19 Aralık 2008, Cuma 08:26:06

THY'den önemli duyuru

Bazı basın yayın organlarında Türk Hava Yolları’nın Erivan’a sefer düzenleyeceği konusunda haberler yer almaktadır.
  • Hamdolsun Thy erivan'dan teğet geçecekti :p
  • Hani eskiden tak-şak paşa vardı.Doğan Güreş.Çiller tak emrediyor o da şak diye yapıyorum diyordu ya.Hiiiiç boşuna uğraşmayın.Fetuş taaaaak diye emrediverir siz de şakkadanak uçarsınız heryere erivan da dahil.Yalanlarınıza karnımız tok.
  • SAYIN THY YÖNETİCİLERİ TGS Turkish Ground Service ŞİRKETİNİN ORTAĞI KİM OLDU HAVAŞ,IN EN YÜKSEK TEKLİFİ VERDİĞİ HALDE NEDEN HALA RESMİ BİR AÇIKLAMA GELMİYOR THY YÖNETİMİNDEN BÜTÜN HAVALİMANI BU KONUYU MERAK EDİYOR BAYRAM SEYRANDA KOSKOCA BİR HAFTADA BİTTİ THY ,NİN ORTAĞI KİM İDARE HANGİ TARAFTA OLUCAK PROSÜDÜRLER NEDİR ARTIK ANLATMANIN ZAMANI GELDİ GEÇİYOR BİLE ARTIK MİLLETİ MERAKTAN ÇATLATMAYIN RİCA EDİYORUZ BUGÜN AÇIKLAMAYI YAPIN ARTIK SAYGILAR SUNARIM.
  • THY Erivana uçacaktır.
  • Bu açıklamayı bir yere kaydedin..İleride lazım olabilir.
  • Bu TIP KRITIK NOKTALARA HALA KENDISINE KIMLIK ARAYAN ATLAS JET UCAR. AH ESKI GUNLER A340 LAR GELIP USA HATTINDA TK YA RAKIP OLACAKLARDI, SIMDI ERBIL-ERIVAN...A KALDILAR.

Büyüme hedefleri doğrultusunda çalışmalarını sürdüren Türk Hava Yolları’nın bu konuda alınmış bir kararı bulunmadığı gibi konu Yönetim Kurulu’nun  gündemine de gelmemiştir.

 

 

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.

 

THY'den önemli duyuru

Yorumlar Tüm Yorumlar (6)

JaCKiE_BrOwN ~ 15 yıl önce
Hamdolsun Thy erivan'dan teğet geçecekti :p

Yanıtla

Kalan karakter 1000
GERÇEKÜSTÜ ~ 15 yıl önce
Hani eskiden tak-şak paşa vardı.Doğan Güreş.Çiller tak emrediyor o da şak diye yapıyorum diyordu ya.Hiiiiç boşuna uğraşmayın.Fetuş taaaaak diye emrediverir siz de şakkadanak uçarsınız heryere erivan da dahil.Yalanlarınıza karnımız tok.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
34 THY 34 ~ 15 yıl önce
SAYIN THY YÖNETİCİLERİ TGS Turkish Ground Service ŞİRKETİNİN ORTAĞI KİM OLDU HAVAŞ,IN EN YÜKSEK TEKLİFİ VERDİĞİ HALDE NEDEN HALA RESMİ BİR AÇIKLAMA GELMİYOR THY YÖNETİMİNDEN BÜTÜN HAVALİMANI BU KONUYU MERAK EDİYOR BAYRAM SEYRANDA KOSKOCA BİR HAFTADA BİTTİ THY ,NİN ORTAĞI KİM İDARE HANGİ TARAFTA OLUCAK PROSÜDÜRLER NEDİR ARTIK ANLATMANIN ZAMANI GELDİ GEÇİYOR BİLE ARTIK MİLLETİ MERAKTAN ÇATLATMAYIN RİCA EDİYORUZ BUGÜN AÇIKLAMAYI YAPIN ARTIK SAYGILAR SUNARIM.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
tahsin ~ 15 yıl önce
THY Erivana uçacaktır.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Misafir ~ 15 yıl önce
Bu açıklamayı bir yere kaydedin..İleride lazım olabilir.

Yanıtla

Kalan karakter 1000
Rumuz ~ 15 yıl önce
Bu TIP KRITIK NOKTALARA HALA KENDISINE KIMLIK ARAYAN ATLAS JET UCAR. AH ESKI GUNLER A340 LAR GELIP USA HATTINDA TK YA RAKIP OLACAKLARDI, SIMDI ERBIL-ERIVAN...A KALDILAR.

Yanıtla

Kalan karakter 1000

Yorum Gönder

Kalan karakter 1000