRK OĞLU TÜRK OLAN BÖYLE ÖLÜR NAM SALAR ÜZÜLMEYİN BU YOLDA KURBAN VEREN ANALAR KALBİMİZDE KORKU YOK ÇELİKTEN KANADIMIZ TAYFUNLARDAN YILMAYAN HAVA HARP OKULUYUZ GÜFTE : Adı bilinemeyen bir şehit pilot yüzbaşı eşine aittir BESTE : H. Recep ARMAN
  • Sevgili kardeşim nur içinde yat . Yüce Allahımdan rahmet diliyorum . Mekanın cennet olsun . Yakınlarına sabırlar diliyorum. Bir cümle de Bayrak adı ile yazan kimliksiz kişiye böyle acıların paylaşıldığı bir günde seni neden rahatsız etti bu tören . Kardeşimiz eski bir harp pilotu idi sen evinde mışıl mışıl uyurken o minik barakalarda senin huzurun için scramble nöbeti tutardı. Anladınmı neden bayrağa sarıldığını kıskanç , zavallı .
  • Işıklar içinde huzurlarda uyu tahsin!
  • merhuma Allahtan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum ayrıca böyle acılı bir günde askeri törenden rahatsız olan zatımuhtereme dokuz ay on gün nasıl beklediyse beklemesini tavsiye ediyorum
  • Pgs. O kadar çok radyasyon alıyolarki uçuşlarda, artık kanser standart sonraları oluyor pilotlar için. Kanser olan kaptanlara hala şaşıran bir kitle var. Anlamıyorum onları cidden. Bir pilot nükleer santralde çalışıyormuş gibi radrasyon almaktadır uçarken kozmik ışınlar yüzünden.
  • Allah rahmet eylesin,kalanlara sabır versin.
  • Evet bir duayeni kaybettik,kontrol uçuşumu yapmıştı...Özgünç'ten yanlızı almıştım-kayıçılar için kolaydeğil..Mekanın cennet olsun..Allah Rahmet Eylesin..

Bir süredir kanser tedavisi gören pilot Hasan Tahsin Özgünç  hayatını kaybetti. 59 yaşında ölen Özgünç, bugün ikindi namazından sonra kılınacak cenaze namazını mütakip toprağa verildi.

1954 Ankara doğumlu olan Özgünç, Türk Hava Kuvvetleri’nden emekli olduktan sonra 1993 yılında THY’de çalışmaya başladı. Özgünç, evli ve 2 çocuk babasıydı.






 

THY’NİN ACI KAYBI!

Yorumlar Tüm Yorumlar (41)

boncuk ~ 9 yıl önce
Ozluyorum cok ozluyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
boncuk ~ 10 yıl önce
Çok özledim seni çokkkk

Yanıtla

Kalan karakter 1000
AHMET B.KERESTECİ ~ 10 yıl önce
Sevgili Devrem Işıklar içinde Uyu.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kaan Akyar ~ 10 yıl önce
76 devresi Delikanlı teyyareciler, başınız sağolsun. Allah geride kalanlara sabır ve uzun ömürler versin... YOLUMUZDA OLSA DA DAĞLAR KALIN BİR PERDE PERVASIZ BİR KARTALIZ BU HUDUTSUZ GÖKLERDE GÖNLÜMÜZDE TAŞTIKÇA BİZİ ÇOŞTURAN BU HIZ SEMADA OLACAĞIZ IŞIK SAÇAN BİR YILDIZ KALBİMİZDE KORKU YOK ÇELİKTEN KANADIMIZ TAYFUNLARDAN YILMAYAN HAVA HARP OKULUYUZ BU MASMAVİ SARAYDIR MESKENİMİZ YERİMİZ ÖLÜME BİN ŞEKİLDE ALIŞTI GÖZLERİMİZ HIZINI BİZDEN ALIR KUŞLAR VE FIRTINALAR GEÇTİĞİMİZ HER YOLDA BİZE ŞİMŞEK OLUR YAR KALBİMİZDE KORKU YOK ÇELİKTEN KANADIMIZ TAYFUNLARDAN YILMAYAN HAVA HARP OKULUYUZ KAYGUSUZ KALSIN DİYE DÜŞMANDAN VATANIMIZ YEMİN ETTİK GÖKLERDE AKACAKTIR KANIMIZ BİR TÜRK OĞLU TÜRK OLAN BÖYLE ÖLÜR NAM SALAR ÜZÜLMEYİN BU YOLDA KURBAN VEREN ANALAR KALBİMİZDE KORKU YOK ÇELİKTEN KANADIMIZ TAYFUNLARDAN YILMAYAN HAVA HARP OKULUYUZ GÜFTE : Adı bilinemeyen bir şehit pilot yüzbaşı eşine aittir BESTE : H. Recep ARMAN

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Kardeş ~ 10 yıl önce
Sevgili kardeşim nur içinde yat . Yüce Allahımdan rahmet diliyorum . Mekanın cennet olsun . Yakınlarına sabırlar diliyorum. Bir cümle de Bayrak adı ile yazan kimliksiz kişiye böyle acıların paylaşıldığı bir günde seni neden rahatsız etti bu tören . Kardeşimiz eski bir harp pilotu idi sen evinde mışıl mışıl uyurken o minik barakalarda senin huzurun için scramble nöbeti tutardı. Anladınmı neden bayrağa sarıldığını kıskanç , zavallı .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Deniz th ~ 10 yıl önce
Işıklar içinde huzurlarda uyu tahsin!

Yanıtla

Kalan karakter 1000
hamdiözbay ~ 10 yıl önce
merhuma Allahtan rahmet geride kalanlara sabır diliyorum ayrıca böyle acılı bir günde askeri törenden rahatsız olan zatımuhtereme dokuz ay on gün nasıl beklediyse beklemesini tavsiye ediyorum

Yanıtla

Kalan karakter 1000
iPhone Uygulaması ~ 10 yıl önce
Pgs. O kadar çok radyasyon alıyolarki uçuşlarda, artık kanser standart sonraları oluyor pilotlar için. Kanser olan kaptanlara hala şaşıran bir kitle var. Anlamıyorum onları cidden. Bir pilot nükleer santralde çalışıyormuş gibi radrasyon almaktadır uçarken kozmik ışınlar yüzünden.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
CaptBBJ ~ 10 yıl önce
Allah rahmet eylesin,kalanlara sabır versin.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Yavuz -Ada ~ 10 yıl önce
Evet bir duayeni kaybettik,kontrol uçuşumu yapmıştı...Özgünç'ten yanlızı almıştım-kayıçılar için kolaydeğil..Mekanın cennet olsun..Allah Rahmet Eylesin..

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000