13 Aralık 2015, Pazar 17:10:30

THY'nin 300'üncü uçağına özel boyama yok!

Türk Hava Yolları'nın (THY), 300'üncü uçağı olacak olan yeni Boeing B777-300ER tipi uçağının boyaması tamamlandı.
  • Ben lise öğrencisiyim okulum beni macaristana yolladı giderkende gelirkende rahat ettik oralarda türkçe tabelalar gökyüzünde bayrağımızın olması bizi gururlandırdı allah sizden razı olsun inşallah dahada çok büyür tüm şirketleri iflas ettiri sizden başkalarını havada görmeyiz çekemeyenler vatan hainleri anten taksın....
  • HAYIRLI UĞURLU OLSUN ...ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAYI NASİP ETSİN...ŞİMDİ GELELİM THY NİN BÜYÜMESİNDEN RAHATSIZ OLAN VATAN HAİNLERİNE.SİZ ALAYINIZI EDİN İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR .3.Havaalanı bitsin .. böğürmeye devam edersiniz.....
  • 300.Ucak Hayirli Ugurlu Olsun
  • yaw ne gerek var bosuna masraf.
  • Islem onemli, rengi degil. Boyama olmasa Thy hic bir havayola benzemez.
  • 300'üncü uçak için bir kutlama var mı,apronda ne kesilecek?
  • Isin onlar gibi tikirinda galiba.millet aclikla ugrasirken ay sonunu nasil getirecez derken senin benim vergilerle adamlar zevki sefada gezemez.senin gibi kit aktrollerden dolayi bu ulkeden bir nane olmaz.
  • 300. Ucak gecenlerde teknik icin alinan ucaktir.
  • 300. Ucak. Cok buyuk bir. Filo degil USA da her. Firmanin. En az. 600. 700 tane ucagi var. THY. Ucak sayisi Fazla sayilmaz Allah siketimizi kazada belada korusun. Insallah. Bundan sonra. 747 jumbo. 3. Tanesi THY. Icin 4. Cu de. Turkiye Cumhuriyeti. Devletin. Cumhur baskanina. Devletimizin forsu Onune yapisik bir. 747. Bu bir luks degil. Devletin sanina yakisir . Olacak bunu bekliyoruz ve. Gorecegiz . Insallah .
  • 300. Ucak olarak A300 nasıl olurdu?

Türk Hava Yolları'nın Amerikalı uçak üreticisi Boeing'den sipariş ettiği ve filosundaki 300'üncü uçak olacak B777-300Er tipi uçağının boyaması tamamlandı. 

Amerika Birleşik Devletleri'nin Oregon eyaletindeki Portland kentinde bulunan Boeing tesislerinde boyaması yapılan Türk Hava Yolları (THY) uçağı geçtiğimiz Cuma gnü Everett tesislerine geri döndü.

Portland'dan normal THY boyaması ile dönen, THY için özel bir anlam ifade eden TC-LJD tescilli B777-300ER tipi uçak, havacılık tutkunlarını boyama konusunda üzdü. 

Fabrika çıkışlı olarak özel boyaması yapılacağı düşünülen 300'üncü uçak, önümüzdeki günlerde filoya katılmak üzere yola çıkacak.

100'üncü ve 200'üncü uçaklarına özel boyama yapan THY'nin üçüncü dalya yapacağı TC-LJD uçağını kendi tesislerinde özel olarak boyayabileceği kulislerde konuşuluyor.

©AirportHaber

 


 

THY'nin 300'üncü uçağına özel boyama yok!

Yorumlar Tüm Yorumlar (34)

Ömer ~ 7 yıl önce
Ben lise öğrencisiyim okulum beni macaristana yolladı giderkende gelirkende rahat ettik oralarda türkçe tabelalar gökyüzünde bayrağımızın olması bizi gururlandırdı allah sizden razı olsun inşallah dahada çok büyür tüm şirketleri iflas ettiri sizden başkalarını havada görmeyiz çekemeyenler vatan hainleri anten taksın....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Ali ~ 8 yıl önce
HAYIRLI UĞURLU OLSUN ...ALLAH KAZASIZ BELASIZ KULLANMAYI NASİP ETSİN...ŞİMDİ GELELİM THY NİN BÜYÜMESİNDEN RAHATSIZ OLAN VATAN HAİNLERİNE.SİZ ALAYINIZI EDİN İT ÜRÜR KERVAN YÜRÜR .3.Havaalanı bitsin .. böğürmeye devam edersiniz.....

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Thy ~ 8 yıl önce
300.Ucak Hayirli Ugurlu Olsun

Yanıtla

Kalan karakter 1000
rezalet ~ 8 yıl önce
yaw ne gerek var bosuna masraf.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
THY fan ~ 8 yıl önce
Islem onemli, rengi degil. Boyama olmasa Thy hic bir havayola benzemez.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
F/O ~ 8 yıl önce
300'üncü uçak için bir kutlama var mı,apronda ne kesilecek?

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Takipci 71 ~ 8 yıl önce
Deve kessek size uyarmi
Hawaaii ye ~ 8 yıl önce
Isin onlar gibi tikirinda galiba.millet aclikla ugrasirken ay sonunu nasil getirecez derken senin benim vergilerle adamlar zevki sefada gezemez.senin gibi kit aktrollerden dolayi bu ulkeden bir nane olmaz.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
777--9 X ~ 8 yıl önce
Onlar gibiler yüzünden bu ülkeden bir nane olmaz derken sanki biz akp gelene kadar süper güçtükte onlar gelince bu hale düştük gibi konuşmuşsun ama gerçekler akp den önce de bir nane olmadığımız maalesef.. şu anda en azından bir gayret görüyorum ben bir nane olabilme yolunda..
Bu 301 ~ 8 yıl önce
300. Ucak gecenlerde teknik icin alinan ucaktir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Hawaii ~ 8 yıl önce
300. Ucak. Cok buyuk bir. Filo degil USA da her. Firmanin. En az. 600. 700 tane ucagi var. THY. Ucak sayisi Fazla sayilmaz Allah siketimizi kazada belada korusun. Insallah. Bundan sonra. 747 jumbo. 3. Tanesi THY. Icin 4. Cu de. Turkiye Cumhuriyeti. Devletin. Cumhur baskanina. Devletimizin forsu Onune yapisik bir. 747. Bu bir luks degil. Devletin sanina yakisir . Olacak bunu bekliyoruz ve. Gorecegiz . Insallah .

Yanıtla

Kalan karakter 1000
747? ~ 8 yıl önce
lüks değil mi? millet aç aç bu ülkede... ama daha çok akıl fakiri... senin gibi işte...
Burak ~ 8 yıl önce
Devletin forsu bindiği uçaktan değil, ülkesinde yaşayan insanların refah seviyesinden anlaşılır. Ülkenin doğusu elden gitmiş, savaş halinde, milyonlarca Suriye'li aç, evsiz-barksız, kendi halkımız işsiz, sen kalkmış devlet forsu diyorsun. Senin gibilerin aldığı oksijen haram ya işte, neyse...
ortadoğu ~ 8 yıl önce
tipik ortadoğu mantığına bir örnek hawaili kardeşimizinki...
300 ~ 8 yıl önce
300. Ucak olarak A300 nasıl olurdu?

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000